Darıca Hayvanat Bahçesine Gidiş / Harem-Gezbe Minibüsleri?
-
Müritler iyi geceler,
Yarın kısmetse Hayvanat Bahçesine gideceğiz. Eski ismi Darıca Hayvanat Bahçesi şimdi Faruk Yalçın Zoo yapmışlar.
Ulaşım bilgilerinde şöyle yazıyor:
DOLMUŞ İLE: Harem-Gebze minibüslerine binin. Çayıroğlu McDonald's'da inerek Darıca'ya giden 501 no'lu minibüslere geçin.
Harem'den kalkan minibüsler Üsküdar'da sanırım. Daha doğrusu Harem, Üsküdar'da sanırım. :D
Ben Avrupa yakasında oturuyorum, tam olarak nerededir bu minibüsler, nerden geçsem kolay olur?
Saygılar, sevgiler
-
mahzal bunu yazdı
Müritler iyi geceler,
Yarın kısmetse Hayvanat Bahçesine gideceğiz. Eski ismi Darıca Hayvanat Bahçesi şimdi Faruk Yalçın Zoo yapmışlar.
Ulaşım bilgilerinde şöyle yazıyor:
DOLMUŞ İLE: Harem-Gebze minibüslerine binin. Çayıroğlu McDonald's'da inerek Darıca'ya giden 501 no'lu minibüslere geçin.
Harem'den kalkan minibüsler Üsküdar'da sanırım. Daha doğrusu Harem, Üsküdar'da sanırım. :D
Ben Avrupa yakasında oturuyorum, tam olarak nerededir bu minibüsler, nerden geçsem kolay olur?
Saygılar, sevgiler
hareme beşiktaş-vapurla üsküdar orda kime sorsan gösterir harem minibüslerini. yada hareme kabataştan vapura binip direk geçebilirsin
-
Usta Çayıroğlu değil ÇayırOva McDonald's ın orda inmen lazım.. İsmi yanlış sölemişler..
-
Tamam hocalar teşekkür ettim
-
harlem diye okuyanlar beğene tık :D
-
Poet bunu yazdı
hacı bu saate ne kullandın :D
@konuyu açan arkadaş
http://www.youtube.com/watch?v=q3S0b6lWNVY
-
harem gebze minibüs saatler geçmez o münübüsçülerin elinde ya :D dur kalk her gördügüne düdüt :D yanmışın :D
-
Harem-Gebze berbat bir hat, inen çıkan belli değil. Varsa ticari aracınla gitmeni öneririm. O yol çekilmez.
-
hocam üsküdar ümraniyeden harem-gebzeye bin. şöföre beni çayırova McDonald's ın orda indir yabancıyım de. ordan karşıya geç millet var zaten orda sor 501 e bin. adama söyle bırakır seni
-
Poet bunu yazdı
Gebze diye okuyanlar beğene tık :)
Kim daha çok beğeni alcak bakalım :)
ercag tarafından 19/Mar/13 11:55 tarihinde düzenlenmiştir -
otocu bunu yazdı
Harem-Gebze berbat bir hat, inen çıkan belli değil. Varsa ticari aracınla gitmeni öneririm. O yol çekilmez.
ohayooo :)) sıçtım amk...
Ben her sabah ve her akşam gebze ile kadıköy arasında bu hattı kullanıyorum.
Yok hocam harika bir hat, adamı dine yönlendiriyo valla bak yeminle
Fatihalarmı ayetel kursilermi ne bilersen yasin okuyanı biliyorum ben..
Sağda durup dönerciden döner ısmarlayanlar, Sakız alanlar ohooooo tonla amk.
Bide aralarında kapışırlar bunlar gaza ve galyana gelirler o zaman sıçtın demektir. Hatimde indirebilirsin.
İnince 2 rekat şükür namazı kılıyon. Her şey tamam oluyor.
Dediğim gibi cami yerine gebze-harem hattına binin dine dönün.