Dark Orbit Hile ? ( İstek ) Yada Var Mıdır ?
-
hocalar dark orbitte "kapı yapma programı" felan var diyorlar..
yada herhangi bir hile yapma programı bilen / kullanan var mi ?
cok lazimdi da...Cheat Engine dedikleri bişe var ama o işe yarar mı, yararsa ne işe yarar hiç bilmiyorum, bilen mürid / müridelerden yardım bekliyorum :)
-
Bkz şöyle bişey buldum : http://www.cheatbook.de/files/darkorbit.htm
-
Cheat engine ile hile varsa işe yarayabilir ama oyun online olduğuı için yapacağın değişiklikler büyük ihtimalle kayıt olmaz
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
Cheat engine ile hile varsa işe yarayabilir ama oyun online olduğuı için yapacağın değişiklikler büyük ihtimalle kayıt olmaz
-----------------------------anladim..ama hile yapan var..ve cok kolaylik saglayan hileler :)
bunlari da bulmam lazim..benim icin cok önemli ;)
-
Hocam o oyunda hile yok sanırım görmedim olsaydı bulurdum mutlaka ha biz şöle yapıoduk amacın tp kasmaksa karşı şirketten bi hesap açıp bi şekilde o gemiyi goli yapmak ve pvp de indirmek :)) ben gemiyi çekiodum arkadaş vuruyodu öle :=) sonra hileli tpleri tespit edip sildiler o ayrı :) onuda boşuna kasmışız :) kaçıncısın şu an ?
-
warlock bunu yazdı:
Hocam o oyunda hile yok sanırım görmedim olsaydı bulurdum mutlaka ha biz şöle yapıoduk amacın tp kasmaksa karşı şirketten bi hesap açıp bi şekilde o gemiyi goli yapmak ve pvp de indirmek :)) ben gemiyi çekiodum arkadaş vuruyodu öle :=) sonra hileli tpleri tespit edip sildiler o ayrı :) onuda boşuna kasmışız :) kaçıncısın şu an ?
-----------------------------ben oynamıyorum hocam, oynayan arkadaşlar vardi onlar istedi :)
onların dedigine göre otomatik kapı yapan program varmis..yani gemini atıyosun kapıya, kendi kendine yapıyor :)
-
bir zamanlar sms le uridium satışından bi açık yakalamıştım.şöyle bi 3m uri falan kastıydım ama bi sabah uyandım -290.000 olmuş uri.Halen oynayamıyorum adamı :| Tabi bu olaydan sonra 128 bit le satışa geçtiler o ayrı konu :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
bir zamanlar sms le uridium satışından bi açık yakalamıştım.şöyle bi 3m uri falan kastıydım ama bi sabah uyandım -290.000 olmuş uri.Halen oynayamıyorum adamı :| Tabi bu olaydan sonra 128 bit le satışa geçtiler o ayrı konu :D
-----------------------------bunun hilesini bulursam cok güzel olacak :|
dark orbit bi kac programı & hilesi..süper olurdu (:
-
aynı avatarla 2 farklı adam konusuyormus ben de diyom adam niye kendi kendine konusuyo :D
-
-----------------------------hocam ben kaçırmıştım smsi :( eksi uri berbat bi olay :) . bi ara irisi satıp alınca uri kazanıyodun öle bişeydi bi arkadaşım irislerini fullemişti oyle sat al la.oyunda çok açık oldu ama çoğuna kapadılar.diğer bi arkadaşım :) anasayfada adını 1.olarak 1-2 hafta tutmuştu nasıl yaptıysa solemedi ibn. :)
hile programı olsaydı şimdiye kdar olurdu ama olabilirde bulursanız banada haber verin :)
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------seni unuturum dark orbiti kazıkladıgını unutmam. D: