folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dark Orbit Hile ? ( İstek ) Yada Var Mıdır ?

Dark Orbit Hile ? ( İstek ) Yada Var Mıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocalar dark orbitte "kapı yapma programı" felan var diyorlar..

yada herhangi bir hile yapma programı bilen / kullanan var mi ?

cok lazimdi da...Cheat Engine dedikleri bişe var ama o işe yarar mı, yararsa ne işe yarar hiç bilmiyorum, bilen mürid / müridelerden yardım bekliyorum :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bkz şöyle bişey buldum : http://www.cheatbook.de/files/darkorbit.htm

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Cheat engine ile hile varsa işe yarayabilir ama oyun online olduğuı için yapacağın değişiklikler büyük ihtimalle kayıt olmaz

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Cheat engine ile hile varsa işe yarayabilir ama oyun online olduğuı için yapacağın değişiklikler büyük ihtimalle kayıt olmaz

anladim..ama hile yapan var..ve cok kolaylik saglayan hileler :)

bunlari da bulmam lazim..benim icin cok önemli ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Hocam o oyunda hile yok sanırım görmedim olsaydı bulurdum mutlaka ha biz şöle yapıoduk amacın tp kasmaksa karşı şirketten bi hesap açıp bi şekilde o gemiyi goli yapmak ve pvp de indirmek :)) ben gemiyi çekiodum arkadaş vuruyodu öle :=) sonra hileli tpleri tespit edip sildiler o ayrı :) onuda boşuna kasmışız :) kaçıncısın şu an ?

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:

Hocam o oyunda hile yok sanırım görmedim olsaydı bulurdum mutlaka ha biz şöle yapıoduk amacın tp kasmaksa karşı şirketten bi hesap açıp bi şekilde o gemiyi goli yapmak ve pvp de indirmek :)) ben gemiyi çekiodum arkadaş vuruyodu öle :=) sonra hileli tpleri tespit edip sildiler o ayrı :) onuda boşuna kasmışız :) kaçıncısın şu an ?

ben oynamıyorum hocam, oynayan arkadaşlar vardi onlar istedi :)

onların dedigine göre otomatik kapı yapan program varmis..yani gemini atıyosun kapıya, kendi kendine yapıyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

bir zamanlar sms le uridium satışından bi açık yakalamıştım.şöyle bi 3m uri falan kastıydım ama bi sabah uyandım -290.000 olmuş uri.Halen oynayamıyorum adamı :| Tabi bu olaydan sonra 128 bit le satışa geçtiler o ayrı konu :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

bir zamanlar sms le uridium satışından bi açık yakalamıştım.şöyle bi 3m uri falan kastıydım ama bi sabah uyandım -290.000 olmuş uri.Halen oynayamıyorum adamı :| Tabi bu olaydan sonra 128 bit le satışa geçtiler o ayrı konu :D

bunun hilesini bulursam cok güzel olacak :|

dark orbit bi kac programı & hilesi..süper olurdu (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

aynı avatarla 2 farklı adam konusuyormus ben de diyom adam niye kendi kendine konusuyo :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

hocam ben kaçırmıştım  smsi :( eksi uri berbat bi olay :)  . bi ara irisi satıp alınca uri kazanıyodun öle bişeydi bi arkadaşım irislerini fullemişti oyle sat al la.oyunda çok açık oldu ama çoğuna kapadılar.diğer bi arkadaşım :) anasayfada adını 1.olarak  1-2 hafta tutmuştu nasıl yaptıysa solemedi ibn. :)

hile programı olsaydı şimdiye kdar olurdu ama olabilirde bulursanız banada haber verin :)

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PieRRe_
    PieRRe_'s avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

seni unuturum dark orbiti kazıkladıgını unutmam. D:

Dertli
Toplam Hit: 3393 Toplam Mesaj: 11