Database Yedek [Yardım]
-
Merhaba Çok Değerli Mürid Ve Mürideler,
Sizden bir yardım talebinde bulunacağım bu gece;
Şimdi konumuz şudur ; http://tahribat.com/Forum-Turkadult-Veri-Tabani-120697/
Bu linkte ki konudan Dbyi Çektim Arkadaşın elinde www.spermen.org Adında bir domain vardı Bu konuyu görünce dedikki madem dbyide bulduk şu domain ile güzel bi Adult site açalım.
Amma Lakin ki Fakat Gel gelelim Biz bu Db yi Kuracağımız VB foruma Enjekte Edemedik. Bu adult site için aklımda acayip projeler var Bu işi gerçekleştirirsem elimde yine belli bi kullanıcı kitlesi olacak bir iki reklam ile Siteyi duyurdukmu tamamdır Konularda var zaten db de fakat yükleyemiyorum :/
elimde Sınırsız Özellikli 10 yıl süreli bi host var İlk forumla siteyi güzelleştirip sonrasında güzel bi adult script çakmayı düşünüyorum Ama herşeyden önce bana yardım lazım yahu :( Biri yardım etsin de Bu Dbyi Vb 4 e entegre edelim.
Konuyu Şimdi Açtım, Destek gelirse sizden Yarına Bu işi Yardımlarınızla Halletmeyi Düşünüyorum. Hepinize Şimdiden Teşekkürler.
-
Up :/
-
bu turkadult scripti neydi?
-
hocam bilmiyorumda db den vbulletin olduğu açıkça belli.
-
vbulletin 4.0.2
-
Yani aslında tüm dbyi almam gerekmiyo Dbyi nasıl saf ve temiz bi hale getireceğimi söylersenizde olur. Yani sadece userler ve Konular kalsın dbde devamı önemli değil zaten.
-
yardım edecek mürid yokmu :/
-
up
-
Hocam bigdump.php ile import etmeyi dene.
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------deneyeyim hocam
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------olmadı hocam :/ herhalde diğer forumdaki eklentiler falan yüzünden böyle. bu dbyi nasıl temizkeyebilirim ? Sadece üyeleri ve konular kalsın tertemiz bi db olsun kısacası bunu neyle yapabilirim?