Dava Dosyası Temyize Gitmişti.
-
karar elime geldi rica etsem yorumlaya bilecek bir avukat arkadaş varmı ?
konu kısacası : kaçak sigara işi :)

-
Hanı sansür olur da bu kadar olmaz ki arkadaş. Anayasa mahkemesi karar tarihinin seninle ne alakası var. Bozmuş işte kısaca. Mahkemeye çıkıp bozmaya uyulmasını iste. Bunu yazan tatkik hakimi ya çok yeni ya da kararı veren hakime ders verecek kadar eski anlaşılan. Usenmemis, hukuka aykırı delil elde edilmesi sebebiyle beraat verilmesi gerekirdi dedikten sonra, eyy mahkeme her ne kadar kararın yerinde değilsede, verdiğin kararda 53. Madde( hak mahrumiyeti) metnini uygulamamissin. Bunu unutma bir daha hatta AYM bir kararında ( sansurledigin tarihli) 53. Maddede bir yeri iptal etmiş, bundan sonra 53 uygularken bunu da aklında bulunsun demiş.
-
karar bozulmuş bozulmasa bile denetimli serbestlik vermişler zaten ama biri seni ispiyonlamış salak poliste hemen dalmış kargo şubesine sanki babasının evi ama işine yaramış işte
-
xxjokerxx bunu yazdı
karar bozulmuş bozulmasa bile denetimli serbestlik vermişler zaten ama biri seni ispiyonlamış salak poliste hemen dalmış kargo şubesine sanki babasının evi ama işine yaramış işte
aynen öyle olmuştu hocam :)) sen yazınca anı yaşadım bidaha
-
Bi karton sigaraya yorumlarım hocam :)
Sen bırak sigara işini telefon kaçır cezası daha az
-
mataramasuko bunu yazdı
Bi karton sigaraya yorumlarım hocam :)
Sen bırak sigara işini telefon kaçır cezası daha az
hocam hepten bıraktım o işleri :) o iş ile aldıgım araba ile diyanetin önünde takla attım bendeki talihsizligi sen anla :)
-
DanqerLine bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hocam hepten bıraktım o işleri :) o iş ile aldıgım araba ile diyanetin önünde takla attım bendeki talihsizligi sen anla :)
ulan :D asdasddas
-
coLin bunu yazdıDanqerLine bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hocam takla attım kaza yaptım o yetmemiş gibi gbtye bakarken yoklama kaçagısın dediler hastaneden alıp askerlik şubesine götürdüler. iki gün sonrasında mahkemeye çagırıldım neler neler :))) şimdi gülerek anlatabiliyorum
DanqerLine tarafından 26/Mar/16 13:40 tarihinde düzenlenmiştir -
DanqerLine bunu yazdıcoLin bunu yazdıDanqerLine bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hocam takla attım kaza yaptım o yetmemiş gibi gbtye bakarken yoklama kaçagısın dediler hastaneden alıp askerlik şubesine götürdüler. iki gün sonrasında mahkemeye çagırıldım neler neler :))) şimdi gülerek anlatabiliyorum
hocam sen 5 vakit namaza da başlamışsındır şimdi :D asdasd yaa okudukça gülüyorum sen çok yaşa emi :D
-
coLin bunu yazdıDanqerLine bunu yazdıcoLin bunu yazdıDanqerLine bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hocam sen 5 vakit namaza da başlamışsındır şimdi :D asdasd yaa okudukça gülüyorum sen çok yaşa emi :D
Hikayaye bak ya :D Kusurabakma ama iyi güldüm hocam :D
-
kadirozdemir bunu yazdıcoLin bunu yazdıDanqerLine bunu yazdıcoLin bunu yazdıDanqerLine bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Hikayaye bak ya :D Kusurabakma ama iyi güldüm hocam :D
eyvallah :))
benim bu sigara mevzusuna kargo şirketine gelen polis memuru bir dal sigaran varmı diye yaklaşıp sigara istemişti :) bende sigara kullanmıyorum demiştim :D beni bi 5 dakka alamadılar emin olamadı adamlar ben uyandıgımda kaçacak yerim kalmamıştı ciddi anlamdada sigara kullanmıyorum kullanmadımda :)