folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.

Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------
    DJ_Alper bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

akp gençlik kolları tahribata yığınak mı yaptı ne yaptı ? Son zamanlarda bir artış seziyorum ben bunlarda :/

tkp den iyidir :D

Mhp dende iyidir chp dende .d arti yine diyorum tahribatta cOk dangalak var. adamlar herseye camur atmAnin pesinde 2002den onceki turkiyenin simdiye gore artisi nedir?

Griffin kafandaki ampül patlicak dikkat ediver fazla yükleniosun...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.

bu ne ya :) koptum yarıldım amk 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.

Neye yarılıyorsun amk adam düşüncesini yazmış sende adam gibi taşşak geçmeden yorumunu yap

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

RebelliouS_SouL bunu yazdı:

Bisses bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

Neye yarılıyorsun amk adam düşüncesini yazmış sende adam gibi taşşak geçmeden yorumunu yap

avukatımısın ? yorumunu istediğim gibi eleştiririm kardeş oda bni eleştirir taşakta geçer farketmez ok.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:

RebelliouS_SouL bunu yazdı:

Bisses bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

avukatımısın ? yorumunu istediğim gibi eleştiririm kardeş oda bni eleştirir taşakta geçer farketmez ok.

Eleştirmekle taşşak geçmek arasında çok fark var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

beyler buraya yorum yazan lütfen 18+ olsun..

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Yahu arkadaş davosla füze kalkanı ne alaka diyorsanız füze kalkanının kimi koruyacağını bilmiyorsunuz demektir.Davos'ta israil başbakanına sert çıkıyoruz ondan sonra adamlar bizim vatandaşlarımızı öldürüyor ve daha sonra biz adamları koruyacak füze kalkanını ülkemize koyuyoruz.Şimdi bu durumda diyorsanızki dünya bizden vazgeçemiyor bende diyorumki bende vatandaşları öldüğü halde beni koruyacak sistemleri ülkesine yerleştirecek ülke bulsam bende ondan vazgeçemem.Bende askerlerinin başına çuval geçirildiği halde hala müttefiğiz diye ortada dolaşan ülke bulsam bende vazgeçmem.Bende ülkesindeki bütün özel kurumları bana satacak ülke bulsam bende vazgeçmem.Bende teröristlerini sakladığım halde bana herhangi bir yaptırımda bulunmayan hatta benim birliğime katılmaya çalışan ülke bulsam bende vazgeçmem.Daha da anlamıyorsanız davos for dummies kitabı yazıp öyle anlatmayı deneyeceğim.

Ek olarak madem davos zirvesine katılmayacağız dedik şimdi ne diye ülkemize taşıyoruz bu davos zirvesini ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Reberals bunu yazdı:

griffin bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

akp gençlik kolları tahribata yığınak mı yaptı ne yaptı ? Son zamanlarda bir artış seziyorum ben bunlarda :/

tkp den iyidir :D

Mhp dende iyidir chp dende .d arti yine diyorum tahribatta cOk dangalak var. adamlar herseye camur atmAnin pesinde 2002den onceki turkiyenin simdiye gore artisi nedir?

Griffin kafandaki ampül patlicak dikkat ediver fazla yükleniosun...

tamam sakinim sakin bişey yapmıycam yoksa ban gelir :D  şimdi griffin arkadaşım canım benim. abicim şu an ki ülkemizin durumuyla 90 ların durumunu bir tutan ampul kafam. arkadaşım ülkeyi boşa bırak yine bu hale gelirdi ne artısını gördün ampülün. teknoloji gelişti. internet geldi. tayyip mi getirdi lan bunları ülkeye. ülkeye ekonomik olarak ne katkısı oldu bu adamın. sattığı devlet mallarının parasını ne yaptı. asgari ücret kaç para. ülkemiz uluslararası arenada ne yaptı. obamanın karşısında yavşakça oturarak bi puan mı kazandı. adamlar bizle resmen taşşak geçiyor. siz hala ülkemizin vazgeçilmez bir ülke olduğunu çok güçlü olduğunu mu söylüyosun. tükürüğümüzle boğulacak israil kafa tutuyo bize. televizyonlar gazeteler orduları karşılıştırıyo. orduyu değil liderleri karşılaştıracaksın. hangisi daha yavşak göreceksin. ordu ile olmuyo olay işte. hadi saldır bakalım israile ne oluyo. rusya ingiltere amerika fransa vs hemen girerler zikerler. nato ülkesine savaş açmak kolay mı sanıyosun sen. ordu var da ne yapıyor söylermisin. daha pkk denen dallamaları temizleyemedin sen israil senin neyine. biraz mantıklı düşünün lütfen. herşeye çamur atıyoruz diye bize söyleniyosun. chp den veya mhp den artı olarak neyi var. mhpli değilim ama devlet bahçeli tayyipten daha adam gibi adamdır. en azından adam 10 yıl öncede böyleydi şimdi de aynı. tayyip gibi 10 yıl önce laiklik düşmanı olupta şimdi götü başı oynamıyor.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asdeccc bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Adamlar yağlı kapıyı bulmuş vazgeçer mi.Kalkan kuralım diyolar hemen kuruyoruz.Kürtlere ayrıcalık ver diyolar hemen veriyoruz.

davos la ne alaka kalkan amk nerden camur atacagını bıle sasırıyorsun. ayrıca kurtlere ayrıcalık dıye bırsey olmaz.sadece kurt ısmınden rahatsız olanların kaldıkı bıde onlara hak vere amk.

helal...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi arkadaş konuyu gene getirdiniz kürtlere kürtler kadar başınıza taş düşsün aq nedir lan bu kürt mürt olayı her dalgada kürt şöyle kürt böyle( bari diyinki pkk sempitizanı kürtler için diyoruz )işte böyle kürt türk ayrımı yapan çakalar yüzünden bu ülke bölünüyor .. birbirimize düşman oluyoruz şurda araya fitne sokanın allah belasını versin başka birşey demiyorum ................. konu davus oldu kürt pkk kalkan çart curt şimdi hakaten küfür edecem kendime artık yakıştırmıyorum neyse ya allah büyük ya fitnecilerin fitnesini çıkarır da hep beraber izleriz... Eri..

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 7562 Toplam Mesaj: 70