folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dayaktan Öldü Şehit Sayılmaz

Dayaktan Öldü Şehit Sayılmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ne bu böyle rummuymuş bu adam yunanmıymış pkk mıymış neden bu kadar dövmüşler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Tamamen palavra bence askerde Diskoda bende 10 gün yattım paşalar gibi ayda bir diskoya askeri savcı gelir hal hatır sorar varmı bir sıkıntı diye bana denk gelmişti bir kere sabah sporu yaparken arkadaş düşüp kolunu incitmişti de inzibat komutanı revire götürdü bende nezaretçisiydim çocuğa tam 50 sefer revir yüzbaşı sordu gerçekten düştün mü yoksa bu herif mi yaptı diye :D deseki bu yaptı sıçacak ağzına inzibat başçavuşunun
    yani söylendiği gibi değil mişlet bir tarafından sıkmayı sever

Askeriyede Dayak kalktı gibi bir şey artık şikayet mekanizması çok fena çalışıyor bunu 4,5 ay önce askerden gelen biri olarak söylüyorum he dayak ufak tefek tokatlar var oluyor bende yedim ama şikayet etmedim bariz haksızdım he ne kadar haksız olursam olayım kimse 1 tokat dahi hak etmiyor ama ben askeri mahkemeye vermesin bir tokatla sıyırayım diye sustum yoksa 3 kez üst üste komutanla taşşak geçer gibi emre itaatsizlik afedersiniz siklememezlik yaptım

he askeriyede haksız yere adam döven varmı var benim birliğimde çocuğun birinin kulağı % bilmemkaç oranında sakat kaldı üsteğmen telsizle vurmuştu radikal gazetesine filanda çıktı çocuk benim devrem  arada yanlış yapan bir kaç tane çıkıyor her yerde oluyor benim kzıdığım nokta asker işin içine girince basının abartması ama polis olunca örtbas edilmesi

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

sen buyut okut adam et askere gönder ölüsü gelsin hem de dayaktan... bascavusların bile havasından gecilmiyor

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

rocketadam bunu yazdı:
    -----------------------------

sen buyut okut adam et askere gönder ölüsü gelsin hem de dayaktan... bascavusların bile havasından gecilmiyor

amaci ne ki bu askerligin ? onun bile ici bosaltilmis.egosu tavan yapmis birkac rutbelinin sinirlerini cikardiklari,kislada kendilerini allah yerine koyduklari,hesap kitap sorulmasina tahammul bile edilmedigi bi sistem kurmuslar,sonra vatan borcu namus borcuymus,oldu gariban cok nasil olsa biri olur digeri gelir,olayda iki uc erin basina atilir birde alay eder gibi askeri toren teklif edilir.yazik...

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

SeRDaR bunu yazdı:

Tamamen palavra bence askerde Diskoda bende 10 gün yattım paşalar gibi ayda bir diskoya askeri savcı gelir hal hatır sorar varmı bir sıkıntı diye bana denk gelmişti bir kere sabah sporu yaparken arkadaş düşüp kolunu incitmişti de inzibat komutanı revire götürdü bende nezaretçisiydim çocuğa tam 50 sefer revir yüzbaşı sordu gerçekten düştün mü yoksa bu herif mi yaptı diye :D deseki bu yaptı sıçacak ağzına inzibat başçavuşunun
    yani söylendiği gibi değil mişlet bir tarafından sıkmayı sever

Askeriyede Dayak kalktı gibi bir şey artık şikayet mekanizması çok fena çalışıyor bunu 4,5 ay önce askerden gelen biri olarak söylüyorum he dayak ufak tefek tokatlar var oluyor bende yedim ama şikayet etmedim bariz haksızdım he ne kadar haksız olursam olayım kimse 1 tokat dahi hak etmiyor ama ben askeri mahkemeye vermesin bir tokatla sıyırayım diye sustum yoksa 3 kez üst üste komutanla taşşak geçer gibi emre itaatsizlik afedersiniz siklememezlik yaptım

he askeriyede haksız yere adam döven varmı var benim birliğimde çocuğun birinin kulağı % bilmemkaç oranında sakat kaldı üsteğmen telsizle vurmuştu radikal gazetesine filanda çıktı çocuk benim devrem  arada yanlış yapan bir kaç tane çıkıyor her yerde oluyor benim kzıdığım nokta asker işin içine girince basının abartması ama polis olunca örtbas edilmesi

---------------------------

%50 haketmistir bence ama baska sebepleride olabilir.nedeni belli degil kesin olarak dayagin zaten.

emniyet cemaatin.en buyuk dusman tsk tabikide.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

TSK açıklama yapar yalan olduğu ispatlanır ama bizim halkımız yine bu habere inanır. :D Bu böyle geldi böyle gider arkadaş.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

TSK açıklama yapar yalan olduğu ispatlanır ama bizim halkımız yine bu habere inanır. :D Bu böyle geldi böyle gider arkadaş.

aynen öyle. bide üstüne buna inan millet tsk nin açıklamasını okumaz. iyice diş biler tsk ya. amaç bu zaten.

habere yorumumsa ; cool story bro ;)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

askeriyede dayak yasak, diskoda dayak yasak + parantez dayak yasak olduğu için pisikolojik baskı uygularlar.. ne yaparlar disko içerisinde adamı sikmekten beter ederler ama dövmezler.. şimdi dayak nedeniyle ölen genç diye yazmış pezzevengin oğulları, nerden biliyorlar amk ?
    çocuk diskoda pisikolojisini kaybedip kendini duvardan duvara vurmuş olamazmı ?
    askerliğini yapıp diskoya gidenler bu gibi vakalar görmüştürler..

eğer gerçekten böyle birşey varsa ; asker birliğinde olmadığı için ve cezalandırılması için diskoya gönderilmesi nedeni ile askeri birliğinin sorumluluğu dışında bir olay olarak varsayılıyor.. asker yoğun bakımda diskodan çıkıyor, disko garnizonundan tabipler tarafınca gataya sevk ediliyor, bu askerin eğitim zaiyatı olduğu anlamına gelmiyor.. tüm suç disko bölgesinin subayı, astsubayı, nöbetçi subay ve tabiplerine kalıyor... askerin ailesi gidip bu gibi o.çocuklarını sikebilir tüm haklarının peşinden koşarak..

imza : orduda dayak yok kardeşim..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Evet dayak konusu artık eskisi gibi değil benim arkadaşımı da ast.çvş dövdü biraz oda o ast çvş Tugay komutanına kadar çktı tugay komutanı kalemini kırdı astsubay ın bizim bölük komutanı binbaşı zor çevirdi fikrinden yanii bana da biraz üfleme haber gibi geliyor yada abartı var

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek

Askerde teröre verilen kayıptan daha fazla asker ölüyor. Kimse bana hikaye anlatmasın.

Toplam Hit: 4728 Toplam Mesaj: 33