DAYI 2 Link Varmı?
-
end bunu yazdıKelayvaz bunu yazdı
aylar önce düşmüştü nede gördüm bunu atlaya atlaya sara sara baktım.
Az önce Disneyin yaptığı woke kültürü içermeyen Parallels'i izledim on numara 5 yıldız keşke Dark'ı da böyle yapsalarmış
Amca yengeye dayı halaya kaymadan birde ibineyi gözümüze sokmadan yapsalardı uzatmadan bu iş olurdu
Gayet güzel dizidir şimdi Tabiinin Gökkuşağı Faşizmine bakacam
sen niye ibnelerden bu kadar korkuyorsun hocam?
netflix vb öncesi gey gay yokmuydu vardı filmlerde dizilerde de vardı ama çok büyük fark var
bir hikayede olay örgüsünde gerçekten bir eşcinsel detayı barındırmak başka
bitmiş senaryoda yada hazır işte başrol erkekmiş kadın olsun kadınmış zenci olsun beyaz erkeklerde birbirine kaysın demek arasında dağlar kadar fark var
woke kültürü bu işte , filmde dizide zenci lez gey barınması değiş zoraki işin içine birşeyler katılması ve bunun medya eliyle pompalanması.
yani yüzüklerin efendisi 1 çekilirken adamlar en çok elf casting yaparken zorlanmış eli yüzü düzgün uzun ari ırk olay bu zaten elf yani sen gidiyorsun zenci elf yapıyorsun yani bu cüce yerine 2 metre adam oynatıp adını cüce koymaya benziyor
futbolu elleye ayıp oluyor birazda eller kullanılsın diye elimizle mi oynayalım?
tekrar ediyorum millet istediği kadar gey olsun bizim için iyi bile daha fazla kadın kalır gerçek erkeklere ama zoraki woke işi mide bulandırıyor bide bunu savunmayalım
-
PanxeR bunu yazdıend bunu yazdıKelayvaz bunu yazdı
Az önce Disneyin yaptığı woke kültürü içermeyen Parallels'i izledim on numara 5 yıldız keşke Dark'ı da böyle yapsalarmış
Amca yengeye dayı halaya kaymadan birde ibineyi gözümüze sokmadan yapsalardı uzatmadan bu iş olurdu
netflix vb öncesi gey gay yokmuydu vardı filmlerde dizilerde de vardı ama çok büyük fark var
bitmiş senaryoda yada hazır işte başrol erkekmiş kadın olsun kadınmış zenci olsun beyaz erkeklerde birbirine kaysın demek arasında dağlar kadar fark var
woke kültürü bu işte , filmde dizide zenci lez gey barınması değiş zoraki işin içine birşeyler katılması ve bunun medya eliyle pompalanması.
yani yüzüklerin efendisi 1 çekilirken adamlar en çok elf casting yaparken zorlanmış eli yüzü düzgün uzun ari ırk olay bu zaten elf yani sen gidiyorsun zenci elf yapıyorsun yani bu cüce yerine 2 metre adam oynatıp adını cüce koymaya benziyor
futbolu elleye ayıp oluyor birazda eller kullanılsın diye elimizle mi oynayalım?
tekrar ediyorum millet istediği kadar gey olsun bizim için iyi bile daha fazla kadın kalır gerçek erkeklere ama zoraki woke işi mide bulandırıyor bide bunu savunmayalım
Yok hocam ben de abartı bir şekilde eşcinsel içerik pompalandigini düşünüyorum. Zengin birileri istiyor ki ibnelik gözümüze gözümüze sokulsun bence. Yoksa popülasyonda o kadar ibne yoktur yani. Ama bir derdim de derdim yok onlarla yani, beni s.kmeye çalışmasınlar da kimi s.kiyorlarlarsa s.ksinler. Cinsel yönelim fark etmeksizin p.rno gibi olan dizileri filmleri izlemiyorum zaten, açıp p.rno izlerim niyetim o olsa.
Ama hocamın vatandaşlarımızı ibne edecekler gibi uzunca bir yorumu vardı ülke gündemi konusunda, aklıma gelince merak edip sormak istedim, asıl endişesi nedir diye.
-
end bunu yazdıPanxeR bunu yazdıend bunu yazdıKelayvaz bunu yazdı
Yok hocam ben de abartı bir şekilde eşcinsel içerik pompalandigini düşünüyorum. Zengin birileri istiyor ki ibnelik gözümüze gözümüze sokulsun bence. Yoksa popülasyonda o kadar ibne yoktur yani. Ama bir derdim de derdim yok onlarla yani, beni s.kmeye çalışmasınlar da kimi s.kiyorlarlarsa s.ksinler. Cinsel yönelim fark etmeksizin p.rno gibi olan dizileri filmleri izlemiyorum zaten, açıp p.rno izlerim niyetim o olsa.
Ama hocamın vatandaşlarımızı ibne edecekler gibi uzunca bir yorumu vardı ülke gündemi konusunda, aklıma gelince merak edip sormak istedim, asıl endişesi nedir diye.
reklamı yapılan herşey bir şekilde satar bu netflix amazon ve disney in yaptığı ibnelik pompalamak
apple ın da aşağı kalır yanı yok tabi.
çok bariz örnek var say say ohoo
-
yanlış hatırlamıyorsam şurada paylaşmışlardı.. Bir bak istersen
-
end bunu yazdıKelayvaz bunu yazdı
kendi insanım için çekiniyorum
Şöyle örnek vereyim Mustafa Kemal paşamız All Quiet on the Western Front filmini yasaklıyor sebep oalrakta milletimiz yenice savaştan çıktı bu milleti sıhhatine uygun değildir diyor.
Yeşilçamla beraber 1980den beri Zeki müren gördük bülent ersoy dönmesini gördük? Atatürk olsa ayklarının altına almaz mıydı bunları? %100
Okullarda okuyan çocuklar diyor ki okulda ibne dolu diyor bizim zamanımızda ben yapmadım ama arkadaşlarım ibne görünce kovalar döverdi
Bu kadar ibne varsa kaynağı nedir? Mutlaka bir yerden geliyor bunlar
İnsanlar düzdür reklamlarda neyi görse aaa anne bizede al kadın bak komşu şu koltuk takımını almış bizde alak derler
Böyledir insan gördümü ister. Ahlak gösterirsen ahlaklı çamur gösterirsen ahlaksız olur
https://x.com/Pirat_Nation/status/2012555763903013100
Böyle bir tomb raider var mı? Bak zeni tatlı bir rengi var o ayrı ama bu lgbt örgütü herşeyin içine ediyor
Senin ne kadar değerin varsa için ederiz diyor ben bu sebeple sevmiyorum
Kırmızı pankart: Genel ahaksızız

-
essan bunu yazdı
Dayı'yı tersten yazıp arayınca buldum burda teşekkürler :-)
-
essan bunu yazdı
tşk ederim şuan indiriyorum ıyad diye yazınca hemen buldu kanalda.
Bide indirenilsek dosyaları. İkide bir donup sifirda başlıyor sinirimi bozdu açıkçası :)
CANN1 tarafından 14/Şub/26 22:37 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar düzgün bir link varmıdır izlemek için? şu filmi bu gece izleyeyim artık.
-
https://dizipal46.live/film/dayi-bir-adamin-hik-yesi-2-c55
https://izleizle.com/film/dayi-bir-adamin-hikayesi-2https://yabancidizi.me/film/dayi-bir-adamin-hikayesi-2-2025-izle?ysclid=mlmtdb1yuk712101042
-
Antikky bunu yazdı
https://dizipal46.live/film/dayi-bir-adamin-hik-yesi-2-c55
https://izleizle.com/film/dayi-bir-adamin-hikayesi-2https://yabancidizi.me/film/dayi-bir-adamin-hikayesi-2-2025-izle?ysclid=mlmtdb1yuk712101042
çok teşekkür ederim.