D'de Kendiliğinden Oluşan Dosya
-
Merhaba arkadaşlar d yereldiskimde istemim dışında bir dosya oluşmuş ve dosyayı silemiyorum silmeyi geçtim içine bile giremiyorum system buna izin vermiyor diyor. Dosya güvenliğini karıştırırken system izinlerinide yanlısıkla kaldırdım ve geri getiremiyorum. Herneyse şuan benim için önemli olan bu dosyayı nasıl silebilirm neyden dolayı oldu onun hakkındada bir bilgiye sahip değilim sizce virüs olabilir mi ? yada bende ki programlardan dolayı herhangi bir şey "66fc784c5ee3302b15701f799fae11" dosya ismi bu şekildedir isminde herhangi bir değişiklik yapamıyorum.
Güvenli moodda girip silmeyi denedim yine aynı şekilde silemedim yetki sahibi olmadığım için ama içinde ki verilere ulaştım pek anlamadığım şeyler sayılı klasörler bulunuyor. En kısa sürede bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
-
xp mi kullanıyorsun
o bir güncelemeyle alakalı bir şeymiydi neydi benimde başıma gelmişti -
Windows 7 kullanıyorum flash ı güncellemiştim daha sonrada sistem otomatik kendini güncellemişti ama o dosya ondan önce mi sonra mı kuruldu tam emin değilim. Gerçi sistem geri yükleme yaptım yaptıktan sonra dosyayı kaldırması gerekmiyor mu güncellemeyle ilgili olsa
-
Windows'un güncellemeler için oluşturduğu bir klasör.
Silmek için klasör yetkinizi üstünüze almanız gerekiyor.
Klasöre sağ tık - Özellikler
Güvenlik - Gelişmiş - Izınleri Değiştir - Sahip sekmeleri altından kendi kullanıcı adınızı ekleyip Tam Denetim vermelisiniz.
-
Adımların hepsini yaptım ama en son sahip sekmesini bulamadım
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Windows'un güncellemeler için oluşturduğu bir klasör.
Silmek için klasör yetkinizi üstünüze almanız gerekiyor.
Klasöre sağ tık - Özellikler
Güvenlik - Gelişmiş - Izınleri Değiştir - Sahip sekmeleri altından kendi kullanıcı adınızı ekleyip Tam Denetim vermelisiniz.
-----------------------------Hangi kullanıcıya sahiplik versem ondan yetki alman gerekiyor diyor. Yapabileceğim başka şeyler var mı ?
-
unlocker.
-
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------unlocker
http://cdn.tamindir.com/dl/v9/Unlocker.exe
-----------------------------Ne işe yarar bu program arkadaşlar
-
Teşekkür ederim arkadaşlar programın 64 bitini indirdikten sonra ne olduğunu çözdüm :)
-
Bilgiayarında normal şartlarda silmek istediğin ancak sana inat gerekli yetkiniz yok vs gibi maval okuyan dosyaları kökten temizlemek veya başka bir alana taşımak için kullanılan bir program. Yüklediğin zaman ilgili klasöre sağ tıkladığında listede gözükecek. Sende oradan gerekli işlemi yapacaksın. Kullanımı çok basit.