Ddos ?
-
Arkadaşlar geçenlerde bir video gördüm ddos üzerine merak ettim
öncelik belirteyim amacım sitelere vs saldırmak değil
Sadece programın mantığını , bu kadar güçlü olmasının sebebini merak ettim
Bu programların çalışma mantığı nedir ki ?
Elinde source olan paylaşabilirmi ?
Tek bir makine üzerinden sistemi kitleyebilmek ilginç olmuş ..
Multi Query gibi bir lafı geçti vb ile bunu yapmak mümkünmü ?
Multi Query den kastı program içinde Http Flood , ICMP Flood , Syn Flood yada Udp flood gibi işlemleri aynı anda
karşı sisteme mi yapılıyor ? Ayrıca Elimde c# ile yazılmış class lar var ama bunu visual basic e adapte edecek bir babayiğit varmı yada fikir önerebilcek
Bahsettiğim video
-
eger tek bir makineyle sistemi kitlyiorsa buna ddos demiyoruz dos diyoruz
-
daha önce bu tarz birkaç program kullanmıstım vıdeoyu ızledım ve yanlışsam benı duzeltın ustalar. ;
aynı pcden giriş yapmayı denedıgı ıcın sıte eror verıyor sanırım? sonucta ıp'sı uzerınden program yardımıyla bırnevi dos saldırısı yapıyor değilmi? -
Bir bilgisayardan Atilan dos hiç bir siteye etki etmez ip adresin Banlanir siteye girmeye çalışırsın giremessin :)
Yani program ile olucak işler degil bu Tabi Benim bildigim bukadar :)
-
Traş programlar bunlar genelde içnde exe gömülüdür ve senin bilgisayarda zombi ağının bir parçası kalır.
-
aynen:)
-
o program bi işe yaramaz,ddos sürekli çekilen request işi,sağlam hatlı bi makinada işine yarayabilecek şeyler yapabilirsin.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
Bir bilgisayardan Atilan dos hiç bir siteye etki etmez ip adresin Banlanir siteye girmeye çalışırsın giremessin :)
-----------------------------Nereye attığına bakar :) Bi dns servera random ip ile udp paketleri saydır bakalım ne oluyo? :)
-
Programda Start değil Başlat yazıyor, Stop değil Durdur yazıyor, sallamasyon bir türk programının editi olabilir. Browserın yan sekmesindede Forza Beşiktaş yazıyor :F
-
Programı yazan zaten türk bir arkadaş aramızdan tanıyanlar vardır belki janizary diye
ayrıca multi Query den kastı nedir bu arkadaşın ?
hem random ip işi biraz zor gibi heralde :P
Yada ip spoofing denilen olayla bu mümkün kılınırmı
-
NmC bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Nereye attığına bakar :) Bi dns servera random ip ile udp paketleri saydır bakalım ne oluyo? :)
-----------------------------random ip mi kaldı :) 2011 yilindayiz :) 2004 2005 de degiliz :)