Ddos Yapicak Mürid Ariyorum.
-
ddos eskimez lan hala işe yarıyor :D
-
DDos yapması en kolay,ama korunması en zor olan saldırı yöntemidir.
-
botnet in varsa saglam 30 40 k botun varsa komik gelebilir belki ama Face gibi bir siteyi Gecici kapatabilirsin.. burada ddos eskidi diyenler varsa onlarada gülerim :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
botnet in varsa saglam 30 40 k botun varsa komik gelebilir belki ama Face gibi bir siteyi Gecici kapatabilirsin.. burada ddos eskidi diyenler varsa onlarada gülerim :)
-----------------------------30-40k ile biraz zor kapatırsın facebook'u :)
-
NmC bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------30-40k ile biraz zor kapatırsın facebook'u :)
-----------------------------:) 8 k botnet ile kapatan gordum :) yeterki botların baglantısı saglam olsun sourcesi saglam olsun :)
-
Hoca DDOS diyosun şakaya gelmez. 8 k pc yi zombi yapan adam. Belki facebook kadar devasa bişey olmayabilirde.
Neredeyse kafasını estiği siteyi kitleyebilir :| DDOS eskimez salak salak yorumlar yapmayın :|
-
Valentinus bunu yazdı:
adam wikipedia yazarı beyler. -
cLust3R bunu yazdı:
-----------------------------Valentinus bunu yazdı:
adam wikipedia yazarı beyler.
Haklısın. -
postları editleyin derim hacılar , inciden en ufak alıntılara bile taviz yok şu sıralar :)
-
Ben zaten eskiden inci'deydim.Şey çukuru gibi yer ayrılsanız da lekesi zor çıkıyor.