DDR Rem
-
Merhabalar Arkadaşlar benim pc biraz eski rem arıyorum bulamıyorum ddr elinde olan varsa uygun fiyata alabilirim 400 hz den dusuk olmasın umuyorum ki elinde bir kosede kullanmayan vardır ..
Teşekkürler
-
gecen 1gb 10 tl ye satmıştım .s
-
bende 8 mb edo rem var evde bir yerde istersen sana yollayayım :d
-
256 mb var bede 2 tane
-
edit:takan olmamış...
-
1 gb ram i 10 tl ye mı hocam varsa elinde 10 15 tane alıyım hemen ddr 400 mhz 1 gb direk havale çekeyım yarın kargoya verin varsa 10 tl ye satacak !
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------1 gb ram i 10 tl ye mı hocam varsa elinde 10 15 tane alıyım hemen ddr 400 mhz 1 gb direk havale çekeyım yarın kargoya verin varsa 10 tl ye satacak !
-----------------------------hocam 2 tane de ben istiyorum :D asıl fiyatlarına göre çok iyi
-
bendede 256 ram var 400 mhz nerelere soktum bilmiyorum ama duruyor eskilerden bir parça :D
-
AM1 diye bi ram çeşidi var mı ddr ramle aynı slot üzerinde öyle yazıyor bir de sd ramler de ddr la aynı slot mu?
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------1 gb ram i 10 tl ye mı hocam varsa elinde 10 15 tane alıyım hemen ddr 400 mhz 1 gb direk havale çekeyım yarın kargoya verin varsa 10 tl ye satacak !
-----------------------------10 liraya veren varsa 2 tane de ben alayım :D
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------AM1 diye bi ram çeşidi var mı ddr ramle aynı slot üzerinde öyle yazıyor bir de sd ramler de ddr la aynı slot mu?
-----------------------------yok hiç biri birine benzemez hepsinin farklı çalışma şekli ve yuvası var biraz araştırıp bulabilirsın. ama ddr ram fiyatları biraz uçuk normalnie göre 1 gb ram 70 tl civarı ! ddr3 ler 16 18 tl civarı !