Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition + 4 Oyun 1$ (Humble Bundle)
-
deneyen varmı hem steamde hem originde kullanabiliyormuyuz keyleri . yani 1$ farklı hesabımız olabiliyor mu?
-
FCN bunu yazdıdeneyen varmı hem steamde hem originde kullanabiliyormuyuz keyleri . yani 1$ farklı hesabımız olabiliyor mu?
hem steam hem origin hesabı veriyor ikisinide aktif edebiliyorsun denedim.
-
paypaldaki parayla odeyim dedim oda kredi karti istedi
paypaldan odeme yapamiyozmu 8.15 tl var paypalda olursa biri pm atsin bana
paypaldaki para ona transfer edeyim benim mail adresimi yazsin bizde bir orjinal oyun gorelim
hayrina yapailicek varsa :) pm plz
-
3 tane aldık hacılar kaçırmayın.
@ puzzle paypalım 4.kez ban yemese yapardım hacım.
PanxeR tarafından 15/Ağu/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Simdi ortalama üstünde ödeyip aldik diyelim suan 4.78. ileride bu meblag artar ve ek oyunlar gelirse ki gelicek biz alamiyormuyuz ek oyunlari.
-
PanxeR bunu yazdı
iyi olurdu :))
benim paypali vereyim ordan yapamazmisin ?
-
puzzle bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hayır hocam mesela şimdi senin paypaldaki bakiyeni kullanmak için önce kart onaylatmak gerekiyor hadi onu onaylatan olur ama onaylatsalar bile paypalın yeni sisteminde sadece türkiye lokasyonlu harcayabiliyorsun paypal bakiyeni onun dışında kredi kartından çekiyor. yani kart onaylatıp o paypal bakiyenle gittigidiyordan alışveriş yapabilirsin ancak kart onaylatsan bile bu paypal bakiyeni bu bundle da kullanamazsın çünkü türkiye lokasyonlu değil :)
-
şimdi bende 4.78 ödeyerek aldım ve oyunları steam den enkinleştirdim birde originden denicem olursa oyunların bazıları iki yerdede olucak
-
mRBerkay bunu yazdıpuzzle bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hayır hocam mesela şimdi senin paypaldaki bakiyeni kullanmak için önce kart onaylatmak gerekiyor hadi onu onaylatan olur ama onaylatsalar bile paypalın yeni sisteminde sadece türkiye lokasyonlu harcayabiliyorsun paypal bakiyeni onun dışında kredi kartından çekiyor. yani kart onaylatıp o paypal bakiyenle gittigidiyordan alışveriş yapabilirsin ancak kart onaylatsan bile bu paypal bakiyeni bu bundle da kullanamazsın çünkü türkiye lokasyonlu değil :)
anladim hocam o zaman biri su kampanya bitmeden bi guzellik yapsin diyelim bekleyelim :)
-
puzzle bunu yazdımRBerkay bunu yazdıpuzzle bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
anladim hocam o zaman biri su kampanya bitmeden bi guzellik yapsin diyelim bekleyelim :)
bu kampanyada aslında her oyundan 2 şer tane key veriliyor
yani mesela bir medel of honor oyunu için hem steam hem origin keyi ikiside aktifleştirebiliniyor ben hepsini kendi hesabıma aktifleştirdim ama kullanmayanlardan sakal atarsan paypaldan biraz güzellik yapan çok olur :)