Dealextreme - Ticaret Yapmak
-
Merhaba arkadaşlar,
Müridlerden Dealextreme'yi ticari olarak kullanan var mı diye merak ettim?Misal, getirdiğim ürünü yasal olarak nasıl satabilirim (oradan getirilen bir ürüne fatura kesme muhabbeti vs. nasıl yapılıyor, yapılabilir)?
Teşekkürler..
-
dealextreme dropshipping hizmeti veren bir firma.sözleşmelerini okudum cazip.
deneyebilirsin
-
Faturaları bir şirket adına kestirmen ve tekrar aynı şirket üzerinden müşteriye fatura kesmen yeterli olur herhalde. Tabi dealextreme ürünlerle beraber faturalarını da gönderiyor mu bilemem. Ayrıca mallar ithal olduğu için ayrı bir prosedür uygulanmalı mı bilen bi arkadaş varsa söylesin. Bende merak ettim
-
dealextreme fatura göndermiyor ama ingilizce anlamı invoice olan faturayı account unuzla girip ilgili sayfasından yazdırabiliyorsunuz
-
ama o aldığımız çıktı nihayetinde resmi bir belge değil.
-
dealextreme bence pahalı bi site deymez
-
fatura kesersen türkiyede ki aynı fiyata denk gelir. o zaman gümrük vergisi ödemen gerek. Maliye sorar bunu nereden getirdin öbür kü türlü. göte gelmen yüksek olur resmi iş yapmazsan.
-
Gittigidiyor da çok denk geldim dealextreme ürünlerine bir kaç arkadaşımda aldı fatura matura yoktu
-
fatura yolllamıyor.deneme amaclı 2ürün getridim. fiatlarda o kadar cazip degil cunku ayni fiatlarda burdada satılıyor.degmez bana göre ordan alıp satmak vs.
-
Bu işi ticarete dökmek istiyorum ve bazı sebeplerden dolayı resmi olması gerekli..
Anlaşılan onlar fatura yollamıyor.Bir fikri olan (yasal olmasa da olur :))?
-
telekom bunu yazdı:
-----------------------------
Bu işi ticarete dökmek istiyorum ve bazı sebeplerden dolayı resmi olması gerekli..
Anlaşılan onlar fatura yollamıyor.Bir fikri olan (yasal olmasa da olur :))?
-----------------------------selamlar,
biz arkadaşımla, bunların support birimine yazmıştık, onaylamışlardı, toplu ürün gönderimi filan.
buralarda araştırma yapmak yerine, benim önerim, git direk onlara yaz.