Dealextreme Alışveriş Hakkında...
-
Başlıktaki adresten alışveriş yapan müridlerden bilgi almak istiyorum. Aşağıdaki adresteki ürünü almak istiyorum. Acaba ürün Türkiyeye geldiğinde sitedeki fiyatın üstüne ekstra bir fiyat falan geliyor mu ? Kaç günde ürün benim elime ulaşır ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4439
-
hiç bir şey ödemiyorsun extra
10 20 gün içinde ulaşıyor
en azından bana öyle geldi -
yok fiyat ayni
1 Hafta ile 2 hafta arasinda ürün eline ulaşir
birde ne iş yariyor merak ettim bu ?
-
mouse pad özelliği ne ki taa çinden getirtiyorsun
-
alışveriş yaparken 20$ ı geç, böylece tracking number alıp kargonun nerede olduğunu takip edebilirsin.
ayrıca şuan christmas dönemi olduğundan kargolar geç geliyor haberin olsun. 1 ayı geçebilir.
-
Direk olarak Kredi KArtı ile aldınız demi ? Paypal v.s. kullanmadan. Ben direk olarak kredi kartı bilgilerini vererek alıcam. Birde kapıya kadar geliyor sanırım kargo ücreti falan yok demi.
-
arkadaş forumda aynı soruyor soran aynı başlıkları açan onlarca insan var daha neden inadına aynı soruları sorarsınız anlamam
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş forumda aynı soruyor soran aynı başlıkları açan onlarca insan var daha neden inadına aynı soruları sorarsınız anlamam
-----------------------------Hocam cevap vermezsin olur biter. Neden kendini bukadar kasıyorsun ki ?
-
bir cok ürün tr de oluyor gitti gidiyordan bakıpta alıp genelde fiatlar aynı demek adamlar toptan alıp satıyor
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Hocam cevap vermezsin olur biter. Neden kendini bukadar kasıyorsun ki ?
-----------------------------Forumda arama yapsanız, arkadaş cevap verip vermeme konusunda düşünmek zorunda kalmaz :)
Ayrıca yok kargo parası falan.. PTT ile geliyor..
-
aratsanıza arkadasım bı forumu yuzlerce konu var dealextreme ıle bu ne ya arkadas