Dealextreme Netbook
-
Merhaba Değerli Müridlerim Dealextreme sitesinden alış veriş yapmıştım geldi. Şimdi sitede gezerken bu netbooku gördüm fiyat olarak 85,90$ bunu sipariş versem sorun olurmu gönderide gümrük el koyarmı . görüşlerinizi bekliyorum.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39391
Birde geçen bi gözlük siparişi verdim. 20 gün oldu hala gelmedi siteden traking no ile sorguladığımda böle gözüküyor. ilk siparişimde bukadar uzun sürmemişti. Acaba gelirmi ?
0001 14/05/10 14:10 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi) 0002 18/05/10 17:10 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi) Teşekkürler Müridlerim
-
bi tane gift yapıştırırsın 0.01 dolar karşılığında. Gümrüğe takılmadan geçer.
-
Bir kaç gune girer ürünün ülkeye hocam...
8 gün olmuş çıkalı (:
-
O ürün takılmadan geldi birçok kişiye.
Ayrıca buradan diğer renklerini de bulabilirsin; http://www.buyincoins.com/7-mini-netbook-notebook-laptop-wifi-windows-ce-2gb-hd-youtube-product-1142.html
O siparişin ise daha ülkeye girmemiş, gelir.
-
100 doların aşağısına gümrük bişi demiyo sanırım alda yaz iyise bende alayım
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Fiyat kusursuz ama gift önemli onada dikkat ediyorlar ama geçişlerde öncelik sağlamıyor değil.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------Fiyat kusursuz ama gift önemli onada dikkat ediyorlar ama geçişlerde öncelik sağlamıyor değil.
-----------------------------gift ne oluyo?
-
ExcellencE bunu yazdı:
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------gift ne oluyo?
-----------------------------zarfın üstündeki seçeneklerde
ticarilerde satış olduğu için felan ülke içinde de olabililirliğinden vergi şeyliğidir felan diye kıcıklık yapabiliyorlar. bide işlerine geliyor çünkü onların satışını yapıyorlar gümrükte kalırsa
gift olunca biri hediye göndermiş gibi oluyor bana şu ana kadar gelenlerde hep gift işaretliydi mesela. biliyorlar adamlar ama bişey yapmıyorlar genelde gifte. ama genelde^^
-
Ya arkadaşlar konuyu baltalamak gibi olmasın ama bende fonksiyonlu hesap makinesi arıyorum. Deal extreme de yok. Satışının yapıldığı, sağlam özelliklere sahip olan, bişey bildiğiniz biyer varmıdır?
-
ürünün 8 gün önce türkiyeye yollanmış.150 euroya kadar sıkıntı olmaz gümrükte
-
iyiymiş. taklmasa 200 lüklerden alcan daaa :)