Dealextreme Paramı Geri Vermiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eylül ayında bunlardan sipariş vermiştim fakat kargoda takip kodu olmasına rağmen kayboldu.Kargo hala Shangai Havalimanında görünüyor.Dedim paramı geri gönderin tamam göndericez dediler 2-3 güne gelir dediler 10 gün hala gelen giden yok.Paypal ile ödeme yapmamıştım.

Sizden ricam şu yazıyı birisi İngilizceye çevirebilir mi ?

xxx ticket numaralı ticketta sizinle iletişie geçmiştim.xxx kargo numaralı ürünüm gelmedi ve bende para iadesi istemiştim.Fakat siz ödemeyi geri yolladık dediğiniz halde hala para elime geçmedi.Bu paranın geri iadesi istiyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

I wrote you with xxx number of ticket. my shipment has not come, my shipment's number xxx then I wanted refund. You said to me ok we will do. But i still didnt get my money. I want refund for this money.

hacı tamda dünkü konumun üzerine olacak işmi şimdi yapmaya çalıştım kimse yazmazsa bunu yolla =)

DestinatioN tarafından 14/Oca/14 12:47 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

U told me u would daha iyi gibi

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

I wrote you with xxx number of ticket. my shipment has not come, my shipment's number xxx then I wanted refund. You said to me ok we will do. But i still didnt get my money. I want refund for this money.

hacı tamda dünkü konumun üzerine olacak işmi şimdi yapmaya çalıştım kimse yazmazsa bunu yolla =)

yolladım bakalım ne cevap yazacaklar.Aksi gibi bunların bu arada bayramları var.

mkyb tarafından 14/Oca/14 15:58 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

yolladım bakalım ne cevap yazacaklar.Aksi gibi bunların bu arada bayramları var.

Aa dimi, ben de diyorum miui 4.1.10 niye gelmedi hala, bizim imansiz dev tatil yapıyor demek ki. Hepimizin derdi farklı :) 

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

Edit fazla oldu bu :) 

deja-vu tarafından 14/Oca/14 16:07 tarihinde düzenlenmiştir

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hoca uğraşma, paypala yaz malım gelmedi diye daha kolay

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Yok abi direk kredi kartı ödeme yapmıştım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Yok abi direk kredi kartı ödeme yapmıştım.

Banka'nın şubesini arayıp sorarmısınadına para gelmişmi buda olabiliyor ?

Hatasız Kod Olmaz... :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

taksitli aldıysan geri ödemeyi de taksitli yapıyorlar galiba..

bi de kredi kartı alımlarında geri ödemeler nedense geç yapılıyor. ben bi ürünün geri iadesini 1 ay sonra falan alabildim. kredi kartın kesim tarihiyle falan alakalıymış galiba.

Darkparadise tarafından 14/Oca/14 21:34 tarihinde düzenlenmiştir

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

Hocam para iadesini banka hesabına para olarak yatırmıyorlar. Dx hesabına kredi olarak yüklüyorlar. O kredi ile tekrar alışveriş yapabiliyorsun. Sen Dx hesap sayfanı bir kurcala. Bana bir keresinde böyle iade yaptılar bende kızıyordum ödemediler diye, tesadüfen bulmuştum.

Toplam Hit: 2198 Toplam Mesaj: 18