Dealextreme Paramı Geri Vermiyor
-
Eylül ayında bunlardan sipariş vermiştim fakat kargoda takip kodu olmasına rağmen kayboldu.Kargo hala Shangai Havalimanında görünüyor.Dedim paramı geri gönderin tamam göndericez dediler 2-3 güne gelir dediler 10 gün hala gelen giden yok.Paypal ile ödeme yapmamıştım.
Sizden ricam şu yazıyı birisi İngilizceye çevirebilir mi ?
xxx ticket numaralı ticketta sizinle iletişie geçmiştim.xxx kargo numaralı ürünüm gelmedi ve bende para iadesi istemiştim.Fakat siz ödemeyi geri yolladık dediğiniz halde hala para elime geçmedi.Bu paranın geri iadesi istiyorum.
-
I wrote you with xxx number of ticket. my shipment has not come, my shipment's number xxx then I wanted refund. You said to me ok we will do. But i still didnt get my money. I want refund for this money.
hacı tamda dünkü konumun üzerine olacak işmi şimdi yapmaya çalıştım kimse yazmazsa bunu yolla =)
DestinatioN tarafından 14/Oca/14 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
U told me u would daha iyi gibi
-
DestinatioN bunu yazdı
I wrote you with xxx number of ticket. my shipment has not come, my shipment's number xxx then I wanted refund. You said to me ok we will do. But i still didnt get my money. I want refund for this money.
hacı tamda dünkü konumun üzerine olacak işmi şimdi yapmaya çalıştım kimse yazmazsa bunu yolla =)
mkyb tarafından 14/Oca/14 15:58 tarihinde düzenlenmiştir
yolladım bakalım ne cevap yazacaklar.Aksi gibi bunların bu arada bayramları var. -
Citizen bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
yolladım bakalım ne cevap yazacaklar.Aksi gibi bunların bu arada bayramları var.Aa dimi, ben de diyorum miui 4.1.10 niye gelmedi hala, bizim imansiz dev tatil yapıyor demek ki. Hepimizin derdi farklı :)
-
Citizen bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
yolladım bakalım ne cevap yazacaklar.Aksi gibi bunların bu arada bayramları var.Edit fazla oldu bu :)
deja-vu tarafından 14/Oca/14 16:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Hoca uğraşma, paypala yaz malım gelmedi diye daha kolay
-
HolyOne bunu yazdı
Yok abi direk kredi kartı ödeme yapmıştım. -
Citizen bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Yok abi direk kredi kartı ödeme yapmıştım.Banka'nın şubesini arayıp sorarmısınadına para gelmişmi buda olabiliyor ?
-
taksitli aldıysan geri ödemeyi de taksitli yapıyorlar galiba..
bi de kredi kartı alımlarında geri ödemeler nedense geç yapılıyor. ben bi ürünün geri iadesini 1 ay sonra falan alabildim. kredi kartın kesim tarihiyle falan alakalıymış galiba.
Darkparadise tarafından 14/Oca/14 21:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam para iadesini banka hesabına para olarak yatırmıyorlar. Dx hesabına kredi olarak yüklüyorlar. O kredi ile tekrar alışveriş yapabiliyorsun. Sen Dx hesap sayfanı bir kurcala. Bana bir keresinde böyle iade yaptılar bende kızıyordum ödemediler diye, tesadüfen bulmuştum.