Dealextreme.Com Sitesindendden Mağdur Olanlar
-
100 doların üzerinde yada her hangi bi ürün alıp eline herhangi bi sorundan dolayı ulaşamayan ve parası yanan arkadaşlar varmı. yada herhangi bi ürün aldık mı sonra elimize ulaşmaması gibi bi durum varmı acaba..
-
15$ lık malzeme aldım gelmedi, mail attım önce cevap vermişlerdi, sonra yazdıklarıma cevap vermediler ürün de gelmedi
-
Bende alış-veriş yapmayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda genel yorumlar olumlu.Tek sıkıntı malzemelerin çin malı olmasından kaynaklanan kalie sorunu. Eğer ingilizceniz yeterliyse ürünün altında pros kısmında ürünle ilgili sıkıntıları anlatıyolar. Gelmemesinin sebebi kargo sırasında olan sıkıntılar ve bizim gümrükteki bazı kansız memurlar yüzünden. Bu yüzden ürün alırken gift (hediye)kutusu yaptırırsanız ve takip kodu alırsanız herhangi bir sorun yaşayana daha rastlamadım.tbt de dealextreme diye aratırsan iyi olur.
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------
15$ lık malzeme aldım gelmedi, mail attım önce cevap vermişlerdi, sonra yazdıklarıma cevap vermediler ürün de gelmedi
-----------------------------ne almıştın neden gelmedi sorunu falan biliyomusun.gelmemesinin sebebi..
-
1,x dolarlık takip şeysinden mutlaka alın yoksa ptt çiler yatabiliyo ürünün üzerine
benim bi saat kayboldu üzerine gittim ptt de tanıdık vs de var eleman kendine almıştı saati sonra hallettik... evinden getirdi çocuk
-
takip şeysinden nasıl alınıyoo kardeşim.
-
hediye paketi yaptırın (0,1$) ve kargo takip kodu alın.sorun olmaz bu şekilde
-
narkozMRT bunu yazdı:
takip şeysinden nasıl alınıyoo kardeşim.
-----------------------------ürünü add to chart dedikten sonra kırmızı ile gösterdiğim yere tıkla :
Bu üründeki gift ibaresini kaldırır böylece ptt deki elemanlar kendisine alamaz.Bide eğer tracking number istiyorsan 1.70$ a add tracking kısmına tıkla böylece tapik edebilirsin nerde diye.
-
angels_demos bunu yazdı:
hediye paketi yaptırın (0,1$) ve kargo takip kodu alın.sorun olmaz bu şekilde
-----------------------------diyelim 100$ üstü
geçerli mi bu dediğin yine?
-
paypalla yapmıyonmu zaten ödemeyi gelmezse pp'a salça olursun
-
deal'de hiç sorun yaşamadım.
sipariş iptal ettim, 4-5 tane aynı üründen aldım falan.
önemsediğim şeyler; sipariş verirsem 20$'ın üstünde veririm, böylece tracking number alırım ve de 120$'ı falan geçmem.