folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dealextreme'de Satılan Zippo Çakmaklar Orijinal Mi ?

Dealextreme'de Satılan Zippo Çakmaklar Orijinal Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://dx.com/s/zippo

Bilgisi olan var mı ?

Birde buradan sipariş verince kargoyu Ptt'nin normal postacısı mı getiriyor yoksa motorlu Ptt kurye mi ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Birde buradan sipariş verince kargoyu Ptt'nin normal postacısı mı getiriyor yoksa motorlu Ptt kurye mi ? 

Postacı abi yürüye yürüye geliyor uzaktan. Çok sparişin olunca içten küfür ede ede geliyor.

Diğer sorunun cevabına gelince bence çakma :F

DestinatioN tarafından 11/Eki/13 20:58 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

dh'de bahsetmisler http://www.ebay.com/usr/wannalight   bu elemandakilerde orjinalmis alternatifin olsun hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hepsi değil ancak orijinal olanları var aldım denedim kullandım sonrada attım gitti :D 20 güne geldiydi. Yada 25 :D Ümidimi kesmiştim ki postacı emmi geldi sağa paket ver dedi :D Aldım açtım ne bu mk derken içinden zippo çıktı :D

Fiyattan anlarsın fake mi değil mi zaten. Normal satış fiyat ortalaması al, çok çok altında değilse çoğunlukla sorun çıkmıyor. Tabi yinede senin şansına. Adam la çakmayı 20 dolara koyam belki orjinal sanan sazan bulurum diyerekte koymuş olabülü.

Edit : Ekistıra olarakta kullanılar aldıkları ürünlerin fotoğraflarını çekip koyuyorlar oradan kontrol etmen daha mantıklı olur. Yüksek çözünürlükte yükleyenler oluyor bazen. onları karşılaştır. Resmi zippo bayine göster. Arkadaşıma hediye alıcam birisi ikinci el satıyor orjinal mi abey diyerekten ;)

interfector tarafından 11/Eki/13 21:19 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hepsi değil ancak orijinal olanları var aldım denedim kullandım sonrada attım gitti :D 20 güne geldiydi. Yada 25 :D Ümidimi kesmiştim ki postacı emmi geldi sağa paket ver dedi :D Aldım açtım ne bu mk derken içinden zippo çıktı :D

Fiyattan anlarsın fake mi değil mi zaten. Normal satış fiyat ortalaması al, çok çok altında değilse çoğunlukla sorun çıkmıyor. Tabi yinede senin şansına. Adam la çakmayı 20 dolara koyam belki orjinal sanan sazan bulurum diyerekte koymuş olabülü.

Edit : Ekistıra olarakta kullanılar aldıkları ürünlerin fotoğraflarını çekip koyuyorlar oradan kontrol etmen daha mantıklı olur. Yüksek çözünürlükte yükleyenler oluyor bazen. onları karşılaştır. Resmi zippo bayine göster. Arkadaşıma hediye alıcam birisi ikinci el satıyor orjinal mi abey diyerekten ;)

Abi DX gittigidiyor gibi bi yer değil ki yarısı orj yarısı çakma olsun :/

hepsi çakmadır :/

edit; fiyatlara baktım da hepsi orj galiba :D

noname tarafından 11/Eki/13 21:41 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cin Mali -o_0-

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ilk dx den sipariş verdim dx in ilk tr de keşfedildiği zamanlar

postacı geldi abi valla çok merak ettim getirene kadar ta Çin'den geliyor vs :)

hepsi çakma hoca orjinal ürün pek nadir ama öyle çakmalar varki gerçeğini aratmaz 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Made in USA yazıyor kutuların üzerinde.Çakma bile olsa 1. sınıf çakma sanırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Abi DX değil de Ebay'den 1 Ekim'de sipariş verdim. Ürün Çinden gelecek. 1-7 Ekim Çin'in milli bayramıymış ake tatilmiş. Takip numarası daha bugün güncellendi. Önümüzdeki hafta da bizim resmi tatil. :D Hay aklıma sıçaydım, seneye alırız artık kargoyu.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı

dh'de bahsetmisler http://www.ebay.com/usr/wannalight   bu elemandakilerde orjinalmis alternatifin olsun hocam.

Hocam bunda Türkiye ye gönderim yok yazıyor.

Başka bildiğininz orjinal ve güvenilir zippo satan var mı ebay de?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Abi DX gittigidiyor gibi bi yer değil ki yarısı orj yarısı çakma olsun :/

hepsi çakmadır :/

edit; fiyatlara baktım da hepsi orj galiba :D

Dx gittigidiyor gibi bir yer degil evet 2. El urun yok veya herkez kendi urununu satmiyor fakat dx hem cakma hem gercek urun satar. Bazi urunlerde bu bellidir bazisinda sans artik

Toplam Hit: 3105 Toplam Mesaj: 16