folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dealextremeden Alışveriş Yapacak Olanlar

Dealextremeden Alışveriş Yapacak Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bundan 1.5 ay kadar önce 12 $lık 2 parçadan oluşan ürün almıştım d.e den. yanlız fiyatı barkod no almama yetmedi bende pek iplemedim zaten.

daha önce 2 farklı alış verişte birinde 10 diğerindede 12 gün de gelmiş olan kargom bu sefer barkod nosu olmadığı için 1.5 aydır gelmedi. ve ümidi kesmiş olmakla birlikte sanırım hiç gelmeyecek.

yaşadığım bu tecrübeyi sizinlede paylaşıyım :|

d.e nin hiç bi suçu yok. 5. gün sonunda kargoladılar ürünü. sorumlu pttdir. barkod no olmadığı sürece sorgulama yapamıyorsunuz. dolayısı ile size ait olan bişeyi ispat edemiyorsunuz.

diyeceğim şudur ki eğer dealextremeden alışveriş yapacaksanız ya 20$ üstü alın. yada sanırım 2$ dı, daha verin barkod no alın. alın ki birileri sizin paketinizin içine etmesin.

not : ptt isim sorgusuda kabul etmiyor. (telefonla)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    indiragandi yapıolardır dmi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

aynen öyle. ama bunu yapan dealextereme değil. bunu yapan ptt. sırf hesabını soramıyorsun diye senin malına el koyuyorlar :@

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Şimdi 20$ üstü alsak ekstra birşey yapmamıza gerek kalmaz değil mi?

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    yok hocam. ozaman zaten kendileri veriyor barkodu. şimdi eldiven filan alcam usb li =) bu sefer ptt babayı alır :W

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Hmm ben 18$ lık ürün aldım 1 ay önce barkod numarası da vermişlerdi ama 3 tane şey almıştım belki ondan olabilir.İlk defa yabancı bir siteden alışveriş yaptım ve adamlar gayet güzel bir şekilde getirdiler.Kesin ipne ptt çalışanını biri indiregandi yapmıştır.Ptt şubesini ara sor bi bakalım senin adrese gelicek bir posta falan varmı diye

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek
    utanıyorum ama hiç netten alış veriş yapamadım..  ticaret anlamında yanlış olmasın xD

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Barkodla alakalı değil sanırımyailk ben saat bluetooth filan aldım barkod no vermedi ama kapıya kadar geldi 15gün sonra ellerinde yokmuş bir kaç gün temin edilmesini bekledim 5-6 ürün aldım temin eddikçe gönderimi yapmışlar 5 üründen 3 ünün barkod numarası var 2 sinin yok hiç biri gelmedi bakalım bekliyorum araya bayram filan girdi ondan sanırım

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yok abi benimkilerin hepsi 29 ağustostamı ne shipped oldu. 1 aydır pttde geziniyor paket. önceden 10 günde gelen ürün bu sefer 1.5 aya yakın oldu hala gelecek.

ayrıca barkod 1.70$ mış almak. hay kafama.

torpedo_XL : hocam cevap vemriyorlar öle. ne adrese cevap veriyorlar ne isime. sadece kod istiyorlar.

aklınızda bulunsun yani. bir daha riske atmayın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    O zaman aklımda bulunsun da bende barkod no alayım artık.Başıma gelmedi ama ya gelirse diye.Ama olan şey ilginç yani sen oradan birşey alırken tel adres falan veriyorsun adamlar herhangi bir sorun olduğunda aramaları lazım seni.Kendimden biliyorum 3 sene önce falan bu ubuntu cd lerinen şipariş etmiştim 50 tane :D Gaziosmanpaşa da oturuyorum 1 ay sonra telefon geldi sabah işte şöle bir posta var sizin tel numarasına diye ama adreste ist mu ankara mı yazılmamış diye sordular sonra 1 hafta içinde geldi.Acaba gümrükte mi takıldı senin eşyalar

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------
    O zaman aklımda bulunsun da bende barkod no alayım artık.Başıma gelmedi ama ya gelirse diye.Ama olan şey ilginç yani sen oradan birşey alırken tel adres falan veriyorsun adamlar herhangi bir sorun olduğunda aramaları lazım seni.Kendimden biliyorum 3 sene önce falan bu ubuntu cd lerinen şipariş etmiştim 50 tane :D Gaziosmanpaşa da oturuyorum 1 ay sonra telefon geldi sabah işte şöle bir posta var sizin tel numarasına diye ama adreste ist mu ankara mı yazılmamış diye sordular sonra 1 hafta içinde geldi.Acaba gümrükte mi takıldı senin eşyalar
    -----------------------------

ulan warya o ubuntular hala gelmedi bana bekliyorum...

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
Toplam Hit: 1815 Toplam Mesaj: 12