Debian Setup Kurma
-
İyi akşamlar hacılar digitalocean'dan vds aldım bugün, debian kurdum ama bir setup yüklemeye kalktığımda "birlikte aç" seçenekleri çıkıyor hangisini seçmeliyim. Thanks.
-
debianda exe çalışmaz.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
debianda exe çalışmaz.
programla youtub oto yükleme yapıcaktım nasıl yaparım, başka bir linux seçeneğiyle vs.?
-
önce sisteme wine kur.
Andrei tarafından 12/Tem/14 20:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ben linuxtan pek anlamam ama şunu çok iyi bilirim linux tabanlı işletim sistemleri yani debian redhat ubuntu vb.. windows uygulamaları çalışma bunun için yan uygulamar kurup exe leri çalıştırabilirsin eger win tabanlı ugulamaz çalıştıracaksan vds alman daha mantıklı olur.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
hocam ben linuxtan pek anlamam ama şunu çok iyi bilirim linux tabanlı işletim sistemleri yani debian redhat ubuntu vb.. windows uygulamaları çalışma bunun için yan uygulamar kurup exe leri çalıştırabilirsin eger win tabanlı ugulamaz çalıştıracaksan vds alman daha mantıklı olur.
linux kernel'ı üzerinde windows framework'u kullanan yazılımların calısmadıgını cogu kisi bilir de, tek cümleyle "debian'da exe calısmaz" dersen torvalds'un kulaklarını cınlatırsın.
@4Senarist
nasıl bir yazılımdan bahsettigini bilemiyorum ama wine, qemu gibi cözümleri bir dene.
-
Andrei bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
linux kernel'ı üzerinde windows framework'u kullanan yazılımların calısmadıgını cogu kisi bilir de, tek cümleyle "debian'da exe calısmaz" dersen torvalds'un kulaklarını cınlatırsın.
@4Senarist
nasıl bir yazılımdan bahsettigini bilemiyorum ama wine, qemu gibi cözümleri bir dene.
wineyi deniyorum iftardan sonra yazarım sonucu
-
debian 7.0x64 bit kullanıyorum linuxda exe çalışmadığını bilmeyecek kadar cahilim nasıl kuracağımı söylerseniz sevinirim. Bu arada program ytpro.net
-
yardım lazım, güncel.
-
4Senarist bunu yazdı
yardım lazım, güncel.
al 5 euroluk bir vds hiç uğraşma linux ile.
-
ElizaBeTH bunu yazdı4Senarist bunu yazdı
yardım lazım, güncel.
al 5 euroluk bir vds hiç uğraşma linux ile.
hacı ya saatlik kullanım falan var digitalocean da o yüzden terich ettim 5$