Deep Freeze Patlatıcı
-
Hacı sen geride kalmışsın ben onu 3 sene önce kullanıyodum :D
genede paylaşım için saol
-
tam aradığım sey cok güsel
-
geride kalmışssın diosunda forumda yok bundan ve çoğusu hala bilmiooo
-
edit :neyse gereksiz :)
-
Iceshock bunu yazdı:
-----------------------------
geride kalmışssın diosunda forumda yok bundan ve çoğusu hala bilmiooo
-----------------------------kimin neyi ne kadar bildiğini , nasıl bilebiliyorsun bilmek isterim.acayip bi cümle oldu galiba :)
edit:hiçde acayip değilmiş aslında.saat geç olmaya başlamış anlaşılan ben sütümü içip yatayım :}
-
Ben Yememde Benim kayınçolar var anlamazlar, benim kafemde yapacak adam Tokçana arka tarafta dayak yemeyi Göze Almıştır demektir. Heleki ben o anda orada varsam. :)
Bence yaratıcı fikirler arasına Yakalanırsam nasıl Yırtarım gibi Fikirleride Eklemekte fayda vardır. haaa bu arada belirtiyim YAsak Cümleler arasında DeepUnfreeze var kullanmaya kalkanı AKINSOFT Rapor ediyor Ve Programı indirmeyi Engelliyorsa ne yapılabilir gibi Çözümlerde gerekebilir. :)
-
Programı kuruosun kafeyi terkediosun sonraa bumm kafe patlıo :))
Programın çalışma metodu ilk işlemciyi ısındırıo sonra anakartı yakıo anakart yanarken gücte yanıo güç yandıktan sonra güç kablosundan prizler yanıo,prizlerden sigorta sonra herkes çığlık çığlığa :D
Paylaşm için sağol arkadaşım ama gerçekten çok fazla verildi ve blimeyen yok artık bunu :S -
persian bunu yazdı:
Programı kuruosun kafeyi terkediosun sonraa bumm kafe patlıo :))
Programın çalışma metodu ilk işlemciyi ısındırıo sonra anakartı yakıo anakart yanarken gücte yanıo güç yandıktan sonra güç kablosundan prizler yanıo,prizlerden sigorta sonra herkes çığlık çığlığa :D
Paylaşm için sağol arkadaşım ama gerçekten çok fazla verildi ve blimeyen yok artık bunu :S
-----------------------------Deme yahu Anakart yakmada mı varmış. o nasıl oluyo hele bi anlatsana yahu. :)
-
Kardeşim ben internet cafe işletiyorum deep frezelerde de bi sıkıntı yok, Sıkıntı yaratmak isteyen hin planları olan biride yok :D
niye yazık değilmi makinelerime deep frezelerimi patlatıyolar böle şeylere ne gerek var yaw alla allaaaa
varsa kendine güvenen gelsin patlatsın göreyim bende onun kafasını patlatırım :@
-
Iceshock bunu yazdı:
-----------------------------trojenlen le orda o günqü bütün msn kullananların şifrelerini alabilirsin yada
trojen kullanma
hayal gücünü kullan :)
trojan olmıcak mı o ayrıca yeni deep freeze 6 da işe yaramıyo o prog 6- :)