Deep Freeze Yardım
-
Arkadaşlar PCimde Deep Freeze war.Bilgisayar üstündeki işlevlere bakılırsa Deep Freeze çalışıyor fakat sağ alt ta gözükmediği için kapatamıyorm ve bu programı kaldırmak istiyorum çözüm önerileriniz neler?
-
ctrl => alt => shift => F6 tuşuna basarsan deep freeze karsına cıkarr
-
yok aga çıkmıo
edit:la yok mu başka yardım etcek
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
yok aga çıkmıo
undeferze Deep Freeze sifre kırma programı lakin deletec yazıyorsa undefeezede oda acamaz2 ci yontem baslat *calıstır -msconfig yazıyorsun sistem yapılandırma cıkıcak karsına ordan sondan ikinci yani hizmetleri tıklayıp DFserverex dekşi işareti kaldırıp tekrar yeniden baslat sonra aynı sürüm defereze ile kaldırmaya calıs
olmasa yaz bakalım
-
abi şifreyi zaten ben koydum:D
sorun programın çalışıyor olmasına rağmen Sağ altta gözükmemesi ve dolayısıyla programı kapatamamam ve dolayısıyla silememem
-
program ekle kaldırda yoktur dfrz, ccleaner'la kaldır tekrar kurmayı dene
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------abi şifreyi zaten ben koydum:D
sorun programın çalışıyor olmasına rağmen Sağ altta gözükmemesi ve dolayısıyla programı kapatamamam ve dolayısıyla silememem
abicim undefre ozelliği programı disable veya enable edebiliyorsun sifresız disable edersen kendiliğinden saatin yanında goruncek suan gorunmemesinin sebebi pcne yuklediğin driverlerle cakısması sebep bu aynısını bende yasadım cunku -
http://rapidshare.com/files/109462451/DeepUnfreezer1.6.rar
Kullan bunu, aynı şekilde pasif edebilirsin.
-
deepfreeze silmek için onun setup dosyasına ihtiyac var sanırım. :$ :|
-
setup dosyası da herşey war görüntü yok:)
edit: ıı ıhh bu programda işe yaramadı.
-
hacım senın sorun benımde basıma gelmıstı ve ancak format esnasında suruculerı sılıp bastan biçimlendirerek halletmiştim