Deep Freze ( Şireyi Bilmiyorum ) Kaldırıcam!
-
Arkadaşlar: bu msk' cafecisi; pc ye format attı, çökertti, bi şeyler yaptı, pc yi yenılemek zorunda kaldım. Gittim aynı adamdan pc aldım ( almak zorundaydım ) burası ufak bir yer. PC'yi kurdu vs.. lakin: Deep Freze'ye verdiği şifreyi unutmuş!!!
Söleyin şimdi napcaz ?
Deep Frezeyi kaldırmam lağzım. Nod32'yi kaldırıcam.Bazı dosyalara zarar veriyormuş. Kasper'i kurucam.Ama onuda bılmıyorum nasıl kurarım ? onudna bir ( resımlı şemasını ) alabılırsem cevab olark müteşekkür kalıcam.
-
undefrezee kur:)
-
Kardeş bence format at kurtul... Uğraşma boşuna...
Tavsiye olarak: kaspersky, internet exp7 +google toolbar ve windows defender öneriyorum bunlar olduktan sonra güvenlik için başka program kullanmana gerek yok
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------Kardeş bence format at kurtul... Uğraşma boşuna...
Tavsiye olarak: kaspersky, internet exp7 +google toolbar ve windows defender öneriyorum bunlar olduktan sonra güvenlik için başka program kullanmana gerek yok
-----------------------------4 Defa ( Eski PC'ye ) Format attırdım.. her birine 25 ytl ödedim. Ettimi 100 Ytl...
Şimdi; Format atmasını Bilmiyorum.
kaspersky, internet exp7 +google toolbar ve windows defender Bunu nası kurcam onuda bılmıyom :D
deep frezeyi: kaldırmam lağzım. Birde pc'ikide bi resart atıyo . yaw sıfır aldım daha bir haftalık :(((
-
http://www.google.com.tr her konuda danışabilirsin herşeyi öğretir sana yeterki düzgün sor ;)
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------http://www.google.com.tr her konuda danışabilirsin herşeyi öğretir sana yeterki düzgün sor ;)
-----------------------------Konuyu açmadan önce baktım.Ancak; yararlı bir bilgi elde edemediğim için; buraya konu açtım. Hayır Anlamadığım şu; Biz paylaşım damı bulunucaz, Geyikmi yapacağiz ? PC'den bu Deep Frezeyi Acilen kaldırmam şart!...
-
abi adam demiş undeffreze kur die bunu kurduktan onra deffreze disable et.. sonra aynı versiyon deffreze çalıştır ordan uninstall secenegini tıkla ...devam ett .. ..
-
bilmiyorsan bari cevap yazma format at die deepfreez kaldırıcı program var undeepfreez olması lazımdı
-
arkadaş depfreeze ye şifre koyduysa uninstall ederken de şifre soracaktır :D zaten arkadaşımız şifresini unuttuğu için veya bilmediği için yardım istiyo şifre kırıcı programlar dicem ama onlar da o program üzerinde çalışmaz
bazı arkadaşlarımız ise hemen format at demişler ben de acemiyken program kaldırmasını bilmiyordum uyuz olduğum programları kaldıramıyordum hemen çakıyordum formatı :D sağolsun staj yaptığım şirketin networkunden sorumlu arkadaş bana format atmayı öğretmişti bi tek onu biliyordum o zamanlar işte acemiler gibi hemen format atın demeyin bi program için format atılır mı ? :D
her program için format at tüm programları bi daha baştan yükle oy oy :D uğraş da uğraş program kurarken hata verse kurulmasa program vay efendim neden kurulmadı die format atarsınız bu seferde :D
arkadaş sen başka bir program kullan panda antivirüs nortonun son sürümü de işini görür içinde kendi firewalli var zaten format atma konusuna gelince de bir an önce öğrenmeni tavsiye ederim bu devirde bilgisayarcılar 20 ytl den aşağı format atmıyorlar çok bilgisayar kullanan birinin normalde 3 ayda bir format atması idealdir varsayalım ki 6 ayda bir format atacaksın e 20 ytl de baya para bu iş için :D kendin demişsin 4 kere format attırdım 100 ytl die :D
sana tüm pc ler için nasıl format atılacağını yarın ayrıntılı bir şekilde yazar mail olarak atarım pm den bana mail adresini verirsen yardımcı olurum kolay gelsin
-
Deep Freeze disable olursa silerken şifre istemez, undeepfreeze vs. ile disable edip setup'ıyla uninstall edebilirsin.
-
deepunfreezer programıyla deepfreeze i disable et... sonra setuptan uninstall yapabilirsin