Deep Silver(Humblebundle)
-
Beyler deep silver oyunları şuan humble bundle da.
Saints Row 3 - Saints Row 2 - Sacred 2 - Risen 2
Bu 4 oyunu 1 dolar karşılığında alabilirsiniz. 4.68 dolar verirseniz Dead island goty ve saints row full package da dahil oluyor.
Özellikle sainst row 3 multisi güzel oluyor akradaşlarınıza hediye alıp birlikte oynayaiblirsiniz.
-
RaAmLis bunu yazdı
Beyler deep silver oyunları şuan humble bundle da.
Saints Row 3 - Saints Row 2 - Sacred 2 - Risen 2
Bu 4 oyunu 1 dolar karşılığında alabilirsiniz. 4.68 dolar verirseniz Dead island goty ve saints row full package da dahil oluyor.
Özellikle sainst row 3 multisi güzel oluyor akradaşlarınıza hediye alıp birlikte oynayaiblirsiniz.
nasıl satın alıyoruz hocam burdan ? fiyat olarak birden fazla ? istedimiz miktarı bağış mı yapıyoruz ?
-
Minimum 1 dolar ama average denilen olay var 4.70 şuan onu ödersen ektradan orada belirttiği dead islan ve full package var onlarıda alabiliyorsun.
1 dolar ödersen dediğim 4 oyunu alırsın. Steam key olarak gelir steame ekler oynamaya başlarsın. Paypal, amazon filan destekliyor. Amazon a kredi kartı eklersen oradan rahatlıkla alaiblirsin. Ya da paypalda tanımlı kartın varsa oradan da alabilirsin.
-
RaAmLis bunu yazdı
Minimum 1 dolar ama average denilen olay var 4.70 şuan onu ödersen ektradan orada belirttiği dead islan ve full package var onlarıda alabiliyorsun.
1 dolar ödersen dediğim 4 oyunu alırsın. Steam key olarak gelir steame ekler oynamaya başlarsın. Paypal, amazon filan destekliyor. Amazon a kredi kartı eklersen oradan rahatlıkla alaiblirsin. Ya da paypalda tanımlı kartın varsa oradan da alabilirsin.
4.73 e aldım steam kütüphanem coştu sayende :D
Saints Row alanlar varsa TBT'de konu açıp gurup oluşturalım :D
-
niahaha hepsini aldim . simdiki fiyati 4.81 hepsini almak icin bakalim 13 gün dayanabilcekmi kampanya yoksa stokmu bitcek. elimde cekirdek satislari takip ediyorum 108.444 satis 500bin dolardan fazla para ooo baby
-
5 dalıra aldım :D deli iniyor ama yetişmez bence herkese
-
Eyvallah hocam :)
-
çizik alıcam :)
şöylede bir bunle var ayrıca: http://www.bundlestars.com/deals/masters-of-strategy-bundle/?fb
BerkayCit tarafından 31/Tem/13 04:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Saints Row full package da bulunan dlc ler,
- Saints Row: The Third - Genkibowl VII
- Saints Row: The Third - The Trouble with Cones
- Saints Row: The Third - Gangstas In Space
- Saints Row: The Third - Explosive Combat Pack
- Saints Row: The Third - FUNTIME! Pack
- Saints Row: The Third - Genki Girl Pack
- Saints Row: The Third - Horror Pack
- Saints Row: The Third - Invincible Pack
- Saints Row: The Third - Money Shot Pack
- Saints Row: The Third - Nyte Blayde Pack
- Saints Row: The Third - Penthouse Pack
- Saints Row: The Third - Shark Attack Pack
- Saints Row: The Third - Special Ops Vehicle Pack
- Saints Row: The Third - Warrior Pack
- Saints Row: The Third - Witches and Wieners Pack
- Saints Row: The Third - Z Style Pack
- Saints Row: The Third - Steelport Gangs Pack (Part of Gangstas In Space)
-
THQ bundle efsaneydi, buda ondan sonra güzel bir bundle olmuş.
-
Bütün paramı bitiricem gibi :S Ama harika bir site, sağ ol. :D