Deepfreeze Benzeri Bir Program
-
Öncelikle ezberden gitmeyin ve iyi okuyun.
- sadece c: sürücüsünü kitliyicem.
-program arka planda çalısmiycka. bir kere kitliycem biticek. tekrar açmak icin o programı açmam gereksin.
- temiz formattan sonra c: yi kitleyip kalan kurulumların hepsini d: ye yapmak istiyorum.
ücretsiz olmasına gerek yok . cracklide kullanabilirim guvenilirse.
-mümkünse sizde kullaniyor olun.
-
WinRollBack kullanıyorum ben genelde..
Deepfreeze hiç kullanmadım kullanmamda :)
okulda ve kafede çok sorun yaşanıyordu.
Şükür bu program ile halletmiştim.
http://download.cnet.com/WinRollBack-Private/3000-2242_4-22629.html
-
cok saol ama arastırdım biraz program guvenli degil. usb algılama da sorun cıkartiyormus pc kendine reset atiyormus. ayrica sifresi kolay kırılıyormus.
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------cok saol ama arastırdım biraz program guvenli degil. usb algılama da sorun cıkartiyormus pc kendine reset atiyormus. ayrica sifresi kolay kırılıyormus.
-----------------------------siz bilirsiniz.
-
PCI güvenlik kartlarını araştırdın mı?
Bizim lisedeki pclerde vardı. D sürücüsü açıktı. Deepfreeze, winrollback halt etmiş yanında.
-
ev kullanıcısıysan rollback rx öneririm
deep freeze türevi diğer programlar
shadow defender
time frezer ama df i öneririm rollbackrx in olayına gelirsek snapshot al diyorsun 10-20 saniyede sistemin yedeğini alıyor problem oldu virüs yedin değilmi 10-20 saniyedede geri yüklüyor df gibidir
barış aga winrolback nasıl acaba?
-
Shadow Defender diye bi program biliyorum. ister klasör klasör,ister kitlediğin sürücüden bir klasör ister herhangi bir sürücü veya klasörleri kilitleyebiliyorsun. Mesala C sürücüsünü dondurdun diyelim, C sürücüsündeki herhangi bir klasörü dondurmamasını sağlayabiliyosun. Ama ben kullandım bilgisayarın mına koyuyodu. yada bende öyle bir sıkıntı yaşadım. iyice araştır bak eğer işine yararsa indir dene..
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Shadow Defender diye bi program biliyorum. ister klasör klasör,ister kitlediğin sürücüden bir klasör ister herhangi bir sürücü veya klasörleri kilitleyebiliyorsun. Mesala C sürücüsünü dondurdun diyelim, C sürücüsündeki herhangi bir klasörü dondurmamasını sağlayabiliyosun. Ama ben kullandım bilgisayarın mına koyuyodu. yada bende öyle bir sıkıntı yaşadım. iyice araştır bak eğer işine yararsa indir dene..
-----------------------------birde güvenlik problemi var mesela komple c: i dondur güvenli kipte aç sistemi değişiklik yap yeni klasör oluştur aktif olmuyor sahodow geri yüklşemiyor yani
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Shadow Defender diye bi program biliyorum. ister klasör klasör,ister kitlediğin sürücüden bir klasör ister herhangi bir sürücü veya klasörleri kilitleyebiliyorsun. Mesala C sürücüsünü dondurdun diyelim, C sürücüsündeki herhangi bir klasörü dondurmamasını sağlayabiliyosun. Ama ben kullandım bilgisayarın mına koyuyodu. yada bende öyle bir sıkıntı yaşadım. iyice araştır bak eğer işine yararsa indir dene..
-----------------------------birde güvenlik problemi var mesela komple c: i dondur güvenli kipte aç sistemi değişiklik yap yeni klasör oluştur aktif olmuyor sahodow geri yüklşemiyor yani
-----------------------------doğrudur hocam denemedim. bu roll back ide bi ara kullandım o da aynı cacık. birrsürü sistem yedeği alıyor nerdeyse her tıklamaya ayrı yedek alacak terbiyesiz. aldıkları yedeklerde geri yükleme olayı yapıyor. o yüzden ram'ın şaftı kayıyor işletm sistemini yavaşlatıyor desem yeridir.
-
Aramış olduğun program bu arkadaşım ''Drive Vaccine PC Restore Plus'' tavsiye ederim.
-
OBP Recovery Lite