Deer Hunter Oyunu(İstek)
-
phazeddl.com a bak haci.(rapid linkler)
torrentz.com a bak(torrent icin)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------phazeddl.com a bak haci.(rapid linkler)
torrentz.com a bak(torrent icin)
-----------------------------Oyunu başlatmaya diyor kanımca indirmiş heralde nasıl oynayacağını soruyor
-
Pardon :)
Hoca , once boyle siyah kutucuk alanlari var , oralara silahlarini , durbununu , tripod , koku spreylerini ve atini yerlestirip , "hunt" dugmesine basacaksin oyun baslayacak.Avlanacagin cografyayi secmeyide unutma.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Pardon :)
Hoca , once boyle siyah kutucuk alanlari var , oralara silahlarini , durbununu , tripod , koku spreylerini ve atini yerlestirip , "hunt" dugmesine basacaksin oyun baslayacak.Avlanacagin cografyayi secmeyide unutma.
-----------------------------Teşekkürler (: Ama crackle ilgili bir sorun varmış sanırım.Crack indirip hallettim.
-
ben indiriyorum online oynarız patchleride paylaşırsanız sevinirim xD
-
canım sıkılıyor zaten bir indirip bakayım :W
700 mb de az değilmiş hani :W
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------"hunt" diye bir şey yok :|
o kadar indirdim, kurdum, zenciyi seçtim, silahı, bölgeyi ayarladım, oyuna nasıl başlayacağım bulamadım bende :|
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------"hunt" diye bir şey yok :|
o kadar indirdim, kurdum, zenciyi seçtim, silahı, bölgeyi ayarladım, oyuna nasıl başlayacağım bulamadım bende :|
-----------------------------Crack indirip yapacaksın.
-
edit: http://www.megagames.com/cracks/html/c913560_0.htm crack
-
http://rapidshare.com/files/209042228/Deer_Hunter_2005.rar.html