Değdi Komiserim [Compi Version İnside]
-
Çıkan Bir çatışmada ahmed yaralı ve yuz ustu yolda yatmaktadır. Çatışmanın en hararetli yerindeydi. Arkadasını gören Kerim hemen amirine gidip amirim arkadasımı almaya gidebilirmiyim diye izin alır ama amiri oğlum sen manyakmısın arkadasına baksana kesin ölmüştür der gidirsen sende ölürsün.
ama kerim dinlemez ısrar eder ısrara dayanamayan amiri hadi git der sorumluluk kabul etmiyorum der hellalik isteyerek kerim mermilerin arasından zor bela arkadası ahmede ulaşır ve büyük bir azimle alır arkadasını catışmanın ortasından sığınağa. Sonra uğraşırlar ama çoktan ölmüştür amir ben sana demedimmi bak bosuna gittin değdimi der
Kerim de değdi der
amara nasıl yani der
ben gittiğimde hala yaşıyordu beni gördüğünde geleceğini biliyordum der ve gözlerime bakarak kapadı gözlerini.
Polis ve teror çatışması esnasında gerçekleşen olay.
COMPUTERWOLF VERSION 0.1:
Cikan bir catismada nickimyok yarali ve sirt ustu yatmaktadir.Catismanin en hararetli yerindeydi.Kan govdeyi goturuyor,mermiler birbirinini icinden geciyordu,nicksizi goren IR2 hemen HolyOne"a gidip seyhim nicksizi almaya gidebilirmiyim dedi,seyh birak gebersin o kolpa herif desede,sonunda izini koparip compiyle birlikte nicksizi almaya gitti.Mermiler yagmur gibi ustlerine yagiyordu,iclerinde tariqat kuvvetiyle mermiler isabet etmiyordu.Catisma iyice agirlasmis,karsi taraf skorsky helikopterler,kobralar ve havan toplariyla catismanin siddetini katlamislardir.Compi"nin bacagindan bir mermi siyirir ve ayni anda ir2"nin basparmagini bir biksy mermisi parcalar ama yilmazlar,ilerlerler,nicksiz orada acilar icinde kivranmaktadir,mermiler o kadar yogundur ki nicksizi gormek neredeyse imkansizdir.Sonra compiyle,ir2 nicksizi omuzladigi gibi yan taraflarindaki kayaligin arkasina kendilerini atarlar,nicksiz son nefesini vermek uzeredir....ve compiyle-ir2 tekrar seyhin yanina donerler ,seyh "ben size demedimmi olur o kolpa herif bosuna gittiniz " der ama compiyle-ir2 nin gozleri gulmektedir,mutludurlar,gururludurlar.Ve oanda Ir"in agzindan su tarihi sozler cikar,"borcu vardi kolpanin,istemeye gittim ama kefen parasinida bize yikti pust" der...
Bu olay , III.Tahribat donemi Admin to Admin iliskileri doneminde yasanmis bir olaydir.
-
ben bunu çanakkalede olmuştu bu adamlarda köylüydü gibisinden hatırlıyom ama neyse..
-
Amerikalı askerler versiyonu 5 yıldır piyasada dolaşıyor :)
-
4 gün önce şöyle bir başlık da açılmıştı... http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=34147
-
bunu bizim polis görev ve yetkileri kitabında okudum.
-
kandırmışlar sizi :))
-
Son 1haftadir forma bakin 5ayri konu vardrir bununla ilgili :) tuhaf olan hepside farkli farkli jenerasyonlara evrilip anlatilmis :)
Cikan bir catismada nickimyok yarali ve sirt ustu yatmaktadir.Catismanin en hararetli yerindeydi.Kan govdeyi goturuyor,mermiler birbirinini icinden geciyordu,nicksizi goren IR2 hemen HolyOne'a gidip seyhim nicksizi almaya gidebilirmiyim dedi,seyh birak gebersin o kolpa herif desede,sonunda izini koparip compiyle birlikte nicksizi almaya gitti.Mermiler yagmur gibi ustlerine yagiyordu,iclerinde tariqat kuvvetiyle mermiler isabet etmiyordu.Catisma iyice agirlasmis,karsi taraf skorsky helikopterler,kobralar ve havan toplariyla catismanin siddetini katlamislardir.Compi'nin bacagindan bir mermi siyirir ve ayni anda ir2'nin basparmagini bir biksy mermisi parcalar ama yilmazlar,ilerlerler,nicksiz orada acilar icinde kivranmaktadir,mermiler o kadar yogundur ki nicksizi gormek neredeyse imkansizdir.Sonra compiyle,ir2 nicksizi omuzladigi gibi yan taraflarindaki kayaligin arkasina kendilerini atarlar,nicksiz son nefesini vermek uzeredir....ve compiyle-ir2 tekrar seyhin yanina donerler ,seyh "ben size demedimmi olur o kolpa herif bosuna gittiniz " der ama compiyle-ir2 nin gozleri gulmektedir,mutludurlar,gururludurlar.Ve oanda Ir'in agzindan su tarihi sozler cikar,"borcu vardi kolpanin,istemeye gittim ama kefen parasinida bize yikti pust" der...
Bu olay , III.Tahribat donemi Admin to Admin iliskileri doneminde yasanmis bir olaydir.
---
benimkisi daha duygusal oldu :) -
evet, compü daha başarılısın :)))
-
compi mukemmel yazmi$sin
yarildim a.q :) -
compi yardın
-
Lütfen arkadaşlar Genel'e taşıyın bu başlığı, çok ciddi bir yazı var içinde compü'ye ait :))
Toplam Hit: 1718 Toplam Mesaj: 12