Değermiydi 3-5 İt İçin.
-
kabullenememezlikten kaynaklı. fakat kekeme için kurslar var 3 ayda çözümü mevcut diye duymuştum? yani ne bilim olayın altında farklı şeyler var gibim.
-
Bizim sınıfta da kekeme bir arkadaş var.Tam olarak kekeme değil,kelimeyi söylemeye başlarken çok takılıyor.Takılması geçti mi su gibi geliyor arkasından.Onunla da çok dalga geçiyorlar.Bazen hiç iplemiyor bazen de gözlerinin dolu dolu olduğunu görüyorum.
-
yazık hakikaten çok yazık biraz saygı ve sevgi kelimelerini sözlüklerde değilde insanlarda görebilsek
-
benim kardeşimde var biraz kekeme lik . oda kelimeye baslarken biraz tıkanıyor . soyleyınce devamı gelıyor . yada oyun oynarken pc basındayken (yası 12. call of duty crysis alayını oynuyor :D ) hiç takılmıyor. korkudan olmustu bununki . üstte bi mürit ne guzel soylemıs ınsan olmama hastalıgı var bazılarının . dogustan gelen bi özürle asla dalga gecmemek lazım . Empati bunun için var .
-
Bendede kekemelik var ilk aralar dalga geçmeye çalışan sığırlar oldu hepsini aldım aşşa şimdi tık yok ancak şakayla karışık lafını edebiliyolar
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------
Bendede kekemelik var ilk aralar dalga geçmeye çalışan sığırlar oldu hepsini aldım aşşa şimdi tık yok ancak şakayla karışık lafını edebiliyolar
-----------------------------arkadaş çevresi çok önemli her şeyi geçtim insanın kendisi çok önemli.
@PlayForFree
hocam metin le bu çocuğun çocuğu geç benim yaşadıklarım bir olması imkansız metinin zamanı farklıydı alışa gelmiş durumları vardır veya bunca zaman bazı şeyleri kabul etmiş yaşar adam. ama çağ öle bir çağ ki artık insan hiç bişiyi kabul etmiyor heleki millet dalga geçince.!
@xxx
kekemelikte 15 günlük kurslar bile var sadece 3 ay değil. ama kekemelik öle bişiki konuşmayı nasıl ilk başta öğrenip unatamıyorsun yada alfabeyi öğrenip nasıl unutamayıp cümle kurmaya başlıyorsun buda öle bişi. Yani kursa gitsen bile Unutamıyor yine eski sen olmaya devam ediyorsun.
-
Arne bunu yazdı:
-----------------------------
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
bazılarında da insan olamamak gibi hastalık var maalesef ....
-----------------------------Son sözü söylemiş hoca.
-----------------------------Aynen.Fazla diyecek yok
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------
Bendede kekemelik var ilk aralar dalga geçmeye çalışan sığırlar oldu hepsini aldım aşşa şimdi tık yok ancak şakayla karışık lafını edebiliyolar
-----------------------------Etsinler ki.. Aslında normal olanda bu. Hani sorun haline getirmeyeceksin. Sorun haline getirirsen bu konudan en çok ve sadece sen zarar görürsün. Bu senin iyi ya da kötü özelliklerinden birtanesi bunda yapılabilecek birşey yok. Örneğin playboy gibi paso sağda solda yatıp kalkan bir arkadaşınıza oo playboy sen şöyle falan filan fıstık diye kafa bulunmaz mısınız? Özellik bunlar gerektiğinde tii'ye alacaksın.
Gözleri görmeyen bir kız, arkadaşının koluna girmiş bahçede turluyorlar. Nefes nefese diğer arkadaşları geliyor yanlarına. "Rıfat'ı gördünüz mü?" diyor. Gözleri görmeyen kız: "Valla ben görmedim" diyor :D Bunun gibi rahat olunmalı. Metin Şentürk örneğinide vermişler yukarıda. Aynen böyle olunmalı. Ama tabiki bu gibi durumlar ruhsal sıkıntıları olmayan yetişkinler için böyle. Ergenler çevresine kendisini gösterirken eksi yönleri çok az şekilde bilinsin isterler.
-
İlköğretimde ki öğrencilerin böyle şeyler ile dalga geçmesi çok normaldir. O yaşta ki çocukların hepsinde vardır böyle şeyler ve dikkat ederseniz insanların saçma sapan lakapları hep o çağdan kalmadır. O çocuklar henüz nasıl bir şeyin vebaline girdiklerinin farkında bile değiller. Burda hatası olan öğretmenleri ve ailesidir. Yeterince psikolojik destek almazsa bu konuda sonuçları bu şekilde acı olur. Allah rahmet eylesin
-
bende de diş teli var bazı kelimeleri söylemekte ço kzorlanıyorum,bazılarını da söyleyemiyorum..benle de dalga geçiolar bazen.insanın gerçekten zoruna gidiyor.