Değişik Bir Saldırı Tekniği
-
Hehehe Ddos olmuşta, bundan daha verimli saldırı yöntemleri var tabi buda işe yarar bi yöntem :)
-
100 mb ı 1 seferde gönderecek veya kabul edecek hangi mail sunucusu var merak ettim
-
100 mb dosyayı upload etme süresinide hesaplayin sonra bilgisayar basinda ölmeyin :)
-
örnegin gmailden 300 tane hesabınız var bi hesaba yükeyin sonra digerlerine maili ilet deyin dogal oalrak o dosya tüm hesaplara gidecek sonrası artık sizin işiniz scriptmi yazarsınız hesaplardan tek mail adresine göndermek için bilmem ama güzel olur yani :)
-
mantıklı fakat emin değilim bir anda 300 tane mail atmamıza izin versinler
-
bir kere pek çok mail sunucusu blacklist yazılımları kullanıyor gelen emailleri filtrelemek için. bunların haricinde siz email olarak gönderseniz bile kendi sağlayıcınızın bunu gönderip göndermeyeceği meçhul çünkü kimi mail sağlayıcıları gönderilen mailin sıklığına ve içersinde geçen kelimelere sonra dosya boyutlarına bakarak kendi kullanıcısını filtreleyebiliyor çünkü bu gibi durumlarda adamın sunucusundan giden pek çok mail spamm a düşebiliyor tek bir adresten değil o ip üzerindeki bütün emaillerin spamm filtrelerine takılmaması için...
bu ve bunun gibi bazı etkenler var ayrıca yukarda bir arkadaş söylemiş 250 mb posta kutusu diye söylediği doğru 250 mb den sonra ki mailleri kabul edemez... ama şuda bir gerçek bu devirde özel kuruluşların sağladıkları haricinde 250 mb posta kutusu mu kaldı? gmail olmuş 7-8 gb hotmail yine öyle yahoo vs vs...
yani arkadaşlar bu günkü teknolojilerle ve imkanlarla çok zor 1 gb disk alanı bu gün rapidshare ye yaklaşık 2 euro cent ine mal oluyor...
-
arkadaşlar ben sanırım iyi anlatamadım amaç botneti maille yapmak farklı farklı mail sunucularından örneğin internette sağlam 15 tane mail veren yer vardır bir dosyayı 15 er hesaba reply edip o hesapların üzerinden bir anda karşı sunucuya abanmak o mail spama düşse bile o sunucuya ulaşırsa bence sunucuyu yoracaktır
-
100 mbtı doldur doldur hepsini aynı anda gönder sunucuyu zayıflat sonra veryansın güzel mantık kulağa hoş geliyor..
tabi ki ekip işi hacım bu..
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben sanırım iyi anlatamadım amaç botneti maille yapmak farklı farklı mail sunucularından örneğin internette sağlam 15 tane mail veren yer vardır bir dosyayı 15 er hesaba reply edip o hesapların üzerinden bir anda karşı sunucuya abanmak o mail spama düşse bile o sunucuya ulaşırsa bence sunucuyu yoracaktır
-----------------------------usta amacın karşıdaki kişinin mail hesabını zayıflatmak devre dışı bırakmaksa bi kaç günlüğüne bana mantıklı geldi. lakin benim de bir kaç denemem oldu kendi kendime falan 1, çok hızlı transfer etmen lazım ki o da mümkün değil 2, sistem fark edip mail hesabına tekrar giriş yapılana kadar mail alımını durdurabiliyo. 30 gb falan da değil hem 600 mb falan denemiştim :F
ama benimki amele usulü oldu ondan olmamış olabilir:P
ha diyelim ki oldu bu sonrasındaki amacın ne? ne yapmayı düşünüyosun ?
-
Bence olmaz gibi örneğin mail sunucularda varmı böyle bir özellik bilmiyorum ama ben olsam md5 tarzı hash ile kontrol ettirdim eğer aynı imzaya sahipse dosya zaten var olan dosyayı gönderdi olarak eklerdim...
Ki bunun dışında da mail sunucuların çoğu tek dosya olarak 10mb civarına izin veriyorlar 100mb ı ben daha görmedim......