Dekolte Giyen Bayanlar
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------İstersen bileklerine kadar kapalı giy,insan o derece inceleyeci bakışlar karşısında rahatsız olur kendini ört pas etmeye çalışabilir...
Ama yarı çıplak giyilip de bir taraflarını kapamaya çalışmak saçmalığın önde gideni...
Bir de şu yanı var,artık her şeyin normal karşılanmaya başladığı bir çağdayız...
Öküz gibi gözleri dikmek de ne derece doğru bilmiyorum...
-----------------------------
Ne yani,gözlerimizi mi kapayalım,ha zaten kızın amacı adamı tahrik etmek ;doğal tahrik olmuş haliyle bakmanın neresi öküzce,rol mü yapalım çaktırmıyoruz ama bakıyoruz bu daha dikkat çeker: )Siz doğal doğal gözlerinizi pürtleterek içinie girdiğiniz truh halini dışa vurarak bakmaya devam edin: )
-
hemen hemen her insan beğenilmek ister beğeni oluşturmak için olabilir ama işin cılkını çıkarmamak lazım hiç tasvip etmediğim bi olay olmasına rağmen benim de gözüm kayıyo çeviriyorum kafamı ama arkadaş insaf ya insaf insan görünce canı çekiyo bazen biyerimiz şişicek sonra
-
sanmam.Kimsenin bize götünü başını göstermek gibi bi amacı yoktur bence.sadece açık giyinmeyi modernlik olarak görüyolar nedense.
-
Hoca iki bacak arasindaki saglamsa , kizimizda tupcuye bakkala arkadan veriyorsa bunun neresinde namus ? Hani ruhun orospu olmasi meselesi vardirya iste hersey budur bence.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca iki bacak arasindaki saglamsa , kizimizda tupcuye bakkala arkadan veriyorsa bunun neresinde namus ? Hani ruhun orospu olmasi meselesi vardirya iste hersey budur bence.
-----------------------------doru kanımca :| örnekleri çoğaltabiliriz : sucu,tüpcü,elektrikci..
-
bedeni boşver ruhun oruspu olmasın :)
-
ulen cia yıne önemlı bı konuya parmak basmısın calıstıgım yer acısından bu gıbı sıkıntılarla karsı karsıya kalıyorum bakmıcam bakmıcam dıyorum ama ınsan nefsıde bı yere kadar kardesım . emınım baktıgım ınsanlar sole dusunuyodur "öküze bak nasıl bakıyor " ulan öküz sensın acma bakmıyım acıyosanda kızma a.q le havle vela kuvvetin
-
bayanların yorum yazması işe yaramış. herşeyin fazlası zarar. abartmayın lütfen :)
-
Namus 2 bacak arasında değil mi? Hea nerde o zaman yaa parmak arasında mı?
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Namus 2 bacak arasında değil mi? Hea nerde o zaman yaa parmak arasında mı?
-----------------------------2 bacak arasındakini koru , arkadan ver o zaman.. namuslu mu oluyosun?