Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
masteryoda forum folder Yandex Servislerine erişim sorunu http://www.yandex.com.tr/
https://mail.yandex.com.tr/
girebilen varmı disk ve translate harici yerlere erişemiyorum tor browser ile giriş yapabiliyorum başka da yok.
konuları uygun bölümlere açalım ve sorun yok 14/Haz/16 07:44
SaviorAngel forum folder Orheyn'e ulaşacak mürid merhaba müridler orheyne ulaşacak mürid varmı logo konusunda yardımcı oldum ama geri dönüş yapmadı tahribata girmedi yarından itibaren benim işlerim olduğu için giremicem fazla şimdi söylerse hemen bitiririm eksikleri neyse ulaşacak mürid varmı Del 13/Haz/16 22:01
frekaze forum folder Alınık Chormebook Merhaba Arkadaşlar Türkiye bakmadığım yer kalmadı. Amazon sitesi dahil baktım.( Türkiye gönderim bulamadım.) Elinizde yada çevrede ASUS Chromebook yada chormek notebook 11-13 inç arasında satan varmıdır? Konunun kafasi cok karismis. Chromebook mu alacaksin chormebook mu chormek mi onu toparla gel konuyu dogru cihaz ve etiketle tekrar ac. 13/Haz/16 18:04
x-t0xid forum folder Tuhaf mezar taşları ? Selamlar müritler bugün biraz gezmeye çıktım ve Abdurrahman Gazi türbesine gittim mezarlıkları dolaşırken tuhaf mezar taşlarıyla karşılaştım anlamlandıramadım. Taşalrda yanlışlık olduğunu sanmıyorum. Bir fikri olan var mı ? Bir insan 600 yıl yaşamış olamaz.
 

 

 


 
Konu daşşağa gidiyor. Ölüm Hicri Takvimi olduğundan dolayı. 13/Haz/16 16:24
sezginari forum folder Bunlar Neyin Kafasını Yaşıyorlar? Arkadaşlar bunlar neyin kafasını yaşıyor gündem de kaçırdığım birşeyler mi var anlayamadım. Hadi kaçırdım diyelim, bir halk nasıl polisine böyle davranır. 
Edit: Video görünmüyor;
https://www.facebook.com/kolektifler/videos/892204844140949/
25 Ağustos 2014 yayınlanmış bir videoyu bulup buraya konu açtığın tebrik ederim 13/Haz/16 10:45
mkyb forum folder Apple Eş Kurucusu Steve Wozniak'tan 5 Kehanet Her yaptığı açıklama ile teknoloji dünyasına damga vuran Apple eş kurucusu Steve Wozniak yine çok tartışılacak. Wozniak'a göre yakın gelecekte bizleri neler bekliyor birlikte göz atalım...

Teknoloji dünyasının ilginç isimlerinden biri de Apple eş kurucusu Steve Wozniak… Sözünü hiç esirgemeyen, yeri geldiğinde Apple’ı, yeri geldiğinde rakiplerini yerden yere vurabilen Woz’un son açıklamaları da oldukça ilginç.İsterseniz hiç vakit kaybetmeyelim ve Salesforce Trailheadx konferansındaki konuşmasında dile getirdiği gelecek, yapay zeka, kişisel asistanlar, sanal gerçeklik ve daha birçok konu hakkındaki görüşlerine bir göz atalım… İşte Woz’dan 5 önemli düşünce!

 
 'Gelecek Yapay Zekada ama Kişisel Asistanlar Beni Hasta Ediyor!'
Gelecekte yapay zekaların çok gelişmiş olacağını söyleyen Woz, günümüzün kişisel asistanlarının bunun çok gerisinde olduğunu savunuyor. Siri’nin zaman zaman söylediklerini anlamadığını ve bunun tepesini attırdığını belirten Woz, Google Now’ın ve diğer asistanların da farklı olmadığını söylüyor. “Onlar kusursuz insana benzemiyor ama ben o noktada olmalarını istiyorum” şeklinde konuşan Woz, gelecekte yapay zekanın gelişmesiyle bunun mümkün olacağını düşünüyor.
 

Makinalar İnsanlara Karşı Çoktan Savaşı Kazandı, Gelecekte de Böyle Sürecek!
Woz’un şaşırtıcı ifadelerinden biri de makinaların insana karşı savaşı çoktan kazandığını söylemesi… “Makinalar insanlara karşı savaşı çoktan kazandı, çünkü iş yerleri insanları kovacak ama makinaları kovmayacak” şeklinde konuşan Wozniak’a göre birkaç yüzyıl sona tüm üretimi makinalar üstlenecek. 

 
 Moore Kanunun Sonuna Geldik, Daha Hızlı İşlemciler Olmayacak!
Intel’in kurucularından Gorden Moore’un 1965 yılında teknoloji tarihine geçen ve kendi adıyla anılan yasaya göndermede bulunan Wozniak, bu yasanın hükmünün sona ermek üzere olduğunu söyledi. Moore Yasası her 18 ayda bir entegre devre üzerine yerleştirilebilecek bileşen sayısının iki katına çıkacağını, böylece bilgisayarların işlem kapasitesin artacağını ancak üretim maliyetleri aynı kalacağını ya da düşeceğini öngören bir deneysel gözleme dayanıyordu. Gerçekten de 1965’ten bu yana Moore Yasası işledi ancak artık tümleşik devre boyutlarının ve üzerindeki bileşen sayısının sınırlarına ulaşıldı. Bu nedenle Woz’a göre daha hızlı ve daha iyi işlemciler olamayacak. 
 

Bilgisayarlar İnsanlardan Daha Akıllı Olmayacak
Bu öngörü aslında bir üstteki madde ile doğrudan ilişkili. Moore Yasası’nın sonuna geldiğimizi düşünen Woz, işlemcilerin daha hızlı ve güçlü olamayacağı öngörüsünden hareket ederek bilgisayarların insandan daha akıllı olamayacağını düşünüyor.


 
 İnsanlar Daha Fazla Yeni Uygulama İndirmiyor, Sanal Gerçeklik Çağına Girmeye Hazırız
Mobil uygulamalara olan ilginin azaldığını öne süren Wozniak, insanların artık daha fazla uygulama indirmediğini ancak sanal gerçekliğin ilgi göreceğini savunuyor. Sanal gerçekliğe girmeye hazır olduğumuzu belirten Woz, bu alandaki uygulamaların giderek popülerleşeceğini öngörüyor.
 
 
dogru kategoride degil ve cp icerik. 12/Haz/16 16:24
raul forum folder otomobil servisinde bulunan delil sakat konu gizleyelim
 
beyler yöntem nedir tam anlayamadım . kafama takıldı . eski telefonla nasıl bilgi topluyor ?
İddianameye göre, cinayetten bir süre sonra yakınları, Demirarslan'a ait otomobili periyodik bakım için servise götürdü. Servis elemanları, bu sırada, benzin havalandırma borusunda poşet içerisinde bir cismin plastik kelepçeyle takılı olduğunu fark etti. Poşeti alarak açan elemanlar, içerisinde eski model bir cep telefonu olduğunu gördü. Demirarslan'ın yakınları, bu durumu Cinayet Bürosu ekiplerine aktardı. Polis, araştırma sonucunda telefondaki SIM kartın Atalay Filiz adına kayıtlı olduğunu ve cinayetin üç ay öncesinden itibaren kullanıldığını belirledi. Savcılığın değerlendirmesinde, Atalay Filiz'in, otomobile yerleştirdiği cep telefonuyla Demirarslan hakkında bilgi topladığına yer verildi. İddianamede, cinayetten sonra bazı tanıkların beyanlarına uyan ve Atalay Filiz tarafından kullanıldığı belirtilen otomobilin, 26 Ekim 2013'te Kütahya Zafertepe Mahallesi'nde park halinde bulunduğu, ayrıca HTS kayıtlarına göre, Atalay Filiz'in, cinayet öncesinde sürekli Demirarslan'ın evinin çevresinde olduğunun tespit edildiği aktarıldı.
tek konudan devam edelim 12/Haz/16 16:24
FahrenHeiT forum folder nsa cia google Search box Nsa cia google search box tan pc ye giriyor
Biliyormuydunuz ?
Google a anahtar kelime yazınca pc nize giriyorlar
Örneğin herhangi bir bombanın ham maddesini google a yazınca hicbirsey çıkmıyor ama pc nize giriyorlar
Hemde radyo Frekans dalgalariyla anakart çipine giriyorlar
Troll konusu 12/Haz/16 12:09
NeverSayNever forum folder Atalay Filiz Yakalandı... <strong style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line;">İSTANBUL ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'in Menderes İlçesi'nde bir parkta yakalandı.
 
Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'e kaçtığı saptandı. Geçen 29 Mayıs'ta İzmir'e gelen Filiz'in, Buca'da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi. Aradan geçen sürede çok sayıda ihbar geldi. Bütün ihbarları titizlikle değerlendiren polis, Atalay Filiz'i bugün İzmir'in Menderes İlçesi'ndeki bir parkta yakaladı. Gözaltına alınan Atalay Filiz, 
emniyete götürüldü.

 
http://www.tahribat.com/forum/seri-katil---atalay-filiz-araniyor-219346/6 12/Haz/16 11:23
Absolut forum folder Araba ile ufak kaza yaptim Kasko mu Kaportaci mi ? Muridler selam dun talihsiz bir olay yasadim. Aracimla sehir halindeyken yol kenarindaki birdemir parcasi sag tarafdan aracin altina takildi ve saçı 30 cm kadar falan yırttı. Aracın gitmesine falan engel degil ancak o kısımdan su çamur vs girebilir ve sorun çıkarabilir. Telefon bozuk oldugundan resim çekemedim.
Yırtılan kısım bu krikoyu falan yerleştirdigimiz yerin o taraflar dışardan görünmüyor yırtık.
Kaporta ustasına gittim 1-2 tane  abi yırtık sıkıntı yama yapılacak boyanacak pütürlenecek zart zurt saydılar ve kaskodan yaptırmazsam peşin 500 den aşşagı çeken olmadı. 
Ben bunu kaskodan yaptırmaya karar verdim gidicem servise vericem temiz garantili bi şekilde aracımı teslim alıyım diyorum. Aracım daha yeni.
Bazıları abi git yaptır kasko boşunamı ödüyoruz bu zamanlar için derken kimileri abi manyakmısın 500 lira için kasko mu bozulur falan diyor. Böyle şeyleri elden vericeksem ben nie hıyar gibi kasko ödüyorum aklımda deli sorular.
Bu işten anlayan arkaşlar bi aydınlatsınlar lütfen.
Not : Anadolu yakasında reno servisi kullanmış memnun kalan varsa bir tavsiyenizi alırım.
bilişim forumuna göre konular açalım 12/Haz/16 11:13
Opsiyonel_Bilgiler forum folder Kendime düşük voltajda elektrik vermek istiyorum (ciddiyim) beyler kolay gelsin,
 
bazen ders çalışırken çok kopuyorum ve hantallaşıyorum, uykum olmadığı halde uykum geliyor vs.
 
evdeki pillerle kendime elektrik verebilecek bir mekanizma yapmak istiyorum.
 
şöyle mesela: biraz uyuşukluk geldi diyelim bana "ben kendimi bir çarpayım" diycem ve düzeneğin ilgili yerini tutup kendimi çarpacağım.
 
ilgili düzeneği en olmadı paintte falan çizerek veya kaynak göstererek anlatabilir misiniz? evde yapabileceğim bişey olsun.
 
del 12/Haz/16 11:13
Kernel_Panic forum folder R10 hakkında S.a. hocalar,
Kankam TBT müridi @Blacksea34 için kendi kurumsal mail adresiyle R10'a kayıt olabilmek için davetiye kodu arıyorum.
İmkanı olan müridler pm ile paylaşabilirse çok makbule geçicek.
Not: Benim kendi hesabım var ama davetiye tanımlı olup olmadığını göremedim.
Yasak bir konuymuş 12/Haz/16 04:46
hipokondriyak forum folder Rize /Çayeli Otel Tavsiyesi ve Rezervasyon sistemi bookingcom vs guvenılır mı ? otel rezervasyon sistemleri var daha once kullanan arkadaslar var mı acaba hangısını tavsıye edersıniz booking.com otelara.com vs  ? 
 
bır de rıze cayeline gıdecegım haftaya bılındık tavsıye ettıgınız otel var mı ? 
cayelılı arkadaslar orada unıversıte okuyan arkadaslar varsa yardımcı olursa sevınırım
süpriz bir ziyaretten dolayı konu gizli
moda not. bilişim forumuyla alakası olmayan konu demıssın sılınme sebebıne 
alttakılerın hangısı bılısım forumuyla alakalı acaba ? genel kategorısı ne ıcın var ? ayak mantarı cok alakalı degıl mı bılısımle ? 
kategorilerden genele bakıyoruz evet ne yazıyor acıklamasında ? 
Genel



Diğer Forum Katerogilerine Uymayan Konular için kullanılabilecek bölüm...



 



Şirket İçin isim önerisi 1 2 3
myblackworldweb Tarafından10 saat 17 dakika 52 saniye önce
vardamir 35 dakika 8 saniye önce
374 Hit24 Mesaj
 



ösym sınav giriş yerini değiştirmek
BLank Tarafından17 saat 1 dakika 28 saniye önce
by_Tet 16 saat 12 dakika 35 saniye önce
114 Hit2 Mesaj
 



Önlisans bitmeden DGS başvurmak?
SENAR1ST Tarafından10/Haz/16 21:42
Flagellumdei 10/Haz/16 22:55
119 Hit5 Mesaj
 



Aracımı Kiraya Vermek İstiyorum 1 2 3 4 5
AyTurk Tarafından09/Haz/16 23:09
AyTurk 1 saat 11 dakika 23 saniye önce
1733 Hit45 Mesaj
 



Fikirlerinize ihtiyacım var. Şu an sıkıntılı bir durumdayım. 1 2
zgmanco Tarafından09/Haz/16 18:14
Roark 15 saat 14 dakika 5 saniye önce
825 Hit18 Mesaj
 



Kopya Teknolojileri
Not Tarafından09/Haz/16 07:18
telekom 09/Haz/16 09:54
230 Hit2 Mesaj
 



Vezneciler Saldırısında Yaralanan Polise Acil Kan Lazım 0rh- (Güncelleme-2) 1 2 3
helyum_pasha Tarafından08/Haz/16 22:40
helyum_pasha 10/Haz/16 21:28
1236 Hit30 Mesaj
 



Türkiyedeki nargile fiyatları neler ? 1 2 3 4 5 6
MecaniC Tarafından08/Haz/16 22:35
Telekinesis 10/Haz/16 11:16
1445 Hit54 Mesaj
 



Zihnimi sakinleştirmem lazım 1 2 3 4
noname Tarafından08/Haz/16 22:09
do_som 09/Haz/16 14:54
1339 Hit30 Mesaj
 



Ayak mantarına karşı Ayakkabı Dezenfektasyonunu nasıl yapmalıyım 1 2 3
DrKill Tarafından08/Haz/16 11:11
WarHead 12 saat 41 dakika 40 saniye önce
711 Hit29 Mesaj






HGS Problemi
Absolut Tarafından07/Haz/16 22:33
RaNGeR 08/Haz/16 00:48
142 Hit7 Mesaj
 



Vidobu Eğitim Setleri
RimPalace Tarafından07/Haz/16 18:35
RimPalace 07/Haz/16 19:46
121 Hit6 Mesaj
 



Kanada'ya gocmenlik 1 2 3
cordelian Tarafından07/Haz/16 18:11
DadasAdam 09/Haz/16 08:09
1720 Hit24 Mesaj
 



Arabadan yatak sesi geliyor
ayrildikyala Tarafından07/Haz/16 16:39
x-files 07/Haz/16 21:11
380 Hit9 Mesaj
 



banka personeli bir arkadas gerekli
hipokondriyak Tarafından07/Haz/16 12:37
hipokondriyak 07/Haz/16 23:39
268 Hit2 Mesaj
 



Göz Sağlığı İçin 1 2
Th3Ultra Tarafından07/Haz/16 12:33
TheAvenqer 07/Haz/16 19:08
537 Hit15 Mesaj
 



Eski bir TV programının müziklerini bulmak?
patates Tarafından06/Haz/16 23:13
mkyb 06/Haz/16 23:18
76 Hit2 Mesaj
 



Uzun boylular için otobüs tavsiyesi verirmisiniz 1 2
Xsharez Tarafından06/Haz/16 17:40
BEDB1N 06/Haz/16 22:23
581 Hit19 Mesaj
 



En iyi çay demleme şekli 1 2 3 4
cemnet Tarafından06/Haz/16 13:36
do_som 07/Haz/16 11:18
1704 Hit40 Mesaj
 



Hayırlı Ramazanlar Diliyorum. 1 2 3
DanqerLine Tarafından06/Haz/16 03:38
DanqerLine 06/Haz/16 17:02
512 Hit23 Mesaj
konuları uygun bölümlere açalım. bknz : internet siteleri 12/Haz/16 02:37
Egeizm forum folder Yarışma için destek isteği, Son yarım saat kaldı, yardım edin Merhaba bir tanıdık yarışmaya katıldı, en güzel stant yarışmasına size vericeğim facebook grup linkinten tartışma bölümünde 14. sırada "Tuğçe Süzal" isimli yarışmacının stant resminin gönderisini beğenirmisiniz. https://www.facebook.com/events/1618180741775873/ link bu, şimdiden herkese teşekkür ederim.  yasak 11/Haz/16 22:44
DadasAdam forum folder Suriyeli Gençleri Dövmeli Mi ? Bugün akşam işe gidiyorum sokakta 4 suriyeli gördüm. 2si erkek 2si kız. Tiplere bakıyorum deri montlar, şekil giyinmeler falan dedim amk bunlar mı savaştan kaçıp mağdur olan insanlar. 
Neyse yürüyorum önde 2li gidiyorlar yanlarından geçerken oğlanı süzdüm böyle ters ters baktı bana hayırdır çektim kızla birşey konuştular benle ilgilenmiyormuş gibi yaptılar ama oğlan pis pis baktı ara sıra. Ulan dönüp geldiği yere sokucam ibneyi yan tarafımız otoban gibi yol var atıcam yola araba çarpsın köpek gibi gebersin yolda amk işe geç kalıcam diye neyse diyip geçtim.
Tekrar rastlarsam bunların ağzını yüzünü yamultayım mı ne dersiniz ? Özellikle oruçluyken sigarasızlıktan öfke krizi geçirdiğim bir zamanda arayayım sokakları bulup ölümüne vurayım ? Az önce olay aklıma geldi burnumdan soludum çok pişman oldum işi boşverdiğim için.
Not: belki onlar beni dövebilir el elden üstündür doğru ama burası benim memleketim yoldan geçen bi dadaşa söylerim onlar 2 kişiyse ben de 1 kişi alırım yanıma öyle dalarım.
Not2: normalde humaist birisiyim ama bu savaştan kaçıyorum ayağına ülkemize gelip bir de buranın yerlisine artist artist bakan 20li yaşlarda pezevenkleri görünce bütün hümanistliğim kayboluyor boğa gibi burnumdan kan soluyorum sanki. Şerefsizin evladı çocuk değil yaşlı değil korkak orospu çocuğu ülkesini bırakmış gelmiş buraya sefa sürmeye sanki özgür olmak gittiğin yerin yerlisine saygısızlık yapmak değil beyler. Çene kemiklerini dağıtana kadar vurmak istiyorum böylelerine.
Ayrıca kendi derdimizi halletmeden genç suriyelileri sınırdan içeriye alan aldıran her kim varsa onların ben yobazlıktan körelmiş beyin kıvrımlarına köpek boku doldurayım.
Irkçılık şuan ihtiyacımız olan en son şey hocam, ayrıca sakin olmanda fayda var 11/Haz/16 17:48
MecaniC forum folder Deliksiz bir uyku icin tavsiyeler Uzun zamandir uyku sirunu cekiyorum...2 gibi yataga giriyorum az ama uyuyamiyorum.gunes dogana yakin uykuya daliyorum ve bir kac saat sinra uyanio ise gitmek zorunda kaldigim icin gun boyu zombi gibi dolaniyorum.10 da yataga girip uyumayi deniyorum daha beter..ne olacak bu durum nedir cozumu ? Guzel bi uykuya hasret kaldim..
Varmi tavsiyeleriniz ? Uyku getiren cay olur vs vs
daha önce onlarcası açılmış uyku konularına bakabilirsiniz. 11/Haz/16 14:51
SHaDeWRoX forum folder İzmir mi Ankara mı? Ankara ile İzmir arasında kalsanız hangisini seçersiniz? Her iki ildede yaşamış yada her iki ilide iyi bilenler yazarsa sevinirm. Mimari açısından pahalılık açısından yaşam ulaşım vs 
 
Teşekkürler
bilişim forumunda yeri olmayan, zaten yanıtı çok kişisel olan soru. 11/Haz/16 14:49
hipokondriyak forum folder Rize / Çayeli otel tavsiye selam arkadaşlar onumuzdekı hafta bır ısın ıcın çayeline gelme durumum var . 
oralı olan arkadaslar unıversite okuyan arkadaşlar vs tavsiye edeceği bir yer var mı ?
turistik vs degıl 1 ya da 2 gun kalıp gerı donecegım. 
 
gelip gittiğim habersiz olacak süpriz olacak o yüzden konuyu gizliyorum.
 
bilişim forumuyla ilgisi olmayan konu. 11/Haz/16 12:56
FahrenHeiT forum folder nsa cia google Search box Nsa cia google Search box Nsa Cia Google Search Box ? 11/Haz/16 05:19
SaviorAngel forum folder sosyal medya hizmeti veren sa müritler sosyal medya hizmeti veren birisi varmı  forumu ara, emin ol güncel konuyu bulursun. 10/Haz/16 16:35
HoLyCat forum folder Aslan çatı Aslan çatı, izmir balçovada tüm türkiyeye catı,izolasyon hizmeti
 vermektedir.
çatı izolasyon
gereksiz reklam 10/Haz/16 11:44
do_som forum folder Piyasanın altına bitcoin alabilceğim kimse varmı merhaba arkadaslar 
piysa fiyatının biraz daha altına bitcoin alabilceğim birilerini arıyorum 
suan lazım degil fakat ilerde olcak varmı
ölücülük yapılan konu 10/Haz/16 09:53
TheAvenqer forum folder Litecoin madenciligi Bir tanidigimla konusurken konu acildi normal bilgisayarla bitcoin madenciligi yapmak imkansiz hale geldi nerdeyse peki normal bilgisayarla lite coin madenciligi yapilabilir mi yaklasik 3 pc ile yapilabilir ve kazanc saglanabilir
Ek olarak ltc cikaran varsa nasil yaptigini anlatabilir mi
onlarca btc konusu var ve konu yanlis yerde. 10/Haz/16 09:52
SaviorAngel forum folder 1000 takipçiye logo sa müritler acilen instagramda 1000 takipçiye ihtiyacım var karşılığında logo afiş banner reklam afişi vb şeyler yapıcam beğenmesseniz yeniden sahura kadar aktifim anında cevap vericem ve 30 dakikaya kadar logoyu teslim edicem  acilen konuları uygun bölümlere açalım 10/Haz/16 01:30
FCN forum folder parallax çözünürlük css sorunu merhabalar
tam olarak şuradaki sıkıntıyı yaşıyorum. örnek olarak linki bırakıyorum. 
http://graphicmonkee.com/demo/html/andare/index-slider.html 
normal bilgisayar çözünürlüğünde herhangi bir sıkıntı yok fakat bilgisayar çözünürlüğünden daha düşük çözünürlükte (android telefonlar,ipod,ipad vs.) bakarsanız paralax olan bölümdeki resim tekrar ediyor. Mobilde ben o tekrarı istemiyorum gerekirse background sabit kalsın üstünden sadece yazıyı kaydırim. 
no-repeat ekleyip fixledim ama yinede olmadı.
"services" id'li dive bakarsanız tam olarak dedigimi anlayacaksınız.
öneriler için şimdiden teşekkürler
konu çözülmüş 09/Haz/16 19:07
Toplam 4567 kayıt