Deletehosting.Com Uzak Durun
-
Sercan , guzel tavsiyeler icin tesekkurler usta ama editle bunlari da okuyorlar :))
İllegal yontemlerle ugrasmam ama digerlerini hallederim, telefonla da ugrqsmam ticketlasir ss alirim sadece :)
-
En son az önceki telefon görüşmemde,
" EMRE MİSİN HER KİM İSEN SANA HİZMET FALAN VERMİYORUM " diye bağırarak hakaret etme girişiminde bulundular,
Öylese paramı iade edin dediğimde gelen cevap yine bağırarak
" PARANI DA VERMİYORUM SUNUCUNU DA " oldu. Peşinden telefonu yüzüme kapattılar ve tekrar aradığımda artık açmıyorlar. -
noname bunu yazdı
En son az önceki telefon görüşmemde,
" EMRE MİSİN HER KİM İSEN SANA HİZMET FALAN VERMİYORUM " diye bağırarak hakaret etme girişiminde bulundular,
Öylese paramı iade edin dediğimde gelen cevap yine bağırarak
" PARANI DA VERMİYORUM SUNUCUNU DA " oldu. Peşinden telefonu yüzüme kapattılar ve tekrar aradığımda artık açmıyorlar.
ne içmiş onlar yav.. sürüm sürüm süründür hocam..artizlik yapıyorlar bir de..dava aç bir şey yap..tüketici haklarına başvur..karalama kampanyası filan da değil bu yaptığın öyle olsaydı sikayetvar.com şimdiye dek çoktaan kapanmıştı.. -
hocam öncelikle faturanın senin adına olması gerekiyor... faturanın bir çıktısını alıyorsun sonra şu tarihte firmanıza şu domain için başvurdum ücreti ödendi ancak hala sistem aktif hale gelmemiştir gereğinin yapılmasını arz ederim şeklinde dilekçe yazıyosun faturayı da ekleyip deletehostinge fax cekiyorsun
bu tip konularda fax resmi belge gibi iş görür eğer yine açmazlarsa tüketiciyi koruma hakem heyetine başvuruyorsun onlar senin yerine öpüyor.
-
crafty bunu yazdı
hocam öncelikle faturanın senin adına olması gerekiyor... faturanın bir çıktısını alıyorsun sonra şu tarihte firmanıza şu domain için başvurdum ücreti ödendi ancak hala sistem aktif hale gelmemiştir gereğinin yapılmasını arz ederim şeklinde dilekçe yazıyosun faturayı da ekleyip deletehostinge fax cekiyorsun
bu tip konularda fax resmi belge gibi iş görür eğer yine açmazlarsa tüketiciyi koruma hakem heyetine başvuruyorsun onlar senin yerine öpüyor.
Ne fatura kesiyorlar ne de telefona çıkıyorlar, faturasız işten vergi dairesine şikayet etmeyi düşünüyordum ama üstüne bi de babam geldi bana kızıyor :) uğraşma musallat etme adamları başımıza falan dedi, pipimden aşşa kasımpaşa bundan sonra. internette aramalarda yeterince çıkıyorlar.
1-2 ay sonra yine olay aklıma gelince bakarım isim falan değiştirmişler mi, isim değiştirmişlerse yeni isme de yazarım izlenimlerimi. benden başkası madur olmasın
-
hoca sen ödemeyi havale ya da cc ile yapmadın mı? sonucta karşılığında mal ya da hizmet alamadığın için savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin! buradan şu sunucuyu almak için ödeme yaptım ödeme dekontu da budur ancak bana ne aldığım hizmeti teslim ediyorlar ne fatura kesiyorlar ne de paramı geri iade ediyorlar diyeceksin bence işin peşini bırakma...
ayrıca elemanla gırgır olsun ve haberi yoksa da olsun diye online chat kısmından kamil diye bir elemanla görüştüm server kiralamayı düşünüyorum ne kadar sürede aktif hale getirirsiniz diyorum ödeme yapıldıktan 1-2 saat sonra dedi peki dedim yalnız sunucu sayfanız açılmıyor nereden bakabilirim sistemlere dedim o da metin 2 yi söyledi ben ticari amaçla kullanacam ama dedim o da .com şeklinde mi olacak dedi koptum zaten :D ticari kullanmaktan .com anlıyorsanız sizin hayatınız boyunca gördüğünüz tek sunucu metin2 sunucusudur ayrıca firma hakkında google da cıkanlara bakılacak olursa sizinle çalışmak aptallıktır yazıp cıktım :D
-
Ahaha :D okuyolar ama burayi :D
-
Firmayı tanımam etmem ama bu yaptığın yanlış bence.
-
Aytekinet bunu yazdı
Yanlış bi tarafı yok. 1 lirada olsa peşini bırakma adamların. Hatta maliye ye git. Firmaya ödemeyi geçmeme rağmen faturamı kesmediler de. Birde ordan girsin bunlara.
Firma bilgileri bunlar. İzmirli müridlerden rica edin birebir ziyaret etsinler. Keşke sakaryada olsaydı zevkle yanıma bi avukat alıp giderdim. Hayatlarında avukatla görüşmeyen bebeler avukatımıza haber verdik felan diyor demek :D Vergi numarasını yazmıyor çünkü TC kimlik numarası. Şirket şahış şirketidir. Maliye gelip sistemi bir incelese ağızlarına sıçarlar. Faturası kesilmeyen trilyon tane işlem vardır..
Vergi ve Adres Bilgilerimiz Aşağıda Yer Almaktadır; Ünvanı: DELETEHOSTİNG Teknolojileri ve İnternet Hizmetleri Vergi Sicil Numarası: EKLENECEK Vergi Dairesi: Torbalı Vergi Dairesi Adres: Ertuğrul Mahallesi, 3074 Sokak, No: 6 , Dükkan: C - Torbalı / İZMİR Telefon: 0232 856 90 93 GSM: 0554 724 30 36 -
Aytekinet bunu yazdı
Neresini yanlış görüyorsun, açıkla ben de bileyim usta?