folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Delikanlılık Üzerine!

Delikanlılık Üzerine!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

dayı, amca, hala, teyze olmaktır delikanlılık :/ (kendi payımıda çıkarırım böle :)

all this pain is an illusion...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yillardir beraber yasadigim kisiyi adam bilip taaaa japonya'ya getirttim, yetmedi serefisizi evlendirdik, oda yetmedi serefsize is bulduk. Ama sonucta bir nedenden oturu patrona beni ilk ispiyon ka... anali o oldu. Diger yandan hic tanimadigim sadece 6 ay beraber calistigim Allah'in japonu mertligin, delikanliligin alasini gosterdi. Muridin biri "arkadas arkadasi gurbette .. mis" demis. Helal olsun bu muride bende 10 verdim.

Hemen aklima Walter Bagharth in bir sozu geldi "Insanlara layik olduklarindan fazla deger veririsen, seni ezip gecerler."

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

HER TESPİH SALLAYAN DELİKANLI OLSAYDI, İMAM MAFYA OLURDU.

DELİKANLI TESBİH SALLAYIP SİLAH ÇEKEN DEĞİL, SİLAHI SAKLAYIP TESBİHİ ÇEKENDİR.

DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI.

Bunlar da delikanlılık üzerine söylenmiş birkaç söz...

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

c0der bunu yazdı:
    -----------------------------
    delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir.
    Eyvallah kardeşim.Esaslı laf etmişsin ama küçük bir eksiklik gördüm.Onu düzelteyim müsadenle;

Delikanlılık akşam olunca evine alnının teriyle ıslattığı ekmeği götürmektir.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    güzel yazı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek

sürü psikolojisi var sürü ... kuyuya taş atmayagörsün birisi ...

kedidir o kedi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

Arkadaşlar hepinzin malumudur ki Türk gençliği için delikanlı olmak çok öenmlidir.Peki hiç düşündük mü acaba nereden geliyor bu kelime diye?Ben küçük bir tarihi araştırma sonucu ilginç birşey buldum.Zira Osmanlının ilk yıllarında Akıncıların arasından cesaretleri nedeniyle kendilerine Deli denen bir birlik vardır ve bu birlik Bizans tekfurlarına kök söktürürler.II.Mehmet İstanbul'u alıp adaşım olur iken Türk sancağını İstanbul burçlarına dikerek orduyu şevke getiren Delilerden biri de Ulubatlı Hasan'dır... Akıncılık bir askeri sıfattır ve akıncılık kan bağına dayanır.Deli olarak tanımlanan Akıncı birliğinin soyundan gelen çocuklara Delilerin Kanı denmiştir.Zamanla isim değişikliğe uğramış ve günümüzde sıkca kullanılan Deli Kanlı ifadesi ortaya çıkmıştır.O zamanda bugünde Cesaret, Mertlik, Açıksözlülük gibi her Türk'ün damarlarında ki asıl kanda fazlasıyla bulunan bu meziyetleri üzerinde bulundurana deli kanlı denmektedir....

Şimdi ben bunları neden yazdım.Bir hafta on gün önce ''Gaziantepli Müritler Bir hafta Sonra Ordayım Ama..'' şeklinde bir başlık açmış, Gaziantep'e geleceğimi söyleyip, orda bulunan müritlerden yardım istemiştim.Kalacak yer sorunum yoktu.Allaha şükür yeterli paramda vardı.Tek derdim koskoca bir şehirde yanlız kalmamaktı.Beraber okuduğumuz bir arkadaşım (oda antepli) bana ''Kardeşim merak etme ben orda seni yanlız bırakmam'' dedi.Eşşeği adamdan belleyip biraz güvenip yola çıktım.Yola çıkmazdan önce sağolsunlar Enver ve Kadir (Jixy_Jizz) telefonla arayıp ne zaman yola çıkacağımı, ne zaman antepde olacağıma kadar sordular.Enver kardeşim istanbul'a gideceğini önceden bildirmiş ve antepde bulunamayacağını söylemişti.O yüzden kendisine saygım sonsuz.Daha geldiğim ilk gün;Kadir beni öz kardeşi gibi bağrına bastı.Cüssesi gibi yüreğide kocaman olan bu müridimiz;beni orada bir an olsun bile yanlız bırakmadı.Hatta babaannesini kaybettiği gün bile!Oysa kendisine güvenerek yola çıktığım -sözde- arkadaşım;bir yavşaklık örneği gösterip ortadan kayboldu.

Ben sınıf arkadaşım tarafından gurbette satışa getirilmiş iken;Beni o ana kadar hiç görmemiş olan bir başka insan,beni sofresına buyur ediyor, sağlam karakterini kimden aldığını anlamamı sağlayan babasıyla tanıştırıyor, oturak alemine benimle birlikde geliyor, beraber demleniyor, varını yoğunu paylaşıp misafirperverliğin kitabını yazıyordu.Adeta kendini paralarcasına bu çabanın altında tek bir gerçek yatıyordu.Sözünün eri olma çabası.Çünkü Kadir ilk iletiden itibaren, nette, telefonda ve mesajla sürekli ''Merak etme kardeşim, seni en iyi şekilde ağırlarım'' demişti.Bu büyük bir sözdü ancak büyük yüreği olan biri böyle bir sözü tutabilirdi ve o yürek Kadir'de fazlasıyla mevcuttu!Benim için biraz eğlence anlamına gelen 1150 km'lik bu yolculuğun sonunda, ben en başta kendimi ve çevremde ki insanların Delikanlılık değerlerini tekrar gözden geçirip not veriyorum.İşte huzurunuzda verdiğim notu söylüyorum.Kadir kardeşim 10 üzerinden Yıldızlı 11 ananın ak sütü gibi helal hoş olsun...

Beni deplasmanda satışa getiren kancıklık abidesine ise iki satır birşeyler yazmazsam içim rahat etmez.Okulun içinde bizim Beşiktaş tayfası müdehale etmezse linç edilecektin, bu günleri unuttun mu? Yılbaşı gecesi alkolü fazla kaçırdığında sokakda tanımadığın bir kızcağıza laf attın diye karakolluk oldun, amcam kefil olmasaydı ve kız şikayetini geri almasaydı içeri giriyordun, o günü unuttun mu?Görüyorum ki unutmuşa benziyorsun!Madem öyle yolun açık olsun!Bana uzak Allaha yakın ol!YULARINI SERBEST BIRAKIYORUM!

Saygılarımla

eyivalla kardeşim seni burda azda olsa mutlu edebildiysem ne mutlu bana.gene beklerim ((başımın üstünde)) yerin var.Gerçi antepdeki arkadaşlarda olsaydı iyi olurdu ama başka zaman onlarda gelir inş :D:D diyor sözümü burda bitiriyorum :D

TURKCELL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RoadMaster bunu yazdı:

sürü psikolojisi var sürü ... kuyuya taş atmayagörsün birisi ...

kedidir o kedi

???

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:

Yillardir beraber yasadigim kisiyi adam bilip taaaa japonya'ya getirttim, yetmedi serefisizi evlendirdik, oda yetmedi serefsize is bulduk. Ama sonucta bir nedenden oturu patrona beni ilk ispiyon ka... anali o oldu. Diger yandan hic tanimadigim sadece 6 ay beraber calistigim Allah'in japonu mertligin, delikanliligin alasini gosterdi. Muridin biri "arkadas arkadasi gurbette .. mis" demis. Helal olsun bu muride bende 10 verdim.

Hemen aklima Walter Bagharth in bir sozu geldi "Insanlara layik olduklarindan fazla deger veririsen, seni ezip gecerler."

saol kardeşim o mürid benim :D tşk.

TURKCELL
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

c0der bunu yazdı:
    delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir.

Gözümsün. Beklediğim Sözü Acaba ilk Kim Diyecek diye bekliyordum. Helal olsun.

shockman kardesime her zaman ki gibi katılıyor ve c0der kardesimi tebrik ediyorum

Kadir kardesimin yaptıgı sozunu ERİ olmaktır ER KİSİ olmakdır.

sao birader :d

TURKCELL
Toplam Hit: 4290 Toplam Mesaj: 21