Delinin Sorusu
-
''Dünya kuruldu kurulalı bikere güneş görmüş ve birdaha güneş görmemiş yer neresidir?''
bu soru bir delinin sorusudur 40 profesör bir araya gelse 40 ayda cevabı bulamaz diolar sorunun cevabı birçok ibretli olaya ışık tutuyor aslında sizce cevap nedir -
hasiktir gelde şimdi bul cevabı du mezar olabilrmi
-
Hiçbiryerdir(midir)..?
Öyle Bir Yer Olduğunu Sanmıyorum,
Birde Ne Kadar Zaman Görmüş Onu da Söylesin Bende Yanına Gideyim Delirip... -
bence dünyanın çekirdeği olabilir bu şey olmasın sakın delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
-
El_KaiDe
mcyargic, sagopa, wert bide ben henüz 4 kişi olduk daha 36 kişi lazım ondan sonrada 40 ay gerekiyo, oooo çok uzun ya uğraşılmaz
-
aga ip ucu vereyim olayı gören tanıklardan sadece birtanesi ingilterede müzede sergilenio:) bulduysan daha yazma bi işaret ver:):)
-
aklima iki sey geldi
1.si mezar...ama mezar bazen aciliyor 2.3. gunesi gorebilir:)
2.si Musa peygambermi İsa peygambermiydi Deniz yariliyor sonra geri kapaniyor ya orasi deniz yarilinca gunesi gorur ama bidaha gorulmez....desem
dai boyle sorumu olur gece gece.:) -
eyvallah aga orada 1milyon 600 bin kişilik ordu firavunla beraber sular altında kaldı ibret olsun die firavunun cesedi kıyamete kadar saklandı şimdi ingilterede sergilenio adam:)
-
iyide kzıldenizin ortası yani en dibi ışığın gidemeyeceği kadar derin değilki okyanuslar kadar, yani kızıldenizin dibine su varkende ışık gidiyodur, çünkü çok derin değil
Toplam Hit: 5301 Toplam Mesaj: 33