Dell Türkiyeden Çekiliyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocalar bugün monsterı aradım. Oradaki çalışan bana dell bir kaç sıkıntı yaşadı türkiyeden yeni çekilme kararı aldı dedi. Dell in fiyatı o yüzden uygun dedi. Şuan dell in türkiyede 6 tane servisi var. Teknik servise yetişemiyorlar gibisinden söyledi. hatta yaşadığınız yerdeki teknosaya felan gidin delli sorun orada yaşanılan rezilliği anlatsınlar dedi. Bu tarz bir durum var mı bilgisi olan?

Abi dell çok fazla satılan bir marka. Ama adam resmen gömdü delli türkiyeden çekilecek diye. Eğer böyle ise servisi bir zaman sonra çöp olacaktır.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

rakip firmayı övecek hali yok tabi ki kötüleceyek 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar asılsız çıktı. Teknik Serivisi aradım öyle birşey yok dediler. Ki;

http://www.sabah.com.tr/teknoloji/2015/08/25/dell-satin-almalarla-buyumesini-surdurecek

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/03/27/dellin-metasini-turkiye-kurdu

Ama galina dell inspiron 15 7559 yerine monster abra a5 v7.2 alacağım.

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Senelerdir ayni yalan. 2 sene once Izmir Bornova'da ki magazalarda da ayni yalani isittim. Daha 2 hafta Duzce'den bi arkadas aradi tavsiye icin. Ona da ayni yalani soylediler canli canli duydum :)

Bu arkadaslara satin da nasil satarsaniz satin diye bir telkinde bulunuyorlar sanirim. Satilan urune gore prim aliyor olabilirler. Bu yuzden x marka veya y model diretiyor olabilirler. Satista calisan arkadaslar varsa daha net aciklama koyar ortaya..

Sana iyi denk gelmis. Adam "amd ve intel ortak saten yaa" dedi. Buda yine 2 yil once ayni magazada. Bak magazayi hatirlamiyorum ama diyalogu hatirliyorum. Sonuc onun onerdigini almadim/aldirmadim. 

tarzan tarafından 17/Eki/16 14:20 tarihinde düzenlenmiştir

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

O söyleyen arkadaşı benimle tanıştırırmısın merak ediyorum neye göre çekiliyor. Şu anda kurumda Yeni bilgisayar alımı yaptım toplam(2450) adet hepside dell notebook ve desktop. Dell servis ağını bilmeden konuşmuş dell yerinde hizmet veren bir servis ağı vardır. Anakart değişimi dahi verdiğin adrese gelip değiştiriler. Buna pc herşeyi dahil tabi üstüne çay vs dökmediysen. Tek sıkıntı elinde stokta parça yoksa abd gelmesi o yüzden o arkadaşa söyle götünden element uydurmasın. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

keşke ucuzlasa da xps 15 i alabilsem artık :/

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

valla adam böyle söyledi neden anlamadım. Araştırdım ki dell üzerine yoğunlaşacağı 10 ülkeden biri olarak görüyor Türkiyeyi. Ama öğrenciyim en ucuza ve uyguna getirmeye çalışıyorum f/p yi.

Son olarak sorayım;

Monster Abra a5 v7.2;

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V7-2.html#.WATYD4-LTIU

Dell İnspiron 15 7559;

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-gaming-7559-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-16gb-1tb-8gb-sshd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b70f161c-pm-bd602153

Monsterdan yana aklım. eğer birsıkıntı sezersem daha iadesi dolmadan vereceğim laptopı. ddr4l olmasının bir katkısı var bbunu istememde.

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

İşin doğrusu toshipa hp gibi markalar ürünleri başına destek prim ödüyorlar. Satılan cihazın her birinin 50 ila 300 lira arası değişen bir prim skalası var. Lenovo'da da aynı halt varken Dell öyle bi girişimde pek bulunmuyor. Şu ana kadar yalnızca bi ürün için böyle bir prim gündeme getirdi sanırım. O da all in one cihazdı yanlış hatırlamıyorsam. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

herşey bir yana monster alınır mı ya

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Hocam, Ben Dell'deyim yok öyle birşey. Sadece Inspiron ailelerinde yani son kullanıcı bilgisayarlarında artık temel olarak Yerinde Destek Garantisi ile gelmiyor. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

dell xps 13 9350 nasıl sizce? yani probooklarda ona en yakın zenbook var gibi birde lenovonun katlanabiliri, apple ıstemıyorum zaten 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 2697 Toplam Mesaj: 16
dell