Delphi Compiler+Delphi 7.0 Ogrenmek
-
Simdi sorularim sunlar...
- Delphi Compiler parali midir? ( Baktim simdi siparis ver fln yaziodu birsuru sitede bulamadim acikcasi... )
- Amerika daim kitap alma sansim yok Delphi yi unutiim mi?
- Sadece html biliorm Delphi ogrenme sansim var mi?
P.S. cevap verirseniz ii olur valla...
Ayrica tahrip.com ingilizceymis sasirdim :)
turkishmusket@hotmail.com da msn
-
1.Evet paralıdır ve pahalıdır ama piyasa 5 ytl korsan çok rahat bulabilirsin.
2.Amerikadan kitap almana gerek yok çünkü hepsi burada var orjinallerini veya çeşitli yayın evlerinin Türkçeye çevirmiş versiyonlarını çok rahat bulabilirsin.Ideefixe arat, çok fazla bulursun.
3.HTML ile Delphi birbiri ile alakasızdır, ama Delphiyi hiç birşey bilmesen bile öğrenebilirsin.Zira programcılık ve kendi algoritmalarını geliştirmek çok daha zevklidir.
Sana önerim ; İhsan Karagülle, Zeydin Pala nın delphi kitaplarına bak ve Memik Yanık kitaplarında uzak dur.
Kolay gelsin...
-
ben abd deim kitap alma sansim yok derkene Turkiye de olmadigimi vurgulamak ve Pala abimizin kitabini bulmamin imkansiz oldugunu belirtmek istemistim...
ayrica burda korsan compiler da bulcaami sanmiorm ....
-
ya lamerlik gibi olcak ama e booku
yada delphi compileri olan bi Allah kulu upload edebilir mi? ( acaip buyuk birsey diilse )
Abd deim sahte alamam harbisini alacak para yok! ben napiim ?
kitap da alamam :) burda bilgisayarci bilem yok!
-
peki bu yazarların biz delphi 7 kitaplarini mi alicaz Zeydin Pala bi kitabını gordum...bakalım ne kadarmıs :)
-
ben aldım 46 ytl ye aldım zeydin palanın kitabını baya güzel.
-
delphi ile elimde e-book var özele pm atim msn ye gel verim sana....Delphigerçekten zevkli zmanında öğrendik ama gel gör kader okulda Pascal çıktı karşımıza :))
-
-
computerwolf rapide upload etsen hiç fena olmaz elimde 50mblik tutorial kitabı var her dilden 100 örnek dio adobe codec hatası veriyo a.k.
-
Removed...
-
Removed...