Delphi İle Derlenmiş Bir Exe‘Nin İçeriğini Alabilmek ? ( Yardım )
-
Başlık yeterince açıklayıcı olmaya bilir. Diyelimki Delphi ile bir dosya uygulama derledik ve bu derlediğimiz EXE nin içeriğini göre bileceğimiz bir yazılım mevcut mu ?
Yada içeriğini göre bilmemiz için ne yapıla bilinir ?
dipnot: derlediğimiz EXE dosyasından bahs ediyorum
-
DeDe diye bi program vardı asembly hale çeviriyordu bildiğim kadarıyla işine yararmı bilmiyorum....
-
hemen deniyorum :) eyvallah
edit: asbly işime yaramadı ( yaramıyormuş )
-
REshack vardı ama :S yanlış hatırlamıyorsam
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
REshack vardı ama :S yanlış hatırlamıyorsam
-----------------------------Yok işime yaramıyor o
-
Amaç nedir?
-
Antikky bunu yazdı:
Amaç nedir?
-----------------------------Sadece kendimce bir proje üstünde çalışıyorum. Değişkenleri görmem yeterli benim için.
-
Derlenmişse iş asm bilgisine bakıyor artık. Görebileceğinin en iyi halini DeDe ile görürsün. Sonrada debugger ile gidişatı kendin izleyebilirsin ama biraz daha derin konular. Sadece korunma yöntemleri uygulanmamışsa .Net tabanlı programların içeriğini görebilirsin.
-
pe explorer ile görebilirsi değişiklik yapabilirsin resim ve ıcon degiştirebilirsi tuşların adlarını türkçe yaparsın butonlaro değiştirebilirsin
-
abdullahozcan bunu yazdı:
pe explorer ile görebilirsi değişiklik yapabilirsin resim ve ıcon degiştirebilirsi tuşların adlarını türkçe yaparsın butonlaro değiştirebilirsin
-----------------------------Yok hoca oda işime yaramıyor
-
valla delphi programları için eğer dede yeterli gelmiyorsa başka program arama derim. eğer zaten kodu kendin yazdınsa kaynağıda sendedir. neden kodu tekrar açmaya çalışıyorsun o da bi muamma.