Delphide Programın Database Sini Programdan Verdiğim Komutla Nası Cd Ye Yazdırabilirim ?
-
Arkadaşlar Şimdi Biz Bir Kütüphane kayıt programı yaptık sadece bir kaç şey önemli noktaları kaldı bunlardan biriside Mesela Ben Şimdi Kütüphaneciyim , programdan veri giriyorum , Bir süre sonra ben bu verileri yedeklemek istiyorum ama yedeklerken normal harddisk e değil cd 'ye kaydettirmek istiyorum
Butonu normal bir şekilde yapıyorum harddiske yedeklettirmek kolay ama bu cd ye nası yedeklettireceğim..
önemli konu nasıl yapcam :d arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum -
direkt cd kaydetttimen için nero gibi bişey yazman gerkiyo ne gerek varki diske kaydet oradan yedeğini al
-
ThaLeS keşke öle bişey olsa hoca istiyor böle bişeyi artık eskiden harddiske kaydetmek vardı diyor şimdi cd ye kaydetceniz diyor yani benim için hayat memat meselesi gibi bişey keşke harddisk olsa :(
-
ThaLeS keşke öle bişey olsa hoca istiyor böle bişeyi artık eskiden harddiske kaydetmek vardı diyor şimdi cd ye kaydetceniz diyor yani benim için hayat memat meselesi gibi bişey keşke harddisk olsa :(
-
www.planet-source-code.com bu sitede bir sürü örnek bulabilirsin,sen yeter ki ne aradığını yaz,onlarca örnek mevcut
-
sapolun arkadaşlar birazda olsa kafamda şimşekler çaktırdınız birazcık daha bilgisi olan varmı..
-
tam olarak bişey söleyemem ama yazdığın programcığı nero veya benzeri bir programa bağlarsan olur sanırım ama tam bilgim yok :/
-
http://www.fiddlertool.com/delphi/cdburner.htm
burada tamda senin istediğin component var. üstelik ücretsiz
delphi5-6-7 ile uyumlu -
ntxsoft
saol hemen bakıyorum -
ntxsoft ya aga bu senin verdiğin compenenti install compenantden de olmuyor activex den de olmuyor yani nası apcaz .pas uzantılı dosyasından çalıştırıyorum run olmuyor delircem
-
Bokee az önce denedim install yapılıyo. İstersen nasıl yapacağını anlatayım. önce pas uzantılı dosyayı çift tıkla delphi dosyayı açınca
component\install component i seç sonrada Ok tıkla. birkaç soru sorabilir onlarada yes de. kurulmuş olması lazım.
Toplam Hit: 3983 Toplam Mesaj: 12