folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphide Tuş İptali Nasıl Olur Ve Başlat Çubuğunun Üstünde Tutmak

Delphide Tuş İptali Nasıl Olur Ve Başlat Çubuğunun Üstünde Tutmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    arkadaşlar delphide şöyle bişi nasıl yapabilirim programı açtığımda bütn ekranı kaplayacak ve klavye tuşları bir işe yaramayacak yukarıdaki x aktif olmayacak birde şunu soracam

programı kapatmak istiyorum ama butona basınca
    butonun koduna ne yazacam

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    butona basınca proğramı kapatmak için close; yaz

ekranı kaplaması için object inspector dan propertiesten formun ayarları olcak oradan deyiştir tam ekran olsun klavye tuşlarına gelince edit lerde falan nasıl türkçe karakter veya sayısal karakteri yasaklıyorsan formun creat olayınada aynen yaz 0-255 arası ascii kilitlemeyi kullansan yeterli.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Bu konuya kozanın atlaması lazımdı =)

BAN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    birde aga ben alt ctrl tab f1 f2 ... onları yasaklamak istiyorum
    vede başlatın üstünde olsun yani başlat çubuğunuda kapatsın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    BAŞLATI GİZLEMEK İÇİN REGEDİTTEN AYAR YAPMAN LAZIM AYRICA SLEEP(1000) GİBİN BİŞE YAP PROĞRAM HER 1 SANİYEDE KENDİNİ YENİLESİN VEDE BAŞLANGICA EKLEKİ PC AÇILINCA PROĞRAM GELSİN.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    aga ben şöyle bişi yapacam bir bakıma pc ye şifre koymak gibim bişi programı acacam ekranı tamamen kapatacak edit olacak edite bir şifre girdiğimde kpanacak bir de programın işe yaraması için o program çalışırken başlat çubuğunun ve alt ctrl f1 ..... tab esc özellikle üzerinde windows işareti olan tuşların çalışmasıması aktif olmaması lazım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    sağol buzul aga bir şu tuşların olayını nasıl halletcem onda yardımcı olurmusun istersen msn veriim oradan yardımcı olurmusun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Golgeler üzülme lam atladım konuya :D ama abü ben de bilmiom ki, bildiklerimi de buzul yazmış zaten a.q :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    delphi ile yapılmış bir ekran koruyucu bul,onda form tam ekrandır,tuşlar çalışıyor onda ama onu koddaa ters çevirebilirsin.Ben visual basicde bu şekilde tam ekran olayını halletmiştim, X işaretini kaldırmak için ise api kullanmak zorundasın

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Form un properties kısmından borderstyle var. Onu bsSingle yap. sonra da tam ekran için WindowState kısmını wsmaximized yap.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    aga benim istediğim benim program başlat çubuğunun üzerinde olacak

Toplam Hit: 4487 Toplam Mesaj: 12