Delphi.Net Mi ? Java Mı ? Microsoft Net Mi? C# Net Mi ?
-
Arkadaşlar web programlamaya geçmeye karar verdim Daha önce Delphi kullanıyordum ama şimdiki kararsızlığım kafayı sıyırtacak çünkü sağlam bir fikir alamadım hiç bir yerden.Şimdi en iyi kolay ve kodlama yönüyle pratik ve görsel yönden hemde her veri tabanı ile ilişki kuran herkesle iyi anlaşan web programlama için hangi Dili seçmem gerek tavsiyede buluna bilirmisiniz.
Web programlama ile amacım windows exe tabanlı programlarla uzataktan bağlantı ve web üzerinden veri tabanı yönetimi ile ilgili programlar yazmak ilgimi çekiyor. + portlar ve network yönetimi Html yada yani web üzerinden yönetim.
Sıyırdım ben yaa.
-
C# derim ben Visual Basic olsaydı keşke seçeneklerde.
-
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------
C# derim ben Visual Basic olsaydı keşke seçeneklerde.
-----------------------------Hacım Önü kapalı olmicak.Geniş kapsamlı ve En geniş komponent e ve geleceğe yönelik hitap eden herhangi bir programlama dili.Haa Delphi diline yakın olsunda ne olursa olsun tabii yukarıdaki sölediklerimde geçerli.
-
Bu Konuyu Sevdim
-
By-alper bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
C# derim ben Visual B asic olsaydı keşke seçeneklerde.
-----------------------------Hacım Önü kapalı olmicak.Geniş kapsamlı ve En geniş komponent e ve geleceğe yönelik hitap eden herhangi bir programlama dili.Haa Delphi diline yakın olsunda ne olursa olsun tabii yukarıdaki sölediklerimde geçerli.
-----------------------------hocam çok iyi anladım ne demek istediğini ama vb ile de her türden program yazarsın geniş ama sen bilirsin yinede :|
-
CodeInside bunu yazdı:
By-alper bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
C# derim ben Visual B < ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> asic olsaydı keşke seçeneklerde.
-----------------------------hocam çok iyi anladım ne demek istediğini ama vb ile de her türden program yazarsın geniş ama sen bilirsin yinede :|
-----------------------------Hacım yeni bir dil öğrenmek yeniden dünyaya gelip herşeyi baştan yaşamak gibi etme eyleme hacım beeaaaa.
Yokmu başka arttıran arkadaşlar.
-
visual basic 6.0 danmı bahsediyoruz ?
-
konusu acıkken sorayım c# 2008 express ile asp.net yazabilir miyim?
-
Yok hacı sen bence Visual Basic başla devam et öyle
-
Bence Java mı nee hacılar. Geleceğin tek programlama dili her platforma hükmedecekmiş elektronik gereçlere kadar hemde.Yanlışım varsa söleyin arkadaşlar.
-
java ya gir. baktın zorlanıyorsun c# dan devam et.