Deniz Adamı Belgesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkorbit_efsanesi
    darkorbit_efsanesi's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

Sen bir sirket ile gemide herhangibir pozisyonda işe girmek için görüştün onlarda kabul etti ama bu belgeleri çıkar mı dedi yoksa sen denizci olmak istiyorsun belge cikaran bir şirkete gittin senden belgeler için bu paralarimi istediler?

Başvuruda bulundum bir firmaya adamlar gel İstanbula sözleşme yapacaz işlemlerini yapacaz öyle 1500 eğitm ücreti vericeksin işine başlicaksın bünyemizde dediler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkorbit_efsanesi
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

İstanbul Topkapı'da Atılım Denizcilik vardı, ben ehliyeti oradan almıştım. Benimle beraber direk oraya gelenler 600 lira ödedi, Piri Reis diye bir kurumun yönlendirdiği kişiler de vardı; 600 lira istenince, e biz Piri Reise 1500 tl verdik, daha ne parası bu, demişler ve hemen ardından tokatlandıklarını anlamışlardı.

Gemi adamı ehliyeti için liman başkanlığından edindirme merkezleri ile ilgili bilgi alın. Resmi olmayan kurum ve kuruluşlar TAMAMEN kazıklama üzerine çalışıyor.

Selametle.

https://www.atilimdenizcilik.net/

Adamlar 1500 dolar iş garantisi veriyor bide afalladım biraz 1500 dolar alalım derken 1500 tlden olmayalım :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

Tokatcilar ilan sayfalarina bu tarz ilanlar verip mesaj atarak olumlu degerlendirildiniz vs.. Gibisinden bilgilendiriyorlar. Aradiginizda ise x,y kursa kayit yaptirman gerekiyor diyor gemi adami cuzdani icin. Direk sazan avi uzak durmak lazim.

Para kaptirmayin bu tarz insanlara.

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Hocam istersen yarın bizim bi kaptan abiye sorayım 

yol gösterir

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek
    darkorbit_efsanesi bunu yazdı
    evsiz bunu yazdı

Sen bir sirket ile gemide herhangibir pozisyonda işe girmek için görüştün onlarda kabul etti ama bu belgeleri çıkar mı dedi yoksa sen denizci olmak istiyorsun belge cikaran bir şirkete gittin senden belgeler için bu paralarimi istediler?

Başvuruda bulundum bir firmaya adamlar gel İstanbula sözleşme yapacaz işlemlerini yapacaz öyle 1500 eğitm ücreti vericeksin işine başlicaksın bünyemizde dediler 

Dostum adamlar tanıdık mı yoksa öyle başvurdun tamam gel alalım mı dediler? Eğer tanıdık değil ise başvurdun diye gel seni işe alalım demezler çünkü piyasada tekme atsan elinde kağıdı ile işe girmek için bekleyen adamlar var. Nereden biliyorum bende denizciyim. Açıkgöz olmazsan sikerler, hele böyle adı duyulmamış şirketler üfff içinden geçerler.

Edit:

Anzu denizcilik iş ilanı;

https://www.secretcv.com/bahar-kaya-anzu-denizcilik/yolcu-gemilerine-vasifsiz-personel-is-ilanlari-1278269

Garsona 5500-12000 USD EURO maaş veriyorlarmış, ben mühendisim o parayi bana vermiyorlar garsona SİKSEN vermezler sikildiğinle kalırsın. Erken emeklilik demiş yalan denizcinin yıpranma payını bu hükümet elimizden aldı öyle birşeyde yok, mesai demiş o da yalan. senin paran cebinde kalsın denizi unut.

evsiz tarafından 16/Ağu/20 10:05 tarihinde düzenlenmiştir

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

İstanbul Topkapı'da Atılım Denizcilik vardı, ben ehliyeti oradan almıştım. Benimle beraber direk oraya gelenler 600 lira ödedi, Piri Reis diye bir kurumun yönlendirdiği kişiler de vardı; 600 lira istenince, e biz Piri Reise 1500 tl verdik, daha ne parası bu, demişler ve hemen ardından tokatlandıklarını anlamışlardı.

Gemi adamı ehliyeti için liman başkanlığından edindirme merkezleri ile ilgili bilgi alın. Resmi olmayan kurum ve kuruluşlar TAMAMEN kazıklama üzerine çalışıyor.

Selametle.

Adamlar 1500 dolar iş garantisi veriyor bide afalladım biraz 1500 dolar alalım derken 1500 tlden olmayalım :) 

dostum selam 11 yillik denizciyim, bu tur kurslar yalan dolan sakin bulasma 1500 tl degil cok daha fazlasindan olursun. eger denizci olmak istiyorsan istanbulda ekol/bilimsel/piri reis denizcilik gibi egitim kurumlarina git direk yari fiyata egitimi al. ama bastan soyliyeyim is bulmak zor, bulursan da hem cok ezilirsin gemide hemde  1500$ gibi rakamlar icin cok beklersin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Babam aldı, kardeşim aldı, ben alamadım (adb)

Önce adam olmak gerekiyormuş... 

Geçen hafta girdim. Zaten cevapları söylüyorlar, ben 88 aldım. oceangoing watchkeeping engineer ehliyetiniz var ama adb olmadan tekne süremiyoruz mk :d

nasıl/nerede girdin yav korona sebebiyle iptal değil mi:(

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkorbit_efsanesi
    Erkek
    anil bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Selametle.

dostum selam 11 yillik denizciyim, bu tur kurslar yalan dolan sakin bulasma 1500 tl degil cok daha fazlasindan olursun. eger denizci olmak istiyorsan istanbulda ekol/bilimsel/piri reis denizcilik gibi egitim kurumlarina git direk yari fiyata egitimi al. ama bastan soyliyeyim is bulmak zor, bulursan da hem cok ezilirsin gemide hemde  1500$ gibi rakamlar icin cok beklersin. 

Denizcilik sevdasından vazgeçtim zaten :) hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    evsiz bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Babam aldı, kardeşim aldı, ben alamadım (adb)

Önce adam olmak gerekiyormuş... 

Geçen hafta girdim. Zaten cevapları söylüyorlar, ben 88 aldım. oceangoing watchkeeping engineer ehliyetiniz var ama adb olmadan tekne süremiyoruz mk :d

nasıl/nerede girdin yav korona sebebiyle iptal değil mi:(

Bursa'ya gittim sınav için. Sınavlar iptal değil.

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    anil bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Selametle.

Denizcilik sevdasından vazgeçtim zaten :) hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. 

geçmiş olsun kardeşim az daha dolandırılıyodun, bak kardeşim bizim bir girişimimiz var, kaz çiftliğimiz var. bu kazlardan gelir elde ediyoruz, güzel de para geliyor. türkiyede kaza baya talep var ama talebi karşılayacak üretim nerdeyse sıfır. istersen bizim çiftliğe yatırım yapabilirsin. kaz başı 500 tl, 6 ayda kaz yumurtalarıyla kendi parasını çıkarıp sana para bırakmaya başlar. kaz başı ayda 100tl gibi bir mebla kazanırsın. 10 kazla girsen bin tl, az para değil, bugün millet 200 bin liraya ev alınca anca bin tl kira alıyor kardeşim. sen beni dinle gel bu kaz işimize gir. özelden iban atıyorum kardeşim hayırlı akşamlar kardeşim. allaha emanet ol kardeşim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 4709 Toplam Mesaj: 32
genel bilgi