Deniz Baykal'ın Videosunda Teknik Bir Analiz
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------
ulan sanki seksi Baykal Yaratmış gibi birde videoya şaşırıyoruz toplum olarak :D yapsa ne yapmasa ne. çokmu lazımdı Baykalın cinsel performansı bu millete anlamıyorum..
BAKINIZ
-----------------------------su anda sorun görüntülerden ziyade bunu evli bir insanla yapildigi gibi kendisininde evli oldugunu unutmamak lazim.. yani böle bi durumda özel hayatin gizliligi kapsami pek ise yaramiycak gibi cünkü toplumun ahlak düzen ve kurallarina göre baykalın bu durumu suc teşkil ediyor.. ama onlar milletvekili , dokunulmazliklar var. ayrica milletvekilligine bagdasmayan ahlaksizlik durumunda mecliste birseyler yapilabiliyordu vardi öyle birsey yasalarda hatirlayamiyorum arastirmak lazim.
-
Her ne olursa olsun kimsenin aybını ortaya çıkarmak dinen caiz değildir.
-video , amatör kamerayla çekilmiş. bunu hazırlayan bu işten anlayan biri değiil.
-kamera elbise dolabının içinde . özellikle buraya dikkat. bu nedemektir?
Bu demektirki yüksek ihtimal , o evin sahibi her kimse bunu bilerek elbise dolabının kapağını açık bırakıyor. genelde herkeste reflextir kapağı kapar. kapanmayacağını bilen biri oraya koyuyor kamerayı .
- kamera , wireles li bir kamera . arada bir parazit yapmasından zaten belli. ayrıca ses filanda olmaması bu işin amatör bir şantajcı tarafından yapıldığını her halukarda belli ediyor.
-
gravat değil kravat
-
Bu ülkenin %18 inin oyunu almış yılların siyasetçisinin düştüğü bu durum tam bir sıkandal, rezillik ,fuhuş,zina olmasına rağmen resmen kahraman ilan edildi. Bu yasak ilişkinin parti içinde uzun zamandır biliniyor olduğu ortaya çıktı. Milletin vekili sıfatını taşıyan biri kim olursa olsun böyle şey yapamaz. Sonra komplo kurbanıyım mağdurum diye ağlayamazda. Başbakan o kadar çaba harcadı tek kelime söylemedi, görüntülerin izlenmesini zorlaştırdı talimatla, sonra baykal çıktı suçu hükümete attı. Vallahi ayıp ya. Şuanki hükümetin açıklamaları bizzat baykal ın kendi kaşınmasının neticesidir.
Bütün partililerin kenetlenme çabası açıkca gösterdiki bu adamların zihniyeti fuhuşu,zinayı normal gören, aile kavramının kendisini yok sayan bir zihniyet. Böyle bir rezilliğe alkış tutup inadına fuhuş inadına sol diyenler topluma gerçek yüzünü gösterdi fazlasıyla. Şundan da adım gibi eminim ki, baykal a vekil yapması için karısını ısmarlayanlar ileride kullanmak amacıyla bu vidyoyu çekenlerin ta kendisidir. Zaten para için karısını başka erkeğin kollarına atan bi zihniyet pektabi bunuda yapabilir. Bu bariz partinin kendi içinden kimselerin planıdır. Ne diyeyim Allah bu ülkeye namuslu , ahlaklı , dürüst siyasetçilere sahip olmayı nasip etsin.
Olayda vidyo gerçek mi değil mi sorusu cevaplanalı çok oldu. Bu ülkede koltuğunu bırakabilecek son kişi böyle 3 günde çekip gider mi sözde sahte fuhuş kasedi için.
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Bu ülkenin %18 inin oyunu almış yılların siyasetçisinin düştüğü bu durum tam bir sıkandal, rezillik ,fuhuş,zina olmasına rağmen resmen kahraman ilan edildi. Bu yasak ilişkinin parti içinde uzun zamandır biliniyor olduğu ortaya çıktı. Milletin vekili sıfatını taşıyan biri kim olursa olsun böyle şey yapamaz. Sonra komplo kurbanıyım mağdurum diye ağlayamazda. Başbakan o kadar çaba harcadı tek kelime söylemedi, görüntülerin izlenmesini zorlaştırdı talimatla, sonra baykal çıktı suçu hükümete attı. Vallahi ayıp ya. Şuanki hükümetin açıklamaları bizzat baykal ın kendi kaşınmasının neticesidir.
Bütün partililerin kenetlenme çabası açıkca gösterdiki bu adamların zihniyeti fuhuşu,zinayı normal gören, aile kavramının kendisini yok sayan bir zihniyet. Böyle bir rezilliğe alkış tutup inadına fuhuş inadına sol diyenler topluma gerçek yüzünü gösterdi fazlasıyla. Şundan da adım gibi eminim ki, baykal a vekil yapması için karısını ısmarlayanlar ileride kullanmak amacıyla bu vidyoyu çekenlerin ta kendisidir. Zaten para için karısını başka erkeğin kollarına atan bi zihniyet pektabi bunuda yapabilir. Bu bariz partinin kendi içinden kimselerin planıdır. Ne diyeyim Allah bu ülkeye namuslu , ahlaklı , dürüst siyasetçilere sahip olmayı nasip etsin.
Olayda vidyo gerçek mi değil mi sorusu cevaplanalı çok oldu. Bu ülkede koltuğunu bırakabilecek son kişi böyle 3 günde çekip gider mi sözde sahte fuhuş kasedi için.
-----------------------------güzel bir açıklama olmuş . Ama sonuç böyle olmamalıydı. Git moldovalı romen vb.. lerle yap ne yapacaksan . kendi vekilinin kocasının yanında yapma . bu işin iki ucu moklu değnek. çekende çekilende ne diyeceğimi bilemiyorum.
-
ulan gelde düşünme ; acaba bunu chp tarafından baykalı indirmek isteyen bi kaç kişi yapmış olamaz mı ?
-
Videoda iki farklı mekan var. Birleştirilerek Can Baytok'un karısını Baykal'ın koynuna soktuğu ima ediliyor. "chp ahlakı" denilerekde olayı parti boyutuna indirgeyerek chpyi kirletme çabasıda var. En başından beri profesyonelce hazırlandığını düşünüyorum. Ben olayın en arkasında kim var ona bakarım. Çünkü bunu yapan 1. elden yapmaz, taşeronlarına yaptırır. Hiç anlamadığım nokta ise herşeyi kabak gibi çekenler neden videoda oynama yapma gereksinimi duydu, temiz bir şekilde servis edilse daha fazla yarar sağlayacakken.
-
başkan mı yok bırak gitsin giden biz özgürlük mücadelemizle ilgilenelim
-
attack bunu yazdı:
Videoda iki farklı mekan var. Birleştirilerek Can Baytok'un karısını Baykal'ın koynuna soktuğu ima ediliyor. "chp ahlakı" denilerekde olayı parti boyutuna indirgeyerek chpyi kirletme çabasıda var. En başından beri profesyonelce hazırlandığını düşünüyorum. Ben olayın en arkasında kim var ona bakarım. Çünkü bunu yapan 1. elden yapmaz, taşeronlarına yaptırır. Hiç anlamadığım nokta ise herşeyi kabak gibi çekenler neden videoda oynama yapma gereksinimi duydu, temiz bir şekilde servis edilse daha fazla yarar sağlayacakken.
Video kaydı kasete yapılmış. Oynandığını düşünmüyorum. VHS kalitesi zaten düşüktür. Buna youtube gibi sitelerin de kaliteyi düşürdüğünü eklersek büyük bir kalite kaybı olacaktır. Görüntüler en net Metacafe'de izlenebiliyordu. Cihazın kalitesine ve kasetin durumuna göre VHS olduğundan görüntüler deforme olmuş olabilir. Evinde videosu olanlar bilirler. Bu görüntülerdeki oynamalar sıkça karşılaşılan bir durumdur. Ayrıca görüntülerin tam olarak yayınlanmaması bazı şeylere zemin hazırlayabilirdi. Baykal istifa etmezdi ve bu kaseti reddedebilirdi. Bu durumda varan 2 büyük ihtimalle ortaya çıkacaktı ve bitirici olacaktı. Daha beter durumlara sokacaktı. Baykal'da bunun bilincinde. Artık dönmeye korkuyor. Onun ölene kadar istifa etmesi imkansız(dı). Baykal bile istifa etmişse siz durumun vahametini düşünün. -
baykal yaptı vs. tamamda o kameranın orda ne işi var acaba