folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?

Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek
    Fethullah Gülen'in bir kurumu zaten. Nurcuların işi yani... Kolpa çıkması normal ki...

Savaş herşeyin babasıdır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    fetonun temel prensibi himmet der zimmete geçirir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Kolpa cikmadı aq ne uzatiyosunuz bu kadar milleti yanlis yonlendirceksiniz bu yardim kurumlarina  b.k atmayin adamlar gayet ii yardim ediolar  gunun birinde onlardan yardim alabilirsiniz. Konu kilitlenebilir bence...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

ne demiş compü

neyse forumda aratın bulun siz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek

ahmedmurad bunu yazdı:
    -----------------------------
    fetonun temel prensibi himmet der zimmete geçirir
    -----------------------------

Gülmekten yarıldım süper söz valla! Ehuehuehu

Savaş herşeyin babasıdır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben birde şu konu kilitlensin mevzusunu anlayamıyorum.Gerçeklerimi görmekten korkuyorsunuz? Yalansa yalandır.Doğruysa doğrudur.Herkes yorumunu yapar.Yazılar paylaşılır.Herkes kendisine göre bir sonuç çıkartır.Konuların kilitlenip kilitlenmeyeceğine yöneticiler karar verir.Bu konu büyük sansasyon yaratmışki hala tepede.Gün gelecek zaman aşımına uğrayacaktır.Bu konu hakkında konuşacak ve düşüncelerini açıklayacak kişiler olabilir.Konu kilitlenirse kişilerin özgürlükleride kısıtlanmış olur.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Kolpa çıkmadı uzatmaya gerek yok diyorum. Sansasyon diil fantezi konusu oldu bu. Bende kendi fikrimi söyliip kilitlensin dedim karar vercek kisi ben olsam kilitlenirdi zaten. Tamamen amaclari yardim olan bu kurumlar zaten devlet tarafindan denetleniyo. Bu konu onlara zarar veriyo. Belki yardım yapcak biri yapmıcak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

deniz feneri böyle bişey yapcak bi kurum dğeil arkadaşlar görmüyonuzmu adamlar ihtiyaç sahiplerine gerekli bütün yardımları yapıolar hatta okul yaptırıolar bunlar bence o deniz fenerini çekemeyenler tarafından onları karalamak için yapılan bi komplodur.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    doğrudur.zaten asıl salaklık bunlara inanıp para verenler bide yetmezmiş gibi reklamlarını yapmaktır.bide hala diretiyorlar inanmıyorus die , kazık döte girdi siz hala kazıkla dolaşın ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Küçük hırsızlar el feneriyle,büyük hırsızlar DENİZ FENERİ yle soyarlar..

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 6898 Toplam Mesaj: 51