Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?
-
Fethullah Gülen'in bir kurumu zaten. Nurcuların işi yani... Kolpa çıkması normal ki...
-
fetonun temel prensibi himmet der zimmete geçirir
-
Kolpa cikmadı aq ne uzatiyosunuz bu kadar milleti yanlis yonlendirceksiniz bu yardim kurumlarina b.k atmayin adamlar gayet ii yardim ediolar gunun birinde onlardan yardim alabilirsiniz. Konu kilitlenebilir bence...
-
ne demiş compü
neyse forumda aratın bulun siz :)
-
ahmedmurad bunu yazdı:
-----------------------------
fetonun temel prensibi himmet der zimmete geçirir
-----------------------------Gülmekten yarıldım süper söz valla! Ehuehuehu
-
Ben birde şu konu kilitlensin mevzusunu anlayamıyorum.Gerçeklerimi görmekten korkuyorsunuz? Yalansa yalandır.Doğruysa doğrudur.Herkes yorumunu yapar.Yazılar paylaşılır.Herkes kendisine göre bir sonuç çıkartır.Konuların kilitlenip kilitlenmeyeceğine yöneticiler karar verir.Bu konu büyük sansasyon yaratmışki hala tepede.Gün gelecek zaman aşımına uğrayacaktır.Bu konu hakkında konuşacak ve düşüncelerini açıklayacak kişiler olabilir.Konu kilitlenirse kişilerin özgürlükleride kısıtlanmış olur.
-
Kolpa çıkmadı uzatmaya gerek yok diyorum. Sansasyon diil fantezi konusu oldu bu. Bende kendi fikrimi söyliip kilitlensin dedim karar vercek kisi ben olsam kilitlenirdi zaten. Tamamen amaclari yardim olan bu kurumlar zaten devlet tarafindan denetleniyo. Bu konu onlara zarar veriyo. Belki yardım yapcak biri yapmıcak
-
deniz feneri böyle bişey yapcak bi kurum dğeil arkadaşlar görmüyonuzmu adamlar ihtiyaç sahiplerine gerekli bütün yardımları yapıolar hatta okul yaptırıolar bunlar bence o deniz fenerini çekemeyenler tarafından onları karalamak için yapılan bi komplodur.
-
doğrudur.zaten asıl salaklık bunlara inanıp para verenler bide yetmezmiş gibi reklamlarını yapmaktır.bide hala diretiyorlar inanmıyorus die , kazık döte girdi siz hala kazıkla dolaşın ;)
-
Küçük hırsızlar el feneriyle,büyük hırsızlar DENİZ FENERİ yle soyarlar..