folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Gezmiş Kimdir?

Deniz Gezmiş Kimdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

okumuştum. bi kere öle sananlar (deniz gezmişi pkk yanlısı sananlar) gayet bilgisiz aptal saptal hayatı boyunca bı baltaya sap olamayacak kişilerdir :) onlara anlatsanda zaten anlamaz bosa caba yani:) bence sizler kendınızı fikirlerinizi iyi tanıtamıosunuz sorun burada var devamlı depresif davranıosunuz devamlı olarak saldırıosunuz birilerine sözlü olarak .bence başka bi yol bulmalısınız artık olmuo böle: ) hepsi şahsi fikrimdir bu arada çok bilio değilim .

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gfb_soldier bunu yazdı:
    -----------------------------

okumuştum. bi kere öle sananlar (deniz gezmişi pkk yanlısı sananlar) gayet bilgisiz aptal saptal hayatı boyunca bı baltaya sap olamayacak kişilerdir :) onlara anlatsanda zaten anlamaz bosa caba yani:) bence sizler kendınızı fikirlerinizi iyi tanıtamıosunuz sorun burada var devamlı depresif davranıosunuz devamlı olarak saldırıosunuz birilerine sözlü olarak .bence başka bi yol bulmalısınız artık olmuo böle: ) hepsi şahsi fikrimdir bu arada çok bilio değilim .

farkındaysan ben sadece hayatını yayınladım ve sazan gibi laf atan ben olmadım...iyi takip et postları karşılık bile vermedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Alakasız postlar temizlenmiştir.Saygı sınırları içerisinde tartışmaya devam..

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

Tüm komün yasaların savunucuları olmuştur, yanlız hepsi onlarca taraftarı olmasına rağmen patlamıştır.Hiç yandaşı olmayan kapitalizm ise ne yüksek bir sistemdir ki her geçen gün yükselmektedir.(Elinde pankartlarla dolaşan hiç işveren gördünüz mü ?? :)) Demek ki doğal olarak var olmayı başarabilen savunucuları olmasada kapitalizmdir. Yani dünyanın sürekli ilerlediği yoldur.Öyleyse yol doğrudur.,Deniz Gezmiş isimli vatandaş,Türk mahkemelerince cezalandırılmıştır.Öyle ki yüksek Türk mahkemleri adaleti Banka soyup "halkın malını kamulaştırdık" diyenlere cezasını verecektir.
    Darağacında 3 fidan mı 3 kütük mü tartışması çok gereksizdir.Biz pop star izleyelim.Coca Cola içelim. Yok gücünüze gidiyorsa tüketici olmak.Buyrun üretin sistem buna açık. herkes dilediğini yapabilir. Yalnız böyle nuhnebiden kalma sistemleri ve insanları artık günümüze taşımak sıfatsızlığın son noktasıdır.Bunlar sistem içerisinde kendine küçük de olsa bir rol bulamayanların işidir. Bu sözler için tek cevap "kaldır ,çöpe at" Sktr edin arkadaşlar. takılın kafanıza göre. Dedesinin adını bilmeyen adamın Deniz Geçmiş le ilgisi olabilir. Türk mahkemelerinin hakkında olumsuz görüşleri olan bir insanın benim gözümde değeride 0 dır. Deniz Gezmişmiş... Geçmişini...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Arama Sonuçları
     BaşlıkHitTarih
     deniz gezmiş KİMDİR?5327/9/2007 6:06:28 PM
     Deniz Gezmiş"in ilk kez yayınlanan fotoğrafları8537/5/2007 9:29:08 PM
     deniz gezmişe yapılan şarkılar[istek]1245/23/2007 3:05:28 AM
     Deniz Gezmiş"in idamından Öncesi Söyledikleri...13284/20/2007 6:15:41 PM
     Deniz gezmiş?20853/11/2007 3:24:08 AM
     Deniz Gezmiş benim kalbimde4308/13/2006 10:10:03 AM
     Deniz Gezmiş ( mükemmel bir klip ) yeni..13768/6/2006 2:52:26 PM
     Oradaydım (Belgesel)-(Deniz GEZMiS-Yusuf ASLAN)11336/25/2006 12:09:34 AM
     Bir Siyasetci Olarak Deniz Gezmiş Ve Arkadasları6425/15/2006 10:15:16 PM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Ülkede kurulu düzeni DEVRİM adındaki apolitik yollarla çözmeye çalışıp Farklı milletlerin kültürüyle bağdaşlaşmış iktadiri yöntemlere özenip ülkemize empoze etmeye çalışarak , olumlu denebilecek hiç bi devrim'e katkısı olmamış ... Halkların kardeşliği diyerek Kürt ve Türk'leri dolaylı yoldan ayırmış ...ve ülkede binbirli türlü karışıklığın çıkmasına neden olmuş Tarihimizdeki gereksiz şahsiyet..

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ordinarius
    ordinarius's avatar
    Erkek
    Deniz gezmişi bilmem ama şu an komünizm pkk ile eleledir..

Tanrı kadınlara güvenseydi zar koymazdı ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek

eğer şu anda yanımda olsaydın elini ayağını her bi tarafını (!) öperdim güzel, kısa ve öz bir anlatımlı yazı olmuş deniz gezmiş hakkında teşekkür ve tebrik ederim lordvader89.

deniz gezmişi geçmiş olarak görenlere burdan kitaplarımı gönderirdim onun hakkındakiadreslerini bilseydim ciddi diorm

saygılar

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

ordinarius bunu yazdı:
    Deniz gezmişi bilmem ama şu an komünizm pkk ile eleledir..

sen sanirim komünizmi bir sahsiyet yada örgüt saniyorsun?
    dehset sacma bir yorum olmusta...
    komünizm pkk ile nasil el ele oluyor?
    ki pkk komünist degil,kürt milliyetcisi bir örgüttür.
    deniz hakkinda olan bi konuda pkk ninj yeri yok.
    bosu bosuna ortaligi karistirma

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ordinarius
    ordinarius's avatar
    Erkek
    bu ülkede yapılması gereken devrim 29 ekim 1923 te yapıldı ;) Ata nın getirdiği düzeni değiştirmeye ne şeriatçıların ne komünistlerin gücü yetmez!..

Tanrı kadınlara güvenseydi zar koymazdı ;)
Toplam Hit: 6801 Toplam Mesaj: 47