Deniz Gezmiş Ve Arkadaşlarını Anıyoruz
-
Denizler ölmez Yaşasın Tam bagımsız türkiye sömürüye hayır yaşasın emeğin gücü
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
ComputerWolf bunu yazdı:
Tam Bagimsiz Turkiye !
En ondeki bayragimizi tasiyan Deniz Gezmis'tir.Samsun'dan Ankara'ya Tam Bagimsiz Turkiye Icin MUSTAFA KEMAL YURUYUSU.
----------------------------------------------------------
-
Komün; kamu, toplum demektir,
Toplumsal çıkarların kişisel çıkaralrın önünde tutulması,
-
Kimse kimsenin düşüncelerine burda hakaret etmesin.Sevmeyebilirsiniz ama saygı duymayı öğrenmelisiniz.Ben inanıyorum ki hepsi sağdan soldan bu ülkenin iyiliğini istediler ama düşünceleri farklıydı.Neyse ölmüş adamın arkasından hakaret edip konuşmak kimseye düşmez.Allah rahmet eylesin.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Tam Bagimsiz Turkiye !
En ondeki bayragimizi tasiyan Deniz Gezmis'tir.Samsun'dan Ankara'ya Tam Bagimsiz Turkiye Icin MUSTAFA KEMAL YURUYUSU.
-----------------------------.
-
deniz gezmiş, mahir çayan
devrim için öldüler.
devrimciler ölür ama
devrimler durmaz sürer... -
Bu ulkenin gencleri adam olsun bende cumle aleme gotumu *iktirecem. Harbi diyorum bu ulkenin genclerinden bir bok olmaz. Siz sinir otesinde ki dusmanlari birakin once kendinizi bi oldurun, temizleyin de memleket hainden kurtulusun. Daha ufacik bir saygi konusunda adam gibi bir araya gelemiyorsak ciddi ciddi bizden bir bok olmaz abicim.
Rahat uyuyun.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Bu ulkenin gencleri adam olsun bende cumle aleme gotumu *iktirecem. Harbi diyorum bu ulkenin genclerinden bir bok olmaz. Siz sinir otesinde ki dusmanlari birakin once kendinizi bi oldurun, temizleyin de memleket hainden kurtulusun. Daha ufacik bir saygi konusunda adam gibi bir araya gelemiyorsak ciddi ciddi bizden bir bok olmaz abicim.
Rahat uyuyun.
-----------------------------İyi de compi abi ideolojik konularda kime sus dersen de susmaz. Herkesin aynı veya zıt görüş mutlaka bir düşüncesi vardır.
İnsanlardır sonuç olarak Allah rahmet eylesin..
Ama düşünceleri hakkında konuşulmaya başlandığı anda herkes birşeyler yazıyor işte.
-
-
Abicim tartismayin demiyoruz ama bu konu bir anma konusu gidip ayri bir konu acarsiniz tartisirsiniz ki defalarca tartisildi zaten. Artik bu konulari tartisarak bi yere varilamaz.Odaklanilmasi gereken nokta sen ocusun ben bucuyum demeden bu ulkenin sorunlarini nasil cozersiniz buna kafa yorun. Deniz Gezmis , moskovali olsa ne olur olmasa ne olur.Bu tipki fetocu ipnelerin Ataturk Makedon'du demesi gibi birsey.Ulan Ataturk Cinli olsa ne olur olmasa ne olur.
Atalarimizin cok guzel bir sozu vardir.
"Istir aynasi kisinin , lafa bakilmaz."