folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Denizden Mühimmat Cıktı

Denizden Mühimmat Cıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hocam şunu merak ediyorum

emekli tuğgeneral olan veli küçük ergenekondan içeriye girdi.

Bu kişinin suçsuz olduğuna inanıyor musunuz?

Eğer suçsuz olduğuna inanıyorsanız ben daha başka mesaj yazmayacam bu konuya.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

daha çıkar sağdan soldan :) çıkar çıkar bitiremediler şu mereti birader :) 

stillalive ben ergenekon olayına tam olarak inanmıyorum. Neden dersen iddinamede bir ben yokum bu mesajdan sonra belki beni de eklerler :) 

Ergenekon flaş haberler ile çıkıyor ancak deniz fenerinden haber alamıyoruz. Ha unutmuşum mahkeme gizlilik içinde yürütülecek demişti değil mi :) Neden öyle dedi acaba. Türkiye için o kadar önemli adam alınırken içeriye şerefi haysiyetiyle oynanırken gizliliğe gerek yok. Ama nedense ucu tayyipe dokunan herşeyde gizlilik. Güzel iş valla :) 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Witcher
    Witcher's avatar
    Erkek
    Yakında dava biter mahkeme bu kişileri terör örgütü kurmaktan, TC hükümetini yıkmaya çalışmaktan ve iddianmede geçen bilmem kaç ayrı suçtan suçlu bulur ve bazıları hala hiç birşeye inanmaz. Bu kişileri savunmak yerine hükümet yıkılsında ne şekilde yıkılırsa yıkılsın farketmez deyebilirsiniz çok zor değil. Bu konuda denmesi gereken bu mühimmatların her taraftan çıkması suç, sorumlusu kimse mühimat kime aitse nerden çalınmışsa vb. sorumluluarını bulun cezalandırın.

Evet normal değilim :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek
    DeepiMpaCt bunu yazdı:
    -----------------------------
    resmen oyun bunlar ya kendileri gömüp kendileri çıkarıyorlar
    ya yuh hacı ne deyon sen ya..:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

ya bırakın beyler söyletmeyin şimdi

Çıkardıkları mühimmat hem adam akıllı paketlenmemiş hem de sözde senelerdir durduğu halde hiç küflenme paslanma vs olmamış

Sizce bu mantıklı mı?

TSK'dan emekli olan subaylar ne diyor. TSK elemanlarından kim olursa olsun saklayacaksa önlemini alır düzgünce paketler ayrıca çıkartılan bombaların yeni yapım olduğunu anlamak için profesyonel olmak gerekmiyor kameradan görünce bile yepyeni bombalar olduğu ortada diyor.

Siz hala diyorsunuz ergenekoncular yapıyor. Ayrıca o TSK'dan emekli paşa söylemişti. Polis teşkilatının otomatik silahlarını teslim etmediğini. Belkide bu silahlar o silahlardır demişti. Ha son olarak TSK'nın silah sayımı özellikle tek tek yapılıp aylar sürerken polis teşkilatının ne kerametse 1 saat bile sürmediğini söylemişti :) 

Bu kadar zıt olaylar mevcutken hala her mühimmatı belirli birşeye bağlamanız sizce saçmalık değil mi?

Yarın birgün bu adamların suçsuz olduğu ortaya çıkarsa ne yüzle bakacak millet çok merak ediyorum. Herkes asıyor kesiyor mahkeme sonucunu bekleyin ona göre asalım keselim. Kafanıza göre şey çıkartmayın. Madem o kadar doğrucu davutsunuz bi zahmet deniz feneriyle ilgilide yorum yapın.

Deniz Feneri halkın umutlarını ve paralarını sömürdüğü söylenir ve almanyada suçlu bulunurken burada yargılanma başlayamıyor ne kerametse sizce bu gayet olağan bir durum mu? 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Gülünç bir durum.Yakinda burda da muhimmat bulabilme ihtimalleri cok yuksek :)

The king is bleeding.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Göktende inecek daha durun..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

yani böyle bir yapılanmaya kimse inanmıyor mu?

hacılar bari kurtlar vadisini izleyin yaw :)

telefon kayıtları, video kayıtları, smsler, mail konuşmaları hepsi emniyetin elinde delil, bunlarada mı inanmıyorsunuz?

yani adam karşınıza geçip bunları ben örgüt için gömdüm dese ona da inanmayacaksınız ya helal olsun diyorum.

Yazık... Her dizide gördüklerin gerçek mi ? Her şeyi geçtim, KV yapımcıları Elazığlı, Nakşibendi tarikatına mensup. Bu adamlardan objektif bir yorum bekleyebilir misin ?

Türkiye'nin geleceği bir diziye bağlıysa ölmüşüz de cenazemizi Ergenekon savcısı abd maşası Öz kaldırıyor.

Yukarıda da bahsedilmiş, Ergenekon her gün haberlerde ön planda. Neden Deniz Feneri haberlerde gösterilmiyor ? Neden Aydın Doğan Deniz Feneri haberlerini göstertti diye boru gibi ceza geldi ?

Vali filminde de Amerikan sömürgecinin söylendiği gibi, "Siz Türkler çabuk unutuyorsunuz"...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı:

ya bırakın beyler söyletmeyin şimdi

Çıkardıkları mühimmat hem adam akıllı paketlenmemiş hem de sözde senelerdir durduğu halde hiç küflenme paslanma vs olmamış

Sizce bu mantıklı mı?

TSK'dan emekli olan subaylar ne diyor. TSK elemanlarından kim olursa olsun saklayacaksa önlemini alır düzgünce paketler ayrıca çıkartılan bombaların yeni yapım olduğunu anlamak için profesyonel olmak gerekmiyor kameradan görünce bile yepyeni bombalar olduğu ortada diyor.

Siz hala diyorsunuz ergenekoncular yapıyor. Ayrıca o TSK'dan emekli paşa söylemişti. Polis teşkilatının otomatik silahlarını teslim etmediğini. Belkide bu silahlar o silahlardır demişti. Ha son olarak TSK'nın silah sayımı özellikle tek tek yapılıp aylar sürerken polis teşkilatının ne kerametse 1 saat bile sürmediğini söylemişti :) 

Bu kadar zıt olaylar mevcutken hala her mühimmatı belirli birşeye bağlamanız sizce saçmalık değil mi?

Yarın birgün bu adamların suçsuz olduğu ortaya çıkarsa ne yüzle bakacak millet çok merak ediyorum. Herkes asıyor kesiyor mahkeme sonucunu bekleyin ona göre asalım keselim. Kafanıza göre şey çıkartmayın. Madem o kadar doğrucu davutsunuz bi zahmet deniz feneriyle ilgilide yorum yapın.

Deniz Feneri halkın umutlarını ve paralarını sömürdüğü söylenir ve almanyada suçlu bulunurken burada yargılanma başlayamıyor ne kerametse sizce bu gayet olağan bir durum mu? 

bende onu diyorum yeni atılıp çıkartılan şeyler bunlar. madem yıllardır saklanıyor bütün mühimmatlar simdimi ortaya çıkıyor. balıkçıların ağına dava zamanı mı takılıyor?

hack forum https://www.turkhacks.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

hocam şunu merak ediyorum

emekli tuğgeneral olan veli küçük ergenekondan içeriye girdi.

Bu kişinin suçsuz olduğuna inanıyor musunuz?

Eğer suçsuz olduğuna inanıyorsanız ben daha başka mesaj yazmayacam bu konuya.

peki sen şuna cevap wer bakalım:

bu kadar adam içeri alınırken bu ergenekon denen şeyden dolayı nasıl olurda bu işte olan bir insan sözde mühimmatların yerini bildiren haritayı ortalık bir yerde bırakıp bir baskında bulunmasına sebeb olabilir peki sen buna inanıyormusun ?

bu kadar büyük bir çeteleşme olgusu içinde bu kadar basit bir şekilde bu haritanın ortaya çıkarılmasına inanıyormusun gerçekten ?

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 5464 Toplam Mesaj: 43