Denyo Guvenlik Kodu
-
Denyo ile siteye bolca uye olcam ama guvenlik kodu var nasil asarım onu ben denyo ile
-
resimi denyo ile a$amazsin
-
Güvenlik kodunu aşamazısn,güvenlik kodunuelinle girip üye ol.
sonra olduğun üyelik ileflood yap.. -
peki denyoda hidden text area ya value olarak %randomtext8% konulmuş ve bu post edilen sayfada kontrol ediliyor. fakat denyo bunu random text olarak algıladığı için whfghgfegf şeklinde yolluyor.. bu nasıl aşılır ?
-
arkada$lar denyo ciktiginda bu korumalarin hicbirinden yoktu bunlar daha sonradan geliştirildi denyonun çalışma mantığı gözü kapalı basmaktır her defasında sayfadan veri çekerse yeni değerin ne olduğunu anlamak için denyonun çalışma mantığına tamamen zıt bi işlem gerçekleşir flood olmaktan çıkar. belki bunlaır aşıcak özellikler bi sonrkai versiona eklenir ama denyo çıktığında piyasayı sardı çünki coderların hepsi "denyo" idi. artık "denyo" lar azaldı ve çift taraflı korumalar eklendi haliyle denyoda saf dışı kalmış oldu .. yapıcağınız şey şuan sadece "denyo" lara çalışmak.
-
fark etmes bence güvenlik konudu 111 yaz sürekli flood yap.Ne olacka site sürekli sayfa değşitirmekten yine manyar.Biliyorum çünkü denedimzamanında.
-
PEKİ DENİYORDUM Sunu farkettim : ) activasyon linki geliyor olmaz yani
-
adamin derdi siteyi kastirmak deil ki. uyelik yaratamaya calisio
-
hayır ya siteyi bi sekilde kassamda olur ( benim sitemi indexleyimisler ) yani bi hasar versem yeter
-
o zaman loginden dal gitsin :)
-
peki fine reader (bilmeyenlere: resim vs. üzerindeki metni yazı ya dökmek için kullanılan prog.) daki gibi bir ocr geliştirilemez mi yani güvenlik kodunda ne yazdıgını anlayabilecek bi yama vs...?
Toplam Hit: 2420 Toplam Mesaj: 19