Deprem Olabilir
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------@nurky : allah belanı vermesin :D
@geberulan : :| canım ben yapmıyom magma piçi sallıyor :|
@zigana : ciğerim valla bu veysiciğimi takip edenler bilir herif önceden uyarıyor ve dedikleri çıkıyor. herkes hayatın bi ucundan tutmaya çalışıyor. adamda öyle tutuyor :)
sonuçları paralı yapsaydı bende senin gibi düşünürdüm ama tahminler ortada sonuçlar ortada :|
-----------------------------
birileri duymasın valla .veysiyide ergenekoncu yaparlar sonra hangi siteye bakacağınızı şaşırırsınız :) -
evet deprem olabilir :)
-
ölme lan sen
-
@ tr_ip
asıl sen ölme olm :D azına ederim valla.. :| gözlüğü alalım sora ne bok yersen ye :D -
cıks sana bişey olmaz kanımca =/
ulan biz yıllardır istanbulda kafamıza takmadan oturuoz kaç yıldır olacak diyolarda senmi kafana takıon siktir et ...
olmaz bişey :P
-
Nurky bunu yazdı:
@ tr_ip
asıl sen ölme olm :D azına ederim valla.. :| gözlüğü alalım sora ne bok yersen ye :D
-----------------------------ona göre değerimi bil gözlüğü alanakadar :D:D:D::D
-
@FOXXLY yavrucum :D öldü süsü verip resellerdaki siteleri açık tutcamımı saniyorsn :D:D:D:D:D: :P :D:D:D
sırf siteler açık dursun die kendine ölü süsü vermiceen ne malum he ? hı hı ?
-
başbakan açıklama yaptı bu seferki teğet girecekmiş.
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------@FOXXLY yavrucum :D öldü süsü verip resellerdaki siteleri açık tutcamımı saniyorsn :D:D:D:D:D: :P :D:D:D
la olm ne fesat adamsın :|bana .net öğretmeden zaten ölmemde :D
aslında kötü fikir değil ha :D
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------@FOXXLY yavrucum :D öldü süsü verip resellerdaki siteleri açık tutcamımı saniyorsn :D:D:D:D:D: :P :D:D:D
-----------------------------:D:D:D:D alshdlaksndla :D:D:D:D
Bu güzeldi :D