Deprem Oldu - Ankara :|
-
çok gecmiş olsun arkadaşlar mala gelsn de cana gelmesin mala da gelcekse en son pc ye gelsin:D
böle bi espryle ortamı yumuşatayım dedim.tekrardan çok gecmiş olsun=)
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------
3 dakika önce adanadada oldu:|
-----------------------------hade len nerde oldu fetiş :P
-
bu kadar kasmayın kendiniz hocalar. biz resmi açıklamaya göre şiddeti 7.4 olan (ama benim kesinlikle inanmıyorum) depremi geçirdik üstüne daha neler neler oldu ama bakın hala yaşıyom :D
rahat olun öle 5'lerle filan bişey olmaz. onlar çekirdek.
-
Saat 9 dan beri 7 deprem oldu ..
kaynak : http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst4.asp
Biz çok baktık bu linke hala bakıyorus biz marmaralılar :(
inş. öncü falan değildir arkadaşlar.. ankara bölgesi bildiğim kadarıyla kuzey anadolo fay hattı ve doğu anadolu fay hattı arasında kalan bi bölge yaklaşık 8 yıldan beri bala bölgesinde 3,5 ve altı depremler gözleniyormuş ve normalmiş bunlar.. E. neticede oradaki yer kabuğununda enerji boşaltması ve rahatlaması lazım .. eğer böyle artçılarla olursa hep bi sıkıntı olmaz inş
yaklaşık 4 seneden beri aktifim bu deprem ve arama kurtarma konusunda , dileyen ( ilgilenene) hacılara , hertürlü kaynak bulabilbirim ..
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Saat 9 dan beri 7 deprem oldu ..
kaynak : http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst4.asp
Biz çok baktık bu linke hala bakıyorus biz marmaralılar :(
inş. öncü falan değildir arkadaşlar.. ankara bölgesi bildiğim kadarıyla kuzey anadolo fay hattı ve doğu anadolu fay hattı arasında kalan bi bölge yaklaşık 8 yıldan beri bala bölgesinde 3,5 ve altı depremler gözleniyormuş ve normalmiş bunlar.. E. neticede oradaki yer kabuğununda enerji boşaltması ve rahatlaması lazım .. eğer böyle artçılarla olursa hep bi sıkıntı olmaz inş
yaklaşık 4 seneden beri aktifim bu deprem ve arama kurtarma konusunda , dileyen ( ilgilenene) hacılara , hertürlü kaynak bulabilbirim ..
-----------------------------5.7 nin üzerine 2 tane daha olmuş :|
evet hocam ankarada k.anadolu fay hattı var , ama uzun zamandır hatta dün hocama sordum 2 mi 1 . mi ne jeolojik zamandan beri deprem olmuyomuş olaya bak, bugün oldu :|
çok ilginç :|
-
Boludan da hissedildi geçmiş olsun.
-
Walla sallamışta ben ossura sıça uyuyodum o ara :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Walla sallamışta ben ossura sıça uyuyodum o ara :)
-----------------------------bu forum ne garip böle herkes bölemi ????
-
endthe bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Heee noldu ki ? :)
-
endthe bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------evet , hepimiz böyleyiz :) burada zaten düzgün insanın işi yok :)