Deprem Oldu
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Bilgisayarı kapat ve uyu veysel ne yaptın bütün hapları içtin mi bu kadar hassas oldun ya :)
abi bilmiyorum ki hani aşağı indim görevlide oturmuş netten batak oynuyor mk adam yok ya araba geçmiştir dedi
hiç hissetmemiş bile ben burada tribe girdim o sigarasını yakıp oturdu :/
en üst kattayım üstüm çatı avandaj sağlar gibi saçma sapan bi düşünceyle oturuyorum şimdi zaten artık öldürsen uyku girmez gözüme
-
rahat ol hacı bişey olmaz
-
darkroques61 bunu yazdı
Geçen bir haberde Doğu Anadolu'da büyük bir deprem beklendiği söyleniyordu..
Daha büyüğü olmaz İnşallah.. Geçmiş olsun..
bilmiyorum abi hep bekliyorlar zaten bi arkadaşı aradım o da bu muhabbetten bahsetti
mk onun tam strese soktu beni
-
Kreyzi bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Geçen bir haberde Doğu Anadolu'da büyük bir deprem beklendiği söyleniyordu..
Daha büyüğü olmaz İnşallah.. Geçmiş olsun..
bilmiyorum abi hep bekliyorlar zaten bi arkadaşı aradım o da bu muhabbetten bahsetti
mk onun tam strese soktu beni
Valla ben sallandığımı hissetsem evde durmam heralde o gece.. 2 tane olmuş yine girdiler..
Hocam araban varsa git arabana..
darkroques61 tarafından 05/Eki/13 02:20 tarihinde düzenlenmiştir -
6dk arayla 1 tane daha olmuş lan 2.4 o da bunlar artçı ise büyüğü geliyor mu nedir
bi akıl yol gösterin agalar siktirip çıkayım mı dışarı parkta filan sabahlıyım bugün
bu ikincisi daha derinde olmuş derinde olması iyi mi acaba yoksa ana fay hattına doğru yol mu alıyor bu
ne boktan bişiymiş bu can belası
Kreyzi tarafından 05/Eki/13 02:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdı
6dk arayla 1 tane daha olmuş lan 2.4 o da bunlar artçı ise büyüğü geliyor mu nedir
bi akıl yol gösterin agalar siktirip çıkayım mı dışarı parkta filan sabahlıyım bugün
bu ikincisi daha derinde olmuş derinde olması iyi mi acaba yoksa ana fay hattına doğru yol mu alıyor bu
yoklama yapıyor hacı :D
-
Kreyzi bunu yazdı
Hocam sakin ol yav, artçılar büyük depremden sonra olur genelde. Seninki de öyle olmuş, 3.9 üzerine 2.4 olmuş. Bunun gibi birkaç tane daha olabilir. Ama öyle 3.9 da ne sallandı hocam ya ben 6 katlı binanın en üstünde oturuyorum 5 şiddetinde oldumu anca hissediyorum :D
-
artçıdan başka bişey olcagını sanmıyorum hocam 3-4 kere yaşadım burda oluyor genelde bi kere aksam vakti 5.6 yaşamıştım tam merkez üssünde o zaman tırsmıştım,uyumak için bişeyler falan iç yat gitsin hocam olmaz bisey
-
torpedo_XL bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Hocam sakin ol yav, artçılar büyük depremden sonra olur genelde. Seninki de öyle olmuş, 3.9 üzerine 2.4 olmuş. Bunun gibi birkaç tane daha olabilir. Ama öyle 3.9 da ne sallandı hocam ya ben 6 katlı binanın en üstünde oturuyorum 5 şiddetinde oldumu anca hissediyorum :D
inş. hacı bilmiyorum ki oda sessiz sakin diye sanırım hissettim o kadar
dediğim gibi görevli hiç bi bok hissetmemiş nerdeyse
oyun oynıyım kafam dagılsın dedim elim tutmaz oldu. uyku haplarını bosuna memlekette bıraktım
-
hoca 17 ağustos 7.5 izmitteydim
23 ekim 7.4 van
9 kasım 5.6 van
rahat ol ben bizzat bu depremleri yaşadım, aylarca gece yatakta yüzüstü yatarken kalp atışlarımın yatağa vurup geri dönüşünü tam uykuya dalacakken deprem oluyo diye hissederek uyuyamadım 3.9 olsa şu an hiç istifimi bozmam sende öyle yap rahat ol yat yatağına